2 ayı aşkın zamandır , desteğe mail atıyorum .
Yan karakterlerden ( arkadaşımdan emanet ) birisine durduk yere ban cezası verilmiş...
''Ceza İtiraz'' formunu seçip ; bugüne kadar yaklaşık 8 - 9 kere gönderdim . Ama cevap gelmiyor, 3 aydır karakter banlı . Formu eksiksiz ve gerektiği şekilde dolduruyorum . En azından geri dönüş yapılması gerektiğini , geri dönüşü hangi adrese yapmalarını istediğimi sürekli not kısmında vurguluyorum . Fakat ne ceza verildiğinde üyelik mailine ceza ile ilgili bir bildirim geldi , ne de desteğe yolladığım formlara cevap geliyor .
FDE arkadaşlar beni tekrardan Destek formuna yönlendirecekler . Artık lütfen Üst Düzey bir yetkili benle özelden ilgilenebilir mi ? Şimdiye kadar karakterimi hatalı yere cezalı halde bıraktınız , hiç bir bildirimde bulunmuyorsunuz . En azından bir [GM] bu konu ile benle özelden iletişim kurmayı çok görmesin .
Artık ekipteki yetkisi olan birisinin , karaktere kasten ceza verdiğini ; ve yolladığım formları sildiğini bile düşünmeye başladım . Çünkü 2 ayda attığım yaklaşık 10 formun hiç birine cevap gelmedi .
HAKSIZ BAN! Üst seviye bir yetkili lütfen...
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
HAKSIZ BAN! Üst seviye bir yetkili lütfen...

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
Re: HAKSIZ BAN! Üst seviye bir yetkili lütfen...
Hmm, ben karakterine haksız ban atıldığına ihtimal dahi vermem, bu yönde bir yetkiye sahip olan ve olacak her kişiyi özenle seçtikleri konusunda (gariptir) bir tereddütüm yok.
Ancak sizin mecrada çarlara girip çıkanların çetelesini tutmaya davransak buna ne vakit, ne kağıt; ne mürekkep yeter. Buradan hareketle girenlerden birinin (emanet eden arkadaşın gitmeden önce yapmışta olabilir) uygunsuz bir davranışta bulunmuş olabileceğini hesaba kat derim.
Ve fakat, desteğin (burada bir örneğine rastladığımız) kimi konularda yetersiz kaldığı sorunu aşikârken hala aynı düzeyde seyreden ticket hızı için kayda değer birşey yaptıklarını da kesinlikle düşünmüyorum, bu konuda kısmen haklıyız/haklısın..
Ancak sizin mecrada çarlara girip çıkanların çetelesini tutmaya davransak buna ne vakit, ne kağıt; ne mürekkep yeter. Buradan hareketle girenlerden birinin (emanet eden arkadaşın gitmeden önce yapmışta olabilir) uygunsuz bir davranışta bulunmuş olabileceğini hesaba kat derim.
Ve fakat, desteğin (burada bir örneğine rastladığımız) kimi konularda yetersiz kaldığı sorunu aşikârken hala aynı düzeyde seyreden ticket hızı için kayda değer birşey yaptıklarını da kesinlikle düşünmüyorum, bu konuda kısmen haklıyız/haklısın..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Re: HAKSIZ BAN! Üst seviye bir yetkili lütfen...
Cevaplanmıyor dediğiniz bildirimlerden herhangi birini gönderirken belirtmiş olduğunuz e-posta adresini özel mesaj ile bana gönderin lütfen.