Zorundamıyım benimde umrumdamı arkdaşım dediklerinle dediklerin tutmuyor birerysel bir oyunda adamı tutup sen arz oalcan sen ldoos tutacan diye bişi olamaz isteyen arz olur siteyen lodos sen diyonki lodos yok grup bulamıyom.
Secenek 1 lodosda adam yokmu yok Arz oalcan
secenek 2 Lodosda adam yoksa kalndan ezik bu ezik bu keçıyor diye laf edeceklerine klansız ezikleri gruba sokarak onları itemlemen yemez tabii.
secenek 3 girmeycen gruba
secenek 4 forumda lodos yok arz yok ben ne yapam paramızla rezil oluyoruz demyecen.
secenek 5 banane.
Ve ayrıca lodos olarak oyuncu var sen beğenmiyon ve ayrıca 2200 fiizk aranır full tank olan varmı diye yazıyonuz ama ne var yok bir türlü grup kuramıyonuz çünkü menfaaat.
İşinize gelmiyor o kadar adam çemberliğe giremiyom diyor tutup elinden direcenecek adam edecen bak bakalım oza man lodos arz dengesi sağlanıyormu.
Salla klanı sonra lodos yok ohh ne ala siz ne yaptınız lodos dengeisni sağlamak için.
Tılsım Lodos HK
Re: Tılsım Lodos HK
A R Z L O D O S

Buda yukardaki resimde Lodos arz dengesi var gibi sağlanmış dert yanmaya gerek oldugunu zannetmiyom.
Aşağıdakide Beyazkökşten dengeye bak arz yok beyaz kökşke geceblirsin istersen

A R Z L O D O S
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Sen bizim sunucudan değilsin galiba? Lonca listesine bakarak dengeyi anlayamazsın o dengeyi yaşamak gerekir.ARZLODOS yazdı:Zorundamıyım benimde umrumdamı arkdaşım dediklerinle dediklerin tutmuyor birerysel bir oyunda adamı tutup sen arz oalcan sen ldoos tutacan diye bişi olamaz isteyen arz olur siteyen lodos sen diyonki lodos yok grup bulamıyom.
Secenek 1 lodosda adam yokmu yok Arz oalcan
secenek 2 Lodosda adam yoksa kalndan ezik bu ezik bu keçıyor diye laf edeceklerine klansız ezikleri gruba sokarak onları itemlemen yemez tabii.
secenek 3 girmeycen gruba
secenek 4 forumda lodos yok arz yok ben ne yapam paramızla rezil oluyoruz demyecen.
secenek 5 banane.
Ve ayrıca lodos olarak oyuncu var sen beğenmiyon ve ayrıca 2200 fiizk aranır full tank olan varmı diye yazıyonuz ama ne var yok bir türlü grup kuramıyonuz çünkü menfaaat.
İşinize gelmiyor o kadar adam çemberliğe giremiyom diyor tutup elinden direcenecek adam edecen bak bakalım oza man lodos arz dengesi sağlanıyormu.
Salla klanı sonra lodos yok ohh ne ala siz ne yaptınız lodos dengeisni sağlamak için.
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
arkadaşım uzun bir süre bu forumda takıldım gerek misafir gerek üye olarak,belli başlı konularda yorumlarınıda okudum ama bu konuda yaptığın yorumların ne kadar saçma olduğunu kendi yorumunu gözden geçirdiğin an anlarsın.ARZLODOS yazdı:
Buda yukardaki resimde Lodos arz dengesi var gibi sağlanmış dert yanmaya gerek oldugunu zannetmiyom.
belirtmek isterim ki her oyuncunun 1'den çok karakteri bulunuyor (buna bende dahilim 13 tane karakterim bulunuyor)her karakterim kendi loncamızda.
Hayatında belki sınırlı sayıda girdiğin sunucuda bu tip yorum yapman beni çok şaşırttı ben senelerdir bu sunucuda oynarım,lodos ve arzların kıyasıya kapışmasını görmüş biri olarak son zamanda DİYORUM Kİ KENANA BİLE GRUP BULMAK İMKANSIZ !
Git mısır çarşısına gör bakalım kaç tane arz var,git meteor sancağa bak bakalım kaç tane arz var,gel bizim sancağa bak bakalım kaç tane lodos var.
Tılsım sunucusunda tanıdığım ve yanında çarpıştığım bir çok kişi arz'a geçti,bunun en çok nedeni grup bölgeleri atmak,item hevesi !
Kenan ve miğrata işi bilmeyen çok oyuncu aldık ve çok kes kenan ve junon kestik,gel gör ki dediğin gibi 2200 fizik aranıyor tabiri sadece şahsın olarak seni bağlar.
Beni kimse bağlamaz,ben 2200 fizik'de isterim 1000 fizikte,grup bölgelerine girip saatlerce uğraşıp son şeff bossta kesememek ve emeğinizin boşa gitmesi tatmin edilir bir durum değil.
Madalyalara değinmiyorum bile!
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Yahu grup bölgesini salla gitsin kaçmıyor ya...Klanda birlik beraberlik olmadıktan sonra itemin madenin ne önemi var ? Sancak basılıyor klana bas bas bağırıyorum utanmasalar banane diyecekleryunus1907 yazdı:arkadaşım uzun bir süre bu forumda takıldım gerek misafir gerek üye olarak,belli başlı konularda yorumlarınıda okudum ama bu konuda yaptığın yorumların ne kadar saçma olduğunu kendi yorumunu gözden geçirdiğin an anlarsın.ARZLODOS yazdı:
belirtmek isterim ki her oyuncunun 1'den çok karakteri bulunuyor (buna bende dahilim 13 tane karakterim bulunuyor)her karakterim kendi loncamızda.
Hayatında belki sınırlı sayıda girdiğin sunucuda bu tip yorum yapman beni çok şaşırttı ben senelerdir bu sunucuda oynarım,lodos ve arzların kıyasıya kapışmasını görmüş biri olarak son zamanda DİYORUM Kİ KENANA BİLE GRUP BULMAK İMKANSIZ !
Git mısır çarşısına gör bakalım kaç tane arz var,git meteor sancağa bak bakalım kaç tane arz var,gel bizim sancağa bak bakalım kaç tane lodos var.
Tılsım sunucusunda tanıdığım ve yanında çarpıştığım bir çok kişi arz'a geçti,bunun en çok nedeni grup bölgeleri atmak,item hevesi !
Kenan ve miğrata işi bilmeyen çok oyuncu aldık ve çok kes kenan ve junon kestik,gel gör ki dediğin gibi 2200 fizik aranıyor tabiri sadece şahsın olarak seni bağlar.
Beni kimse bağlamaz,ben 2200 fizik'de isterim 1000 fizikte,grup bölgelerine girip saatlerce uğraşıp son şeff bossta kesememek ve emeğinizin boşa gitmesi tatmin edilir bir durum değil.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Arkadaşlar tılsımda lodosların azalmasının nedeni göçlerdir.Deva loncasi ankadan gelmiş ve ankaya eminönüne lodoslardan bir çok oyuncu geçmiştir.
Ve şunuda unutmamak gerekir.Arzlar her zaman daha teşkilatlidır tılsımda.
Ve şunuda unutmamak gerekir.Arzlar her zaman daha teşkilatlidır tılsımda.

LEPRECHAUN
güzel kardeşim klanda birlik beraberlik herkes ister,ama arz olmalarının TEK NEDENİ GRUP BÖLGELERİNE GİTME İSTEĞİDİR.TRrelaxTR yazdı:Yahu grup bölgesini salla gitsin kaçmıyor ya...Klanda birlik beraberlik olmadıktan sonra itemin madenin ne önemi var ? Sancak basılıyor klana bas bas bağırıyorum utanmasalar banane diyecekleryunus1907 yazdı:arkadaşım uzun bir süre bu forumda takıldım gerek misafir gerek üye olarak,belli başlı konularda yorumlarınıda okudum ama bu konuda yaptığın yorumların ne kadar saçma olduğunu kendi yorumunu gözden geçirdiğin an anlarsın.ARZLODOS yazdı:
başka nedeni yok eğer bizde isteseydik bizde arz olurduk,sonuna kadar lodosuz diyoruz.
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Sen arz olmuşsun daha ne konuşuyorsun o halde ? :ugeek:yunus1907 yazdı:güzel kardeşim klanda birlik beraberlik herkes ister,ama arz olmalarının TEK NEDENİ GRUP BÖLGELERİNE GİTME İSTEĞİDİR.TRrelaxTR yazdı:Yahu grup bölgesini salla gitsin kaçmıyor ya...Klanda birlik beraberlik olmadıktan sonra itemin madenin ne önemi var ? Sancak basılıyor klana bas bas bağırıyorum utanmasalar banane diyecekleryunus1907 yazdı:arkadaşım uzun bir süre bu forumda takıldım gerek misafir gerek üye olarak,belli başlı konularda yorumlarınıda okudum ama bu konuda yaptığın yorumların ne kadar saçma olduğunu kendi yorumunu gözden geçirdiğin an anlarsın.ARZLODOS yazdı:
başka nedeni yok eğer bizde isteseydik bizde arz olurduk,sonuna kadar lodosuz diyoruz.
Helal Olsun Kardeşim .PARAZiT yazdı:Şu çok olan klana geçme sevdasından dolayı klanların eşitsizliğinden dolayı savaşların bitmesi oyundan zevki ciddi oranda azaltıyor. Sunucularda klanlar arası dengesizliğin temel nedenini de bu zihniyet oluşturuyor.
Ben bu hususta oynadığım sunucularda genelde az olan klanda bulunmaya çalışıyorum. Herkes aynı hassasiyeti gösterebilirse oyuna eğlenceli sert savaşların geleceği kesin.
Not : Selam olsun klanını satmayan tılsımın lodos neferlerine!
yunus1907 yazdı:İşte Bu !Sonuna Kadar Direneceğiz!PARAZiT yazdı:Şu çok olan klana geçme sevdasından dolayı klanların eşitsizliğinden dolayı savaşların bitmesi oyundan zevki ciddi oranda azaltıyor. Sunucularda klanlar arası dengesizliğin temel nedenini de bu zihniyet oluşturuyor.
Ben bu hususta oynadığım sunucularda genelde az olan klanda bulunmaya çalışıyorum. Herkes aynı hassasiyeti gösterebilirse oyuna eğlenceli sert savaşların geleceği kesin.
Not : Selam olsun klanını satmayan tılsımın lodos neferlerine!
Nothing