[İçerik silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımından dolayı forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
CHARDONNAY
bankadaki eşyam kayboldu
Re: bankadaki eşyam kayboldu
En son Lahkesis tarafından 22 Oca 2013 18:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür, argo kullanımı.
Sebep: Küfür, argo kullanımı.
RifatSrky yazdı:YineLokal yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Açıkcası ben aşağılama felan görmedim yazdığı iletide.
Ama rehberlik önemli bir mevki sonuçta ondan dolayı. :arrow:
Rehberliğinide #@!? Senide #@!? #@!? Çocugu SENIN GIBILERI YÜZÜNDEN OYUN OYNANMAZ HALE GELDİ #@!? Korum IKV NINDE Senınde #@!? REHBERLIK SONUCLARI ACIKLANDI BAK BAKIYIM YAPMIŞLARMI #@!? OLU 3 4 YILDIR BAŞVURU YAPIYORUM KABUL EDIYOLAR MI #@!? EVLADI SENI #@!? REHBERLIIIIK NE LAN #@!? OLUUU ISTERSENIZ BANLLAYIN YETER LA N #@!? OYUNUNDA FORUMUNDA SENINDE YETTTERR YETTERR #@!? .. SON NIYE SÖVDÜN NİYE ONU YAPDIN NİYE BÖYLE YAPDIN FELAN FALAN #@!? Kodugumun Olu #@!? Senın GIBILERIN YÜZÜNDEN OYUNDA NEFES ALAMIYORUZ BENI ŞU Mübarek Günde Küfür Etiriyorsun #@!? YETERR LA !!! BANLAYIN FORUM YETKILILERİ HESABIMI !! AMA İLK ÖNCE İLETİMİ GÖRSÜN ÖYLE BANLAYIN !! Direk Banlarsanız Ne Türde HAKKIM VARSA HARAM OLSUN !! BEDDUA ederim valla o forum yetkılısıne !!
ÇOOOK SINIR ETTI BU #@!? BENI AKŞAM AKŞAM YAA #@!? OLUUUUUUUU
O.ÇÇÇÇÇÇÇÇ FERİŞTAGINI SIKIYIM SENIN YAAA TÖBEE EST.
- PaRDuSxXxSaMSuN2
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İşte Bu #@!? Yüzünden BAN Yiyorum !! Adama Bişi Veren YOK ADALETİNİ SİKİYİM DÜNYAA BUNADA ATIN !!YineLokal yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Açıkcası ben aşağılama felan görmedim yazdığı iletide.
Ama rehberlik önemli bir mevki sonuçta ondan dolayı. :arrow:
Buyurun ceza sebebidir.Müstakbel rehber !RifatSrky yazdı:[İçerik silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımından dolayı forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
CHARDONNAY
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Dün ben ejderi koydum kasaya sonra baktıgımda yoktu yerlerı falan degiştirdim ortaya cıktı sende ordaki eşyaların yerlerini degiştir cıkar ortayamuzzy0423 yazdı:Yönetime nasıl ulaşabilirim bilmiyorum ama yaklaşık olarak 50 adet semendfer derisi kayboldu.Bankada bulunan semender derisinin üstüne deri koyarken birden bankadaki deriler kayboldu.Acaba mağduriyetim giderilir mi ?
kimden yardım alabilirim? ilginiz için teşekkür ederim
- muzzy0423
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: SON OSMANLI
arkadaşlar yaşınızı bilmiyorum ama ben 33 yaşındabir ööğretmenim.Kısaca buraya bir şeyler yazacağım ve karşılık vermeyeceğim .Öncelikle servetimle ilgili yorum yapan arkadaşım; benim için önemli olan o 50 adet semender derisi değil ,önemli olan oyun içinde eşyanın kaybolması.Sizi bilmem ama benim oyun oynama amacım sadece stres atmak.Sonuçta hepsi bir oyun milyonlarca değerli ganimetin olsa dahi sizinde idrak edeceğiniz gibi gerçekçiliği olmayan sanal alem.Diyeceğim şudur ki; insan kırmak özellikle de oyun için bana çok saçma geliyor.Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim...
Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer onları herkes görür.
- muzzy0423
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: SON OSMANLI
dediğini yaptın arkadaşım ve eşya geri geldi.teşekkür ederim yardımın için.Ayrıca oyunun yöneticilerine mesaj attım.sadece efsunluolan eşyaları veriyorlarmış.Furkaaaaann yazdı:Dün ben ejderi koydum kasaya sonra baktıgımda yoktu yerlerı falan degiştirdim ortaya cıktı sende ordaki eşyaların yerlerini degiştir cıkar ortayamuzzy0423 yazdı:Yönetime nasıl ulaşabilirim bilmiyorum ama yaklaşık olarak 50 adet semendfer derisi kayboldu.Bankada bulunan semender derisinin üstüne deri koyarken birden bankadaki deriler kayboldu.Acaba mağduriyetim giderilir mi ?
kimden yardım alabilirim? ilginiz için teşekkür ederim
konuyu kilitleyebiliriz. teşekkür ederim.
Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer onları herkes görür.
:idea: :arrow:muzzy0423 yazdı: konuyu kilitleyebiliriz. teşekkür ederim.