Büyük Holdeki Örümcekler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Büyük Holdeki Örümcekler

Mesaj gönderen Beyefendi »

SiLAHCI yazdı:Merhaba,

Bölgeler haricinde normal bölgelerde de genellikle yaratıklar çift (body) ya da 3erli gruplar halinde birbirlerine çok yakın bulunurlar. Bu gruptaki yaratıklardan bir tanesi ile diğeri arasında yüzde 5'den yüzde 40'a varan enerji faklılıklarına rastlayabilirsiniz. Bunu teyit etmek için minimum hasar ile silahsız olarak, örneğin Çemberlitaş bölgesi girişi yakınındaki sarı akreplerde deneme yapabilirsiniz. Canlandıklarında kaç enerji ile canlandığına dikkat ediniz. (Minimum hasar doğruluk yüzdesini arttıracaktır.)
Bu açıklamanızı tatminkar bulmadım.Oyunun içinde kasma dediğimiz rutin bir katılım şeklimiz var.Bunu niye yaparız para,item ve materyaller ayrıca char kasma işinde exp puanı için.Oyunun bu bölümü bize ister istemez şu alışkanlığı edinmemize sebeb olur; biz ne kasarsak kasalım yaratıkların ilk vuruşta ve ikinci vuruşta hangi canda olabileceğini aşağı yukarı biliriz eğerki kritik vurmamışsak.Zaten kasma işinde belli bir rutin içine girmemizin sebebide budur.Yaratıkların can miktarının eşit olmadığı doğrudur lakin bu değişim % 5-10 arası kadar bir farktır..%5-40 enerji aralığı çok büyük bir fark olup bu farklılıkla rütin bir kasma işinin devam etmesi mümkün değildir.Konu sahibinin yazdığı ile sizn enerji aralığı aşağı yukarı birbiriyle paralel.Eğer durum böyle ise ozaman bu yeni bir durum.Böyle bir bilgilendirme olmadığı için konuyu açan arkadaşın tespitini önemsiyorum ama çember önündeki sarı akrepler söz konusu olursa burda size katılmam mümkün değil.Büyük Hol günceline kadar yaratıklardaki enerji farklılığının %5-10 arası olduğu konusunda oyunun her bölümünde kasan biri olarak size güvence verebilirim.Konuyu açan arkadaşın ve sizin yukardaki bilgilendimeniz birbirini tutuyor ve bu yeni birşey.Arkadaşın dediği gibi ya hata var yada farklı bir uygulamaya gidilmiş.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Yüzde 40'lık fark denemesini yaklaşık 20 defa aynı yaratık üzerinde deneyerek tespit ve teyit ettim. Bu tespiti sivriada bölgesinde taşkanat yolu girişindeki tazılarda siz de deneyebilirsiniz. Yüzde 5 sonucunu ise Büyük Bronz etrafındaki taşkanatlarda ve bahsettiğim sarı akreplerde aldım. Taktir edersiniz ki her yaratık grubunu tek tek tespit etmek oldukça uzun sürer. Ancak yüzde 40'lık farkın en uç noktası olduğunu söyleyebilirim. Genel olarak 5-10 arası değişiyor.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

bazı arkadaşlar ne kadar kendine prim çıkarmaya çalışsada yeri burası değil tarzında onları pek önemsemiyorum. Nereye ne zman nasıl konu açıcağıma ben karar veririm.

Daha önce bu kadar fark olmadığı için gözden kaçmış olabilirz ama büyük holde ki fark oldukça hissedilir cinsten bu oyunla ilgili bir uygulama gibi duruyor. Kolay gelsin
Resim
Kullanıcı avatarı
ZoPa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen ZoPa »

anlamadığı şey post kasmak nedir arkadaş ? adam merak etmiş ve sormuş bunu genele fikir almak için sana ne yani bundan ? bu arada yusuf panpa iyi konuya değinmişşin örümceklere kadar gitmezsek örneğin arz kale önündeki vahşilerde de aynı durum geçerli kritikli 5bn vururken ölen yaratık kritiksiz 6bn üstü vurduğumda ki bu saçma bi durum evet :) ölmüyor. yani aslında araştırılması gereken bir konu
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Yurnero yazdı:bazı arkadaşlar ne kadar kendine prim çıkarmaya çalışsada yeri burası değil tarzında onları pek önemsemiyorum. Nereye ne zman nasıl konu açıcağıma ben karar veririm.Konuyla ilgili düşünceleri yazarsın eleştiri olur ama benim konu açmam seni bu kadar geriyosa konuya bakmadan geçersin post kasmak konusunda da karar merci sen değilsin o yüzden susmayı dene çocuk.

Daha önce bu kadar fark olmadığı için gözden kaçmış olabilirz ama büyük holde ki fark oldukça hissedilir cinsten bu oyunla ilgili bir uygulama gibi duruyor. Kolay gelsin
yarası olan gocunur :) çocuk diyip durduğuna göre çocukluğunu yaşamana izin vermiyolar sana ;)
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
AirLifte
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AirLifte »

VatanKIRIM yazdı:
Yurnero yazdı:bazı arkadaşlar ne kadar kendine prim çıkarmaya çalışsada yeri burası değil tarzında onları pek önemsemiyorum. Nereye ne zman nasıl konu açıcağıma ben karar veririm.Konuyla ilgili düşünceleri yazarsın eleştiri olur ama benim konu açmam seni bu kadar geriyosa konuya bakmadan geçersin post kasmak konusunda da karar merci sen değilsin o yüzden susmayı dene çocuk.

yarası olan gocunur :) çocuk diyip durduğuna göre çocukluğunu yaşamana izin vermiyolar sana ;)
çocukla çocuk olma gökhan yeter bırak dediğin gibi yarası olan gocunur
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]

KATYUSHA/КАТЮША

Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/I_Hk2b5cefc[/youtube]
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

AirLifte yazdı:
VatanKIRIM yazdı:

çocukla çocuk olma gökhan yeter bırak dediğin gibi yarası olan gocunur
tamam
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Refresh yazdı:
VatanKIRIM yazdı:
Refresh yazdı:Yanlış biliyorsunuz tabi ki canları farklılık gösterebiliyor.Deneyin.
Örneğin 7 bin vurduğunuzda bazen % 50 canı gidiyor bazen % 45 bazen % 40.Canlarında farklılıklar mevcut.
örsünün her hasar alışında ve vuruşunda azaldığını biliyosun dimi?
Ne alaka ?
sonrada gelip bana anlamıyosun diye çıkışıyolar.Kardeşim verdiğin hasarın düşmesi için illa 0 olması gerekmez.En düzgün örneği Klan savaşlarında veya kişisel savaşlarda 1000 örs ile vurduğunuz karaktere atıyorum 10.000 vuruyosun 300 örs ile 6.000 civarı vurmaya başlarsın.Sen orda hasar aldıkça ve verdikçe, efsunları kullandıkça örsün düşer.Örümceklerin vuruşu örs'ü daha fazla götürüyor.En kolayı da büyücü olarak Loxoceles örümceklerine gittiğinde örsünün düşüşünü izleyebilirsin.Büyücü olarak dememin sebebi şifacı ve savaşçıya göre daha çok hasar almasıdır.Anlatabildim mi ne alaka?

iyi forumlar
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yurnero yazdı:bazı arkadaşlar ne kadar kendine prim çıkarmaya çalışsada yeri burası değil tarzında onları pek önemsemiyorum. Nereye ne zman nasıl konu açıcağıma ben karar veririm.

çıkarttığım primi de buraya yazarsan sevinirim ben de anliyim neymiş
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

VatanKIRIM yazdı:
Refresh yazdı:
VatanKIRIM yazdı:
Refresh yazdı:Yanlış biliyorsunuz tabi ki canları farklılık gösterebiliyor.Deneyin.
Örneğin 7 bin vurduğunuzda bazen % 50 canı gidiyor bazen % 45 bazen % 40.Canlarında farklılıklar mevcut.
örsünün her hasar alışında ve vuruşunda azaldığını biliyosun dimi?
Ne alaka ?
sonrada gelip bana anlamıyosun diye çıkışıyolar.Kardeşim verdiğin hasarın düşmesi için illa 0 olması gerekmez.En düzgün örneği Klan savaşlarında veya kişisel savaşlarda 1000 örs ile vurduğunuz karaktere atıyorum 10.000 vuruyosun 300 örs ile 6.000 civarı vurmaya başlarsın.Sen orda hasar aldıkça ve verdikçe, efsunları kullandıkça örsün düşer.Örümceklerin vuruşu örs'ü daha fazla götürüyor.En kolayı da büyücü olarak Loxoceles örümceklerine gittiğinde örsünün düşüşünü izleyebilirsin.Büyücü olarak dememin sebebi şifacı ve savaşçıya göre daha çok hasar almasıdır.Anlatabildim mi ne alaka?

iyi forumlar
Dediğin şey yanlış bir kere öyle bir şey yok.
Gel gelelim doğru bile olsa konumuzla alakası yok.
Ben ikisine de 7 bin vuruyorum diyorum sen diyorsun örsün azsa daha az vurursun.?
Şaka gibi :D
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön