Oyun Açılmıyor.
Oyun Açılmıyor.
Merhaba arkadaşlar ben çemberliyi aldım bilgisayarıma ikv'yi kurdum. Sunucumu seçip bilgilerimi girdip girişe tıkladıktan sonra açılan ekranda oyun donuyor, aşşağıdaki dolması gereken yer dolmuyor, ve orda çalan müzik hep 3-4 saniye çalıp başa sarıyor. Oyunu sildim tekrar yükledim ama sorun geçmedi. Yardımcı olursanız sevinirim..
Hadi bakalım.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Oyun Açılmıyor.
Adresinden oyunu baştan indirmeyi dene birde.
repair gibi bi şeçenek yok mu ?GWYNBLEIDD yazdı:Adresinden oyunu baştan indirmeyi dene birde.
Hadi bakalım.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Çemberlitaş Kutu içeriğinde yer alan kurulum dosyası, sonraki genişleme paketinin boyutunun yüksek olması sebebiyle güncelleme yapamayabilir. Son genişleme paketini içeren oyunun güncel kurulum dosyasını IKV Downloader vasıtasıyla kolayca indirebilirsin.DarkShare yazdı:Merhaba arkadaşlar ben çemberliyi aldım bilgisayarıma ikv'yi kurdum. Sunucumu seçip bilgilerimi girdip girişe tıkladıktan sonra açılan ekranda oyun donuyor, aşşağıdaki dolması gereken yer dolmuyor, ve orda çalan müzik hep 3-4 saniye çalıp başa sarıyor. Oyunu sildim tekrar yükledim ama sorun geçmedi. Yardımcı olursanız sevinirim..