SAVCILIK (SUÇ DUYURUSU)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ramuray
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: SAVCILIK (SUÇ DUYURUSU)

Mesaj gönderen Ramuray »

Arkadasım ben savcılıga verdim ve sonucunuda aldım charlarımı geri aldım sende çok iyi etmişsin boyle insanların boyle guzel bir oyunda işleri olamaz iki kişi almıs charımı ve ikisininide ıp adreslerinden yerleri tespit edilmiş suc duyurusunda bulunulmustur pcleri ellerinden alınmıs ve yakın bir zamanda mahkemyle birlikte içeri alınacaklar
fatihanxm
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fatihanxm »

Geçmiş olsun.uğraşmakla en iyisini yapıyorsun tebrik ederim.
benden de ısrarla yönetici olduğunu söyleyip şifre isteyen birisi vardı şikayet ettim tabi 2-3 gün ceza aldı sadece böyle suçların oyunda da cezası süresiz ban olmalı.İnş. mail hesabını ve çarını geri alırsın
FATİHAN& fatihcann
halil02
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen halil02 »

Aynısı benimde başıma tam tamına 4 kez geldi kardeşim ne demek oldugunu gayet iyi bilirim.Ama biz bilemediğimiz için savcılık suç duyurusu filan bir şey yapamadık sadece gitiğine yandık ve bu 4 çarımı (2si beta) çalanların yanına kaldı.Ama sen akıllılık etmişsin helal olsun.Ki bundan sonrada aklımdadır bu nasıl yapıldıgınıda öğrendim. İnşallah kimsenin başınada gelmez de kimsede yapmak zorunda kalmaz.

Saygılarımla

8-) Kapıkulu,Kapıkuluxsavaş 8-)
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Size suç duyurusu bulunmak içi buyrun dilekçe gibi bi form.Budanda online olarak suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/iletisim.html
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Fantomx »

ÇArlarını geri alabildiysen tebrik ederim.
Artık bu mail hırsızlıklarına bir son verilsin.
Bu da çok güzel bir örnek.
Hırsızların dikkatine ;

Artık böyle şeylere kalkışmayın.KAlkışan cezasına razı olucaktır.

Tekrardan tebrik ederim arkadaşım.Bundan sonra da dikkatli olursun artık.

Alp
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

belki kızcaksınız ama bence imkansız o elinde bi kanıt olmadan nasıl çarları alabiliyon ....

atıyorum mynet hesabını kaptırdın sn ona suc duyrusu açtın oda yalanlarsa yalan sölüyo die sana usx duyrusu açabilir hatta onu bırak ıp adresini nasıl buluyor Ip adresi bir kullanıcın protokol numarasıdır o numara hep degişir yada sabitddir ama genelde sanal ıp kullanılıyor... yani bu konu inandırı gelmedi şuan inceledim ve suc duyrusu ile online oyunlarda ceza alan pek görmedim ! ?
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Fantomx »

xYuRtSeVeNx yazdı:belki kızcaksınız ama bence imkansız o elinde bi kanıt olmadan nasıl çarları alabiliyon ....

atıyorum mynet hesabını kaptırdın sn ona suc duyrusu açtın oda yalanlarsa yalan sölüyo die sana usx duyrusu açabilir hatta onu bırak ıp adresini nasıl buluyor Ip adresi bir kullanıcın protokol numarasıdır o numara hep degişir yada sabitddir ama genelde sanal ıp kullanılıyor... yani bu konu inandırı gelmedi şuan inceledim ve suc duyrusu ile online oyunlarda ceza alan pek görmedim ! ?
"" POLİS ŞOVALYE HIRSIZLARININ PEŞİNDE!

Bir örnek vereyim o zaman.Polis sanal hırsızların peşinde!!!

Polis şövalye hırsızlarının peşinde! Sanal askerleri kim çalıyor?

İstanbul polisi, sanal alemde kayıp askerlerin peşine düştü. 'Şövalye Savaşçıları' isimli bilgisayar oyununda askerleri çalınan 87 kişi, polise başvurdu. Sanal asker deyip geçmeyin, hackerler, her askeri 100 ila 2 bin 500 dolar arasında satıyor
Sonunda bu da oldu. Dünyanın en büyük metropollerinden sayılan İstanbul'da suç peşinde koşan polisler şimdi de sanal alemde kaybolan askerleri arıyor. İnternette oynanan 'Şövalye Savaşları' (Knightonline) fanatiği 87 kişi, geçtiğimiz iki ay içerisine polise başvurarak, sanal oyunun karakterleri olan askerlerin çalındığını söyledi.
Polisi şaşkına çeviren olayın aslı şu: Türkiye'de binlerce üyesi olan oyununda seviye yükseldikçe, asker ve silah kazanılıyor. Ordusu en güçlü olanlar, sanal listenin üst sıralarına çıkıyor. Oyunu kazanmak isteyenlerin bir kısmı, hackerlerden çalıntı asker alıyor. Hackerlar oyuncuların mail adreslerine gönderdikleri keyloger virüsüyle şifreleri ele geçirip, karakterleri çalıyor.
DEĞERİ YÜKSEK
'Şövalye Savaşçıları' oyununda çalınan askerler internetteki paylaşım sitelerinde güçlerine göre 100 TL ila 2 bin TL arasında satılıyor.

KAYNAK : ANADOLU AJANS ""

ALP
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

kardeşim eger savcılıga verdiysen zaten kesinlikle bulunur o şahıslar ister ıp adresi sürekli degişşin ister kafeden soysunlar ve şunuda beliirtmek isterimki bazı durumlarda bilişim suçu işlemek hırsızlık ve gaspdan daha agır cezalara çarptırılmaya kadar gider ve egerki çarlarına bi zarar gelmişşe iyi bi miktar tazminatta alabilrisin bunların da örnegi int çok var araştırırsanız görürsünüz
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Gerçekten savcılık işi varsa güzel.Çarları geri alan arkadaşlar için sevindim.Alamayanlar da inş en kısa zamanda alırlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
Zems
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Zems »

alparslana katılıyorum yani

“Genel Sohbet” sayfasına dön