Xenotim sıkıntısı {[( ÖNERİ )]}

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Prisoners Of Freedom

Xenotim sıkıntısı {[( ÖNERİ )]}

Mesaj gönderen themoments »

Tüm tılsım reçetelerinde isteyen xenotim bu günlerde çok sıkıntı olmaya başladı.Üretim yapılabilmesi ve karaborsanın önüne geçilebilmesi için acil bir çözüm bulunması gerek çünkü başlarda 2 3 milyon olan maden tüm reçetelerde fazlasıyla istendiği için fiyat şuan artmaya başladı önerim olarak kondrit madeninde olduğu gibi xenotim madeninin de bir an önce gönüle akçe karşılığı konması hem oyuncular açısından hemde üretimci arkadaşlar açısından çok makbule aksi takdirde bugün 3 saat ırk kesmemize rağmen 2 tane xenotim atıyorsa bu gerçekten bir sıkıntıdır.3 kişi tangriss girişini kesiyoruz ama 2 saatte 1 tane xenotim anca düşürebildik üretimciler açısından tam bir baş belası olmaya başladı herkes madenlerini tamamlıyor xenotimlere gelince duraksıyor xenotiminde kondrit gibi akçe karşılığında gönüle konması bence gayet mantıklı geliyor niye mi ? madem her şey akçe oldu tamamıyla olsun da sorun yaşamayalım umarım önerim dikkate alınır biran önce gönülde yerini yerini alır bizde rahat rahat üretimlerimizi yaparız diye umuyorum öneri ciddiye alınırsa memnun olurum
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Xenotim sıkıntısı {[( ÖNERİ )]}

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Kesinlikle harika bi öneri madem herşey akçe üzerine oldu onuda gönüle koyun bugün saat 1.00 dan 4.30 kadar çift karakterimi gruba sokmama rağmen bir tane xenotim düştü oda bana değil. 32 tane xenotim ihtiyacım var ve bunu nasıl karşılıcağım konusunda derin endişilerimi var geri kalan materyallerden bi kaç tılsıma yeticek madenim var ama Xenotim.. Konuyu açan dostum bunu desteğe yollamanıda tavsiye ederim çünkü fikir sahibi senin müsadenle bende yollucam. Her ne kadar desteğe bakılıyor mu bilemicem ama neyse :) Güzel fikir teşekküerler ..
Resim
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Arkadaşım saçma saçma konuşmayın. O zaman full hesap koysunlar dukkana, hic ugrasmaya degmez.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Sagopakajmeran yazdı:Arkadaşım saçma saçma konuşmayın. O zaman full hesap koysunlar dukkana, hic ugrasmaya degmez.
Akçe sistemiyle yeterince saçmalandı zaten :) Saatlerimi oyunda 1 tane Xenotim düşürebilceğim bile kesin olmadan harcamaktansa parasıyla alırım arkadaş.
Resim
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Saçma diyorsun peki sana şunu diyim şans artırıcı olmadan kaç tane saf maden çektin günde en fazla 2 veya 3 oda tüm gün dolanacaksın da kimseye maden çektirmeyeceksin kendimden örnek veriyim şans artırıcı almadan önce 2 günde 1 jadeit çekebildim ama artırıcı aldım 1 günde 11 tane akşama kadar gelelim xenotim konusuna akşama kadar kessen 2 tane anca düşüyor kaldıki yaratık kesmekten de kimse hoşlanmıyor helede ırkları 1 tane yaratık var arkada ileri geri gidip yetenek kullandırtmıyo grup pert kalk baştan gönüle gelmediği sürece ileriki günlerde kimse kolay kolay üretim yapamıyacak şuan satan bile yok düşürende kendine saklıyor yeni bölgenin amacı oyuncular arası ticareti artımak değil miydi ?? güzel bir öneri destek çıkılıp da gönüle koyulursa bir çok oyuncu açısından beğenileceğini düşünüyorum beğeyecek varsa da neden kimse gönülde ki kondrite sesini çıkarmıyor ?? düşündürücü ;)
yehi0610
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yehi0610 »

O zaman full hesap koysunlar dukkana, hic ugrasmaya degmez.
Resim
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Şimdi sen dükkana full hesap koysunlar diyorsun zaten istediğin zaman gidip bir başkasından satın alamıyormusun da dükkana full dizili karakter bekliyorsun :) paran varsa gider alırsın satan çok niye gereksiz yorum yapıyosunuz ki ? kimsenin sesi oraya isteksizce konulmuş kondrite çıkmıyor konulacak olana çıkıyor nasıl bir zihniyettir :D
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

themoments yazdı:Saçma diyorsun peki sana şunu diyim şans artırıcı olmadan kaç tane saf maden çektin günde en fazla 2 veya 3 oda tüm gün dolanacaksın da kimseye maden çektirmeyeceksin kendimden örnek veriyim şans artırıcı almadan önce 2 günde 1 jadeit çekebildim ama artırıcı aldım 1 günde 11 tane akşama kadar gelelim xenotim konusuna akşama kadar kessen 2 tane anca düşüyor kaldıki yaratık kesmekten de kimse hoşlanmıyor helede ırkları 1 tane yaratık var arkada ileri geri gidip yetenek kullandırtmıyo grup pert kalk baştan gönüle gelmediği sürece ileriki günlerde kimse kolay kolay üretim yapamıyacak şuan satan bile yok düşürende kendine saklıyor yeni bölgenin amacı oyuncular arası ticareti artımak değil miydi ?? güzel bir öneri destek çıkılıp da gönüle koyulursa bir çok oyuncu açısından beğenileceğini düşünüyorum beğeyecek varsa da neden kimse gönülde ki kondrite sesini çıkarmıyor ?? düşündürücü ;)
Kesinlikle katılıyorum madem adelet düzenden bahsediyoruz kondrit kalksın orda ve şans artırıcılar 2 günde 25 tane safran 15 jadeit çektim artırıcılar sayesinde peki bu adil mi ? ayırca kondrite kimse 6 7 mdan fazla para biçemiyor çünkü gönülde var oysa başlangıçta 2 m olan xenotimi dün 20m alan gördüm piyasa canlandırmak bu mu yani :)
Resim
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Kondrit kalkmasın kardeşim şikayetçi olan 1 kişi bile gösteremessin ben 1700 meteoritin içinde 10tane kondrit çekmişim bu kadar neden uğraşıyım 3 4 milyona satan çok gidiyorum alıyorum kaç kişi 18tane kondriti çeken kimse herkes parayla veya akçeyi çekip aldı şimdi herkes bundan memnunken xenotime gelince neden millet zorsunuyor eminim dediğim öneri gerçekleşirde gönüle xenotim konulursa bir çok kişi sevinecek ve işte akçe satan arkadaşlar susturma yemeden parasını kazanıp ticarete atılmış olacaklar fenamı kimse karşı çıkmasın çıkanda üretim yaparken gidip paşa paşa ordan çekecek 1 taneye 15m kim verir kimse kaldıki 24tane alacaksın :roll:
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Kondrit kalsın demiyorum zaten aksine xenotimde eklesin diyenlerdenim yazdıklarımı dikkatli okumadın sanırım :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön