YETER ARTIK BE YETER YETER ANLIYOR MUSUN YETER
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YETER ARTIK BE YETER YETER ANLIYOR MUSUN YETER
Te allam yarebbim yaa niye bana böyle yapıyoyay biymiyom ki allağm sen böyle insanyayı benden koyu süpaneke dinimiz amin, nasıl da biydim yüs puan bana
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
yüce alah cc senden ve senin yeteneklerini bi alt iletide artı bir arttıran arkadaştan razı olsun, olur da vaktim olursa oyunda bi çayını içerim, şekerler yalnız kalmasın değil miYurnero yazdı:Kardeş kaç yaşındasın sen bu kadar isyan ediyorsun bir oyun için ben ne adamlar gördüm full çar kesmeyi bilmeyen belli ki yaşın ufak o yüzden fazla alınganlık göstermişşin kimse anasının karnında öğrenmiyor bu oyunu hata yapa yapa ögreniceksin kiii biz ne kadar uzun süresir oynarız bilmem genede hata yaptığımız oluyor :S
ömercim ve kürşat sizleri seviyorum alivedarçi sanırım böyleydi mucc
En son NATHAN tarafından 15 Oca 2013 02:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
julia dream, dreamboat queen, queen of all my dreamBourne yazdı:Ağzından çıkan son cümle bu.Kimbilir neler yazmışındır daha evvelinden sana ait olmayan ama sıkıca tutunduğun cümlelerle.Dibe vuruş nerde nezaman başlar senin için hiç düşündünmü ? İnce bir tebessüm,ince bir tebessüm.NATHAN yazdı:Olrayt hiyeah
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
bu başlığı da sahipleniyorum izninizle, ama yalnız bırakmayın beni burda. aslında neden ileti yazıyorum biliyor musunuz
yazarken sağda surat ifadeleri var ya işte onlarla pek az ilgisi var, var işte. yeşil olan ise üvey evlat gibi. abi ne arıyosun ki sen orda, ne yazma isteği kaldı ne okuma. işte o yüzden pek az
yazarken sağda surat ifadeleri var ya işte onlarla pek az ilgisi var, var işte. yeşil olan ise üvey evlat gibi. abi ne arıyosun ki sen orda, ne yazma isteği kaldı ne okuma. işte o yüzden pek az
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
yaaa hadi bıraksana adam post kasıyoru yHaaa bıRaqsaNa adaM p0st qasıy0r a terc!h ederim buarada, öyle ki ben de biraz etkisin de kalmışım. insan bu saatte de yi bile yerli yersiz ayırıyor
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
silmeyin nolur silmeyin hem artık burası özel mülk. sesim de çıkmıyor baksana!
bir de not düşeyim buraya, zaten yeterimce sessiz forum silmesene be abi neden silesin ki silme işte.
son kez;
bir de not düşeyim buraya, zaten yeterimce sessiz forum silmesene be abi neden silesin ki silme işte.
son kez;
En son NATHAN tarafından 15 Oca 2013 02:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility