berkan587 yazdı:Bu sistem başka bir Web tabanlı online oyunda kullanılıyor.Oyunun kendine özgün fikirler geliştirmesi daha iyi olacaktır.Örnek vermek gerekirse Tılsım sistemi daha önce başka bir oyunda rastlamadım,bunun gibi değişik bir sistem gelmeli.Yanlış anlamayın diğer oyunlardan tabi birşeyler alacağız fakat bu kadar benzer birşeyi alırsak özentilik olur.
Set time
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Set time
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Millet 6d oyuna geçince özentilik die geçmeyelim, biz türklerin hepsi marjinaliz ya.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Böyle bir uygulama Legend Online oyununda mevcut. Böyle bişey olursa güzel olur.
- Daffy34
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
İyi Düşünmüşünde Çok geç kaldın Zira Gm'ler bu meseleye çözüm olarak Tılsım sistemini göstereceklerdir 
Cesaret, bir insanın hayatına son verip vermeyeceğine karar verdiğin zaman belli olur.
Sen Kıyametin Parlayan ASİL Neferi Cesaretini Göstermeye Hazır Mısın ?
Daffy ( 49 )
Kenjee ( 49 )
OoRaweNoO ( 49 )
Sen Kıyametin Parlayan ASİL Neferi Cesaretini Göstermeye Hazır Mısın ?
Daffy ( 49 )
Kenjee ( 49 )
OoRaweNoO ( 49 )
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Aslında biraz da tılsım sistemi beklentiyi karşılamadığı için açtım bu konuyu.Daffy34 yazdı:İyi Düşünmüşünde Çok geç kaldın Zira Gm'ler bu meseleye çözüm olarak Tılsım sistemini göstereceklerdir
Tılsım sistemi açıklandığı zaman 2 tanesi yeteneklerin özelliklerini 2 tanesi de karakterin özelliklerini arttıran toplam 4 tılsım takabilecektik.
Karakterin özelliklerini arttıran denilince aklıma ki herkesin aklına bu gelmiştir zırhını direncini enerjisini falan arttıran tılsımlar gelecek.Fakat böyle tılsımlar gelmedi ne yazık ki.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Turn The Page
paylaşımından çok yorumlarını okudum da öncelikle nezaketini taktir ederim. paylaşım ve düşüncene de saygım var ikv çok geriden geliyor çünkü.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Teşekkür ederim yorumun için.kirikxcocuk yazdı:paylaşımından çok yorumlarını okudum da öncelikle nezaketini taktir ederim. paylaşım ve düşüncene de saygım var ikv çok geriden geliyor çünkü.
Bence paylaşımımı da oku istersen bana göre orjinal şeyler var orada oyuna renk getireceğini düşündüğüm şeyler.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
Öncelikle güzel fikir tebrik ederim.HeilHitler yazdı:berkan587 yazdı:Bu sistem başka bir Web tabanlı online oyunda kullanılıyor.Oyunun kendine özgün fikirler geliştirmesi daha iyi olacaktır.Örnek vermek gerekirse Tılsım sistemi daha önce başka bir oyunda rastlamadım,bunun gibi değişik bir sistem gelmeli.Yanlış anlamayın diğer oyunlardan tabi birşeyler alacağız fakat bu kadar benzer birşeyi alırsak özentilik olur.
Sizin gibi düşünenleri anlamıyorum ben, ne alaka kardeşim? Tüm oyunların özellikleri bir birine benzer oyunları diğer oyunlardan ayıran kurgu ve hikayesidir. Grafikleri ve geçtiği mekanlardır. Bu oyuna devam etmemin tek sebebi hikayesi ve mekanları onun dışında sen bu oyuna güzel mi diyorsun? Ya oyun görmemişsiniz siz yada körsünüz. Hala kalkmış başkasının yaptığı sistemi beğenmiyor özentilik olur diyorsunuz. Siz böyle demeye devam edin, diğer oyunlar kazanıyorlar zaten.
şu olsun dersin diğer oyunlarda var ! pazar gesin, diğer oyunlarda var, bu olsun özenti neyin derdindesiniz siz diğerleriniden banane oyun nasıl gelişir nasıl haraketlenir ona bakın siz ne kadar saçma düşünce bu
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Lonca: Ehlim Mürre
berkan587 yazdı:Bu sistem başka bir Web tabanlı online oyunda kullanılıyor.Oyunun kendine özgün fikirler geliştirmesi daha iyi olacaktır.Örnek vermek gerekirse Tılsım sistemi daha önce başka bir oyunda rastlamadım,bunun gibi değişik bir sistem gelmeli.Yanlış anlamayın diğer oyunlardan tabi birşeyler alacağız fakat bu kadar benzer birşeyi alırsak özentilik olur.
Tılsım sistemi birçok oyunda kullanılıyor. İster silahlara istersen yeteneklere yükseltme ve geliştirme yapabiliyorsun. Örneğin;
Knight da bu işleme Staff Paper denir. İstediğin bir büyü yeteneğini geliştirecek reçeteler hazırlarsın.
Aion Online da buna jewelley time coins denir. Aynı bizim tılsımlar gibi reçeteleri alırsın ve yeteneğini güçlendirirsin. Bir coins stuff için onun eski modellerinden birkaç tanesini isteyebiliyor. Bizim tılsımlarda istediği gibi.
Oyunun kendine özgü fikirlerine gelince; haritası, yaratıkları ve hikayesi dışında özgün bir yanı yok. Zaten oyunun rehber klavuzunda da oyundaki birçok açıklamanın İngilizce olarak diğer oyunlardaki karşılığı belirtilmiş.
Sonuçta harita ve hikaye bakımından özgün bir oyun. yaratıklarda kendine özgü sayılır. Tepegözler falan hani dedekorkut hikayelerinde geçer. ( Keloğlan çizgi filminde de vardır
Ne biliim bu Critical Hit (kritik vuruş) gibi temel prensipler her oyunun vazgeçilmezidir ama Frost Mage, Frost Skill ( bizim buz oku), Fire Burst (ateş çemberi) ve elektrik falan online oyunların hepsinde var yani. Özgün olan ne