Öncelikle merhaba arkadaşlar .
Artık bu oyunu oynamayı bıraktım . Bırakmamın nedeni ise herkezinki gibi . YÖNETİM VE PARA !!
Bir çok oyun oynadım ama bu kadar parayı seven bir oyun görmedim . Her anında para isteyen bir oyun . Bu şartlar altında bu oyunu oynamak olanaksız . Sizde paranızı kaptırmak istemiyorsanız bir an önce veda edin .
Sağlıcakla Kalın ..
Erdinç OFLİ
CeRRaHxoFLi
20.01.2013
- CerrahOfli
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Smyrna
20.01.2013
CeRRaHxoFLi
Beyazköşk
Beyazköşk
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: 20.01.2013
Böyle diyen adamlar kesinlikle oyunu bırakmayacak olan adamlardır.CerrahOfli yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar .
Artık bu oyunu oynamayı bıraktım . Bırakmamın nedeni ise herkezinki gibi . YÖNETİM VE PARA !!
Bir çok oyun oynadım ama bu kadar parayı seven bir oyun görmedim . Her anında para isteyen bir oyun . Bu şartlar altında bu oyunu oynamak olanaksız . Sizde paranızı kaptırmak istemiyorsanız bir an önce veda edin .
Sağlıcakla Kalın ..
Erdinç OFLİ
CeRRaHxoFLi
Ya hala oynuyorsundur ya da biraz ara verip geri geleceksindir.
Oynamamayı kafasını koyan biri gelip de burada yönetim şöyle böyle o yüzden bırakıyorum demez.
Sessiz sedasız çeker gider kimi kandırıyorsunuz ki ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- CerrahOfli
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Smyrna
Kimsenin kimseyi kandırdığı falan yok . 1 aydır bu bırakma işini düşünüyordum ve sonunda bırakmaya tamamıyla karar verdim . Hiçbirşey yazma kardeşim neden kirletiyorsun konuyu .
CeRRaHxoFLi
Beyazköşk
Beyazköşk
kardeşim bizde şikayetçiyiz ama oyuna para yatırmadanda oynayabilirsin klana veya bölgeye yazma olmasa bir eksiğin olmaz yada şans arttırıcı olmasada birşey olmaz ben tüm şaheserlerimi çöp maden çekip satarak ürettim tüm iksirlerimide şu an o paralar ile alıyor yani oyuna para yatırmadanda çok rahat oynarsın