Tılsım Lodos HK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Tılsım Lodos HK

Mesaj gönderen yunus1907 »

Merhaba Arkadaşlar;

Yaklaşık ikv'yi 6 senedir oynamaktayım,son 3 aydır tılsım sunucusunda ciddi sıkıntılar var,lodos yok denebilecek kadar az.

Onca kp kastık herkes arza geçti,biz lodosta kaldık ama suan stuya bile en fazla 1 grup cıkıyor.

Biz şimdi oyunu nasıl oynayalım ?
Kullanıcı avatarı
shaleeh
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tılsım Lodos HK

Mesaj gönderen shaleeh »

Yapacağınız Tek İşlem Dükkan Bölümünden Klan Değiştirme Ürünü Alıp Arz Olarak Oyuna Devam Etmek.

İyi Eğlenceler.
Resim
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

shaleeh yazdı:Yapacağınız Tek İşlem Dükkan Bölümünden Klan Değiştirme Ürünü Alıp Arz Olarak Oyuna Devam Etmek.

İyi Eğlenceler.

arkadaşım neden arza geçim ? bakın bu yüzden oyun oynanmaz hale geliyor,klana girip çıkmak olmasın çıktıgınız zaman bir miktar ödemelisiniz aksi takdir'de oraua geç orda grup yoksa buraya geç mantıgını bırakmalıyız !
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

Güzel kardeşim klandan çıkıp başka klana geçilmesi normal ! Bunun nedeni gerek KP kasmak gerekse GB lere grup bulamamak ki şu an herkez gb şaheserleri peşinde !! Şahsen bir arz olarak kp kasmak için LODOS oldum.Sen diyorsun ya geçiş için ücret ödenmeli ödüyoruz , ödüyorlar da ! Klan Değiştirme 995 akçe ve Klan değiştirince (ürünsüz) bütün şan ve klan paran sıfırlanıyor.Bunları ücret olarak kabul etmiyorsan bilemem ! (Profil bilgilerinde Arz > Üçhilal yazdığına bakma şu an Lodos > Hodri Meydan dayım :P amaç kp )
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
PARAZiT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen PARAZiT »

Şu çok olan klana geçme sevdasından dolayı klanların eşitsizliğinden dolayı savaşların bitmesi oyundan zevki ciddi oranda azaltıyor. Sunucularda klanlar arası dengesizliğin temel nedenini de bu zihniyet oluşturuyor.
Ben bu hususta oynadığım sunucularda genelde az olan klanda bulunmaya çalışıyorum. Herkes aynı hassasiyeti gösterebilirse oyuna eğlenceli sert savaşların geleceği kesin.

Not : Selam olsun klanını satmayan tılsımın lodos neferlerine!
Elegnas
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Burak8154 yazdı:Güzel kardeşim klandan çıkıp başka klana geçilmesi normal ! Bunun nedeni gerek KP kasmak gerekse GB lere grup bulamamak ki şu an herkez gb şaheserleri peşinde !! Şahsen bir arz olarak kp kasmak için LODOS oldum.Sen diyorsun ya geçiş için ücret ödenmeli ödüyoruz , ödüyorlar da ! Klan Değiştirme 995 akçe ve Klan değiştirince (ürünsüz) bütün şan ve klan paran sıfırlanıyor.Bunları ücret olarak kabul etmiyorsan bilemem ! (Profil bilgilerinde Arz > Üçhilal yazdığına bakma şu an Lodos > Hodri Meydan dayım :P amaç kp )
belli bir standart getirilmeli kardeşim,sadece hodri meydan loncası olarak belli yerlere giriyoruz suan arz'sın ve arzlar bizim kaç katımız :)

tamam arzlar bizden sayıca fazla direnmeye çalışıyoruz ama olmuyor her gün sadece 2 kere stu atıyoruz başkada atamıyoruz :)

zafer inananlarındır.
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

PARAZiT yazdı:Şu çok olan klana geçme sevdasından dolayı klanların eşitsizliğinden dolayı savaşların bitmesi oyundan zevki ciddi oranda azaltıyor. Sunucularda klanlar arası dengesizliğin temel nedenini de bu zihniyet oluşturuyor.
Ben bu hususta oynadığım sunucularda genelde az olan klanda bulunmaya çalışıyorum. Herkes aynı hassasiyeti gösterebilirse oyuna eğlenceli sert savaşların geleceği kesin.

İşte Bu !Sonuna Kadar Direneceğiz!
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

PARAZiT yazdı:Şu çok olan klana geçme sevdasından dolayı klanların eşitsizliğinden dolayı savaşların bitmesi oyundan zevki ciddi oranda azaltıyor. Sunucularda klanlar arası dengesizliğin temel nedenini de bu zihniyet oluşturuyor.

Sancaktan bile çıkamıyacak olsam dahi LODOSUM
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Lodosdan cıkmıyoryorsan neyin tantanasını yapıyon Ankada Arz bile yok kimse şikayet edyormu arz yok diye alla alla.

Yandaş topla oz aman birinin elinden tut lodos olsun en iyi lodos yapma tekniği adamı rütbele baka bakalım cıkabliyormu.

Ağzı olan konuyor. Biri arz yok diye ağlıyor biri lodos yok diye hangisini işine geliyorsa orda dur.
Belki sizin yüüznden arz oldular nerden bilecegiz.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ARZLODOS yazdı:Lodosdan cıkmıyoryorsan neyin tantanasını yapıyon Ankada Arz bile yok kimse şikayet edyormu arz yok diye alla alla.

Yandaş topla oz aman birinin elinden tut lodos olsun en iyi lodos yapma tekniği adamı rütbele baka bakalım cıkabliyormu.

Ağzı olan konuyor. Biri arz yok diye ağlıyor biri lodos yok diye hangisini işine geliyorsa orda dur.
Belki sizin yüüznden arz oldular nerden bilecegiz.

farkındaysan burada kımse demıyor ay neden arz oldular biz ne yaptık falan ?

oyunun işleyişinde item düşürmede grup bölgeleri önemli dimi kardeşim,ben lodosum 2 yıldızım var ve nerdeyse üstüm full ama günde 1 bölge atmak için saatlerce adam arıyoruz.

aramak zorundamıyım ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön