İKV TV!!!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: İnciSözlük
İKV TV!!!!
Selam Arkadaşlar IKV TV'yi Açmayı Düşünüyoruz DOĞAN HOLDİNG ( Kanal D, CNN TÜRK, Dream TV, Slow Türk, Radyo D Hürriyet, Posta, Radikal , Fanatik , ) Kurucularından Görüşme Yaptık Ve Herhangi Bir Sorun Gözükmediği Ön Sürüldü Lütfen Konu Altında GAME MASTER [GM] Ve ya Forum Yöneticilerin Mesajlarını Bekliyorum .. Sizin Görüşlerinizde Önemli.
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: İnciSözlük
Re: İKV TV!!!!
Anlamadım Kardeşim?
- GROMMASH
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İstiklal
:arrow: :arrow: :idea:slaylo25 yazdı:Nerde gülücez?
"We will never be slaves... but we will be conquerors !"

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
İKV TV yi internet üzerinden yayın yapan bir şekilde Sobee Studios açabilir.[başka bir online oyun] da etkinlikler internet üzerinden canlı olarak izlettiriliyor.Lonca savaşları düzenlenip bunları net üzerinden izlettirebilir.Bu adı lazım değil oyun tüm turnavı net üzerinden yayınladı gm ve destek ekibi de sunuculardan oluşuyordu sonuçta lider olan takıma 15bin tl ödül ve sponsor şirketlerden hediyeler verildi.Ben bu oyunu oynamadığım halde 6 saat yayınlarını izledim o kadar iyi anlatıyorlar heyecanlı anlatıyorlar ki olan şeyleri bizde neden olmasın böyle bir şey diye düşünüyorum sonra 15bin tl aklıma geliyor yapmazlar diyorum
Kadim pençeyi vermemek için III lü tılsımlar ile etkinlik yapılıyorsa heralde bu etkinlik söz konusu bile olmaz.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Sadece örnek olsun diye bu videoyu "Gizli İçerik" ile paylaşıyorum sunuma dikkatinizi çekerim.Turnuva nasıl yapılıyor görelim bizde
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/8qp1DdlnfFs[/youtube]
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Merhaba,
İKV TV diye birşey acılacaksa şayet buna tabiki sobee studios kurulu karar verir ama birşey ekleyeyim. Herhangi bir TV vs. bir kurulum oldugunda Dogan holding vb. yerlerden izin istemek gerekmiyor. Dogan holding de kendi çapında bir özel şirkettir. O da gidiyor vergisini ödeyerek devlete işini yapıyor. Şöyle anlatayım. Kadim hidra kestin kendi torbanı açmak için grup arkadaşından izin istiyorsun bu mantıkda olmuş anlatmak istediğin.
Ek olarak desteğe öneri şeklinde bu isteginizide mail atarsanız gerçekleşmesi için bir umud olabilir elbet. Ne kadar çok kişi isterse o kadar çok olma oranı fazladır. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İKV TV diye birşey acılacaksa şayet buna tabiki sobee studios kurulu karar verir ama birşey ekleyeyim. Herhangi bir TV vs. bir kurulum oldugunda Dogan holding vb. yerlerden izin istemek gerekmiyor. Dogan holding de kendi çapında bir özel şirkettir. O da gidiyor vergisini ödeyerek devlete işini yapıyor. Şöyle anlatayım. Kadim hidra kestin kendi torbanı açmak için grup arkadaşından izin istiyorsun bu mantıkda olmuş anlatmak istediğin.
Ek olarak desteğe öneri şeklinde bu isteginizide mail atarsanız gerçekleşmesi için bir umud olabilir elbet. Ne kadar çok kişi isterse o kadar çok olma oranı fazladır. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
çocukken bende böyle hayaller kuruyodum İKV Shop falan

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Lonca: Ehlim Mürre
ORHANBEY yazdı:Sadece örnek olsun diye bu videoyu "Gizli İçerik" ile paylaşıyorum sunuma dikkatinizi çekerim.Turnuva nasıl yapılıyor görelim bizdeGizlenmiş İçerikGöster[youtube]http://youtu.be/8qp1DdlnfFs[/youtube]
Çok güzelmiş turnuva. At yarışından daha heyecanlı anlatıyor. Yalnız bizde böyle bişey olmaz. Bizde PvP 10-15 sn falan sürüyor, ( 2 meteorit - 1 buz - 1 kutup - 1 sarsılmaz ) turnuva 3dk da biterdi