tekrardan bırakıyorum oyunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
fbes1907
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

tekrardan bırakıyorum oyunu

Mesaj gönderen fbes1907 »

mrb arkadaşlar ben meran sunucusundan Ultramrking çok değer verdiğim emek verdiğim ikv ye tekrardan veda ediyorum ilk vedam askere giderken olmuşdu şimdiki ise item düşme adaletsizliği yüzünden oluyor.
önce tüm artırıcıları alıp lonca ve hesaba migratı full dönmeme rağmen nucleus yüzük düşüremedim.
daha sonra item üretim çemberli taşa başladım gene sistem aynı şunu soruyorum bir savaşcı 5 günde sadece plusla çarı fullerken bi büyü neden o kadar emeğe rağmen lonca çeberli artırıcı ile bir haftada günde 6-7 gaffar atarak ne item ne hidrojen alamıyosa ve büyücü ikv kutu -çemberli lonca artırıcı 60 60 plus var başka artırcısı yok oyunda zaten. bi büyüye bir haftada gündee 6-7 gaffar atarak ne item nede hidrojen düşmüyosa benim diyecek sözüm kalmadı artık.

şuan tılsım yıldırım 2 bitti sayılır meteorit 1 e başladım daha stu dan tek zırh düşmüşlüğü yokdur düşen sadece cehennem eldiven şaka gibi şuan çarımda 280m nakit 400m den fazla değeri olan maden var ama ben trans asayı ve zırhı üretmiycem üret üret anlamı ne size soruyorum herşeyi üretirsem oyundan ne zevk alacam boss kesiyoz çantayı açıyoz madalya. Bu oyunu ben ara verdim oyundaki tüm arkadaşlara burdan iyi oyu oyunlar diliyorum.
bana destekden gelen cevap 2 +2 +2 deneyin bunuda yapdık sonuç değişmedi savaşcıya item yağmuru gene bize madalya sonuç ben artık bitirdim tüm herkeze iyi oyunlar bu arada hiç bir oyunda böle item adaletsizliği yokdur.
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: tekrardan bırakıyorum oyunu

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

fbes1907 yazdı:mrb arkadaşlar ben meran sunucusundan Ultramrking çok değer verdiğim emek verdiğim ikv ye tekrardan veda ediyorum ilk vedam askere giderken olmuşdu şimdiki ise item düşme adaletsizliği yüzünden oluyor.
önce tüm artırıcıları alıp lonca ve hesaba migratı full dönmeme rağmen nucleus yüzük düşüremedim.
daha sonra item üretim çemberli taşa başladım gene sistem aynı şunu soruyorum bir savaşcı 5 günde sadece plusla çarı fullerken bi büyü neden o kadar emeğe rağmen lonca çeberli artırıcı ile bir haftada günde 6-7 gaffar atarak ne item ne hidrojen alamıyosa ve büyücü ikv kutu -çemberli lonca artırıcı 60 60 plus var başka artırcısı yok oyunda zaten. bi büyüye bir haftada gündee 6-7 gaffar atarak ne item nede hidrojen düşmüyosa benim diyecek sözüm kalmadı artık.

şuan tılsım yıldırım 2 bitti sayılır meteorit 1 e başladım daha stu dan tek zırh düşmüşlüğü yokdur düşen sadece cehennem eldiven şaka gibi şuan çarımda 280m nakit 400m den fazla değeri olan maden var ama ben trans asayı ve zırhı üretmiycem üret üret anlamı ne size soruyorum herşeyi üretirsem oyundan ne zevk alacam boss kesiyoz çantayı açıyoz madalya. Bu oyunu ben ara verdim oyundaki tüm arkadaşlara burdan iyi oyu oyunlar diliyorum.
bana destekden gelen cevap 2 +2 +2 deneyin bunuda yapdık sonuç değişmedi savaşcıya item yağmuru gene bize madalya sonuç ben artık bitirdim tüm herkeze iyi oyunlar bu arada hiç bir oyunda böle item adaletsizliği yokdur.

Öncelikle gerçek hayatta başarılar dilerim.Yolun açık olsun bizde senin gibi mağduruz ama napalım düşmeyince düşmüyor devam ediyoruz.100-150 studan 1 eldiven bile alamadım 1.de alan varken.Allaha emanet ol hayatında başarılar
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: tekrardan bırakıyorum oyunu

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Sistem adaleti yokki zati eksikleri millet biribiryle tmamlasın diyoruz öneri getiryorlar kulak arkası yapıyorlar kendi yolalrından gitsinler bir adamda 7 tane bıcak zırh var adam halen baltam yok diye ağlıyor kasasında yer kalmamış 3 . kasa üstiyor yok bari lp denilen bir zımpırtı cıktı bir işe yarasında fazla saheserleri olan bribirlerine aktarma yapabilsinde bu çileden kurtulsun oda yok bizler oyuncuyuz istiyoruz yapmıyorsunuz siz doğrusnu biliyorsanız yapın oyun hatası oldunmu hemen söyleyin sizi ödüllendirelim.

Yok ya olmaycak boyle oyunculra kulak verinde küpe takamk zorunda kalmıyalım.
Tılsım geldi kasada 25 adet tılsım var cemberli yok migrat 3. kasa gelcek 4 gelcek 5 gelecek milelti çileden çıkartıktan sonra getirin hayrını siz görün .

Lp fiyaskosu 1 yıldan uzun süredir var dediler fazla saheseri olan lp aracılığı ile aktarsın çıkarken yüzde 15 kesmeisni biliyonuz haaa vakit var sizde vakit boll zati bizde vakit yok varda yok sizin sayenizde yazık degilmi adam herseyini almış 600 defa migrat atmış kolyesi düşmemiş siz diyorsunuzki sanş siz adamalra baştan deseniz ya büyücülerin 24 itemli esyası varsa bu hiçbir zaman 24 olmayacak ne 22 olacak 23 nadir 24 no valla ne diyem havuzda bu gidişle oyuncular boğulacak.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön