Olay dün gece saatlerinde oldu. 8 lwl birisi bana ikv nin hilesini bulduğunu idda etti bende inanmış gibi yaptım ve Şahıs Bülbül gibi öttü Şikayet etmedim çünkü çöp hesap açtığı belli ban yese bile farklı bir hesap açıp yine devam edecekti O sebepten dolayı foruma konu açma ihtiyacı hissettim bana bir site adresi verdi ve bu sitenin İKV ile bağlantılı olduğunu ve gözlük verdiğini söyledi forum kurallarına aykırı olduğu için sitenin adını yazmıyorum fotoraftada yazıyordu fakat sansürledim.Zaten Bir Çok kişi Bu siteyi ve siteleri biliyor.
Ve Bir deneme Yaptım Bakalım Ne Yapacak Diye Bir Çöp Hesap Açtım Mynet'ten ve verdiği siteye girdim.Aynı Mynet Sayfası gibi süslenmiş bir Fake site üye adı ve şifreni girdiğinde bir foruma giriş yapıyor ve tabiki vadettikleri şeyi vermiyor bu site.Daha sonra kapatıptekrar oyuna döndüm ve bana pm atan Karaktersize Haber verdim dedim ki "Nan olum bu sitede gözlük falan yok " dedim.Tabi bu Arkadaş Bu Sayede Ava Giderken Avlandı.Hesabın şifresini değiştirmiş hemen ve bir daha cara giremedim.O SaLaK hesaba girdiğinde ise 4 tane 1 lwl lik car gördü ve car isimlerine ana bacı sövüldü kendisine.
Lütfen Bu Tür Sahtekarlara Av Olmayın.Bu tür Siteler Siz Üye Adı Ve Şifrenizi girdiğiniz an site Sahibinin e posta adresine aynen gizli bilgilerinizi yolluyor ve sizde emeklerinizden oluyorsunuz.
Ve İşte O Fotoraf