Adam kinqALKOLIZM yazdı:Çünkü ilk çemberlitaş girişi arz kale önüne yapıldı
Klanlar Arası Denge
Re: Klanlar Arası Denge
- TatariCan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Ona bakılırsa eminönünde handanı kaçkere kestiğimizi sayamayacağım bile şekerim.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Korku veren!

Tılsım sunucusunda lodoslar her geçen gün kan kaybediyorlar çünkü son zamanlarda arz klanına kitlesel bir göç yaşandı ve bu göç devam ediyor. Sancağa gelmeleri için klandan destek arayanlar bugün o sancağa saldırmaktalar. Keşke bu göç olmasa fakat arzlar bilmeli ki geride kalanlar daha geç karakter geliştirmeyi, sunucuda gezerken etrafını daha fazla kollamayı, belki bir yere giderken defalarca kesilmeyi göze alan şerefli insanlardır. Ve size bu insanları hafife almamanızı öneririm.
Arz ve Lodos ikv nin iki farklı klanı , her sunucuda iki klan arası dengeler her zaman değişegelmiştir.
Şunu belirtmeliyim ki ; Tılsımda bu hiç değişmedi , değişmez.
Bu da dengeleri sağlanamaz hale getirmiştir.
Lodoslara ve arzlara başarılar dilerim.
Elimden başkası gelmez....
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
:arrow: Klanlar arası güç dengesi hiçbir sunucuda eşit değil doğrudur fakat Lodosları da fazla hafife almayın.Nihayetinde bazı arzlar gibi geride kalan lodoslarda oyuna başladıklarından beri lodos klanına gönül vermiş , İtem v.b açlık bürümeyen gözü tok insanlardır.Buda bazı burnu yüksekte olan arzları meteorda tek başlarınayken korumaya muhtaç hale düşürür/düşürebilir/düşürecek. :ugeek:

-Arz !

-Keseriz anam

- JacKSwaqqeR
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Hocam sancakta oynuyorum ben sancakta cogunluk lodostu. Biz dengeyi kurmak icin arz olduk siz de öyle yapin bence. Simdi esit sartlar altinda savasiyoruz.RifatSrky yazdı:Bu Durum Değişmezz !![]()
Renewal Asil Dostlar
Tattaglia Asil Dostlar
Alperenbey Asil Dostlar
Tattaglia Asil Dostlar
Alperenbey Asil Dostlar
AlpAykan yazdı:Arz ve Lodos ikv nin iki farklı klanı , her sunucuda iki klan arası dengeler her zaman değişegelmiştir.
Alp abime hakkını vermem gerekir.Bu oyuna ilk başladığımdan beri lodosum.Ve bir ara lodos sayısı üstünlüğü oldu çünkü birtakım insanlar grup bölgelerinde lodos klanına girip item düşürüyor sonrasında daha çok grup bölgesi etkinliği oluyor diye arzlara geçiyordu.Arz arkadaşlar sayıca üstün olsalar bile ben kendimden örnek verecek olursam 6 lodos 1 arz kalesini içinde 3 katımız varken bastığımı aynı şekilde basıldığımıda hatırlıyorum. Oyunda ölmek yada öldürülmek doğanın kuralı gibi.Strarejisi iyi olan ve şansı yaver giden kurtulabilir.Şans bariz biraz.Lodosta oyuncu şuan az olabilir ama bu durum değişmeyecek demek değildir bu. Ayrıca bir laf vardır '' az olsun öz olsun.
Herkese iyi oyunlar dilerim.
Bir laf daha vardır '' iyi olan kazansın.'' Sonuç olarak bu bir oyun.
Herkese iyi şanslar.
[Numan]
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- lodos06
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tea M
:arrow: :arrow: ++
.Bu oyuna ilk başladığımdan beri lodosum.Ve bir ara lodos sayısı üstünlüğü oldu çünkü birtakım insanlar grup bölgelerinde lodos klanına girip item düşürüyor sonrasında daha çok grup bölgesi etkinliği oluyor diye arzlara geçiyordu.Arz arkadaşlar sayıca üstün olsalar bile ben kendimden örnek verecek olursam 6 lodos 1 arz kalesini içinde 3 katımız varken bastığımı aynı şekilde basıldığımıda hatırlıyorum. Oyunda ölmek yada öldürülmek doğanın kuralı gibi.Strarejisi iyi olan ve şansı yaver giden kurtulabilir.Şans bariz biraz.Lodosta oyuncu şuan az olabilir ama bu durum değişmeyecek demek değildir bu. Ayrıca bir laf vardır '' az olsun öz olsun.
'' Buradan oyundaki tüm dostlarıma özellikle Alp abime selam ederim.(Formunuza geri dönmüşsünüz
)
Herkese iyi şanslar.
[Numan][/quote]
.Bu oyuna ilk başladığımdan beri lodosum.Ve bir ara lodos sayısı üstünlüğü oldu çünkü birtakım insanlar grup bölgelerinde lodos klanına girip item düşürüyor sonrasında daha çok grup bölgesi etkinliği oluyor diye arzlara geçiyordu.Arz arkadaşlar sayıca üstün olsalar bile ben kendimden örnek verecek olursam 6 lodos 1 arz kalesini içinde 3 katımız varken bastığımı aynı şekilde basıldığımıda hatırlıyorum. Oyunda ölmek yada öldürülmek doğanın kuralı gibi.Strarejisi iyi olan ve şansı yaver giden kurtulabilir.Şans bariz biraz.Lodosta oyuncu şuan az olabilir ama bu durum değişmeyecek demek değildir bu. Ayrıca bir laf vardır '' az olsun öz olsun.
Herkese iyi şanslar.
[Numan][/quote]
O ŞiMdi AsKeR. . .
GünBatımı Günbatımıx xxMustox

GünBatımı Günbatımıx xxMustox