Bunun tüm sunucular arasında bir ilk olduğunu düşünüyorum ve bundan dolayı bunu buradan paylaşmak istedim. 2 şifacı 1 büyücü fakat 2 kişi Junon kesimi ile karşınızdayız. 2 şifacıyı kullanmak biraz zor olsa da bunu başardım. (En son fotoğrafta kullandığım şifacı karakterlerini yanyana görebilirsiniz.)
MAOTUN yazdı:Helal olsun . Nucleus Yüzük yüzük gene mi düşmedi
İşin doğrusu nucleus yüzük düşürme düşüncesi ile girmedim.Ben Nucleus yüzükden vazgeçeli ümidi keseli uzun zaman oldu. Bana 5 büyü 1 Şifa girdiğim grupda 2 tane yüzük atıp 2 yüzükden bi tanesi Nucleus olmuyorsa benim o yüzükden artık bi bekletim kalmamıştır zaten.
MAOTUN yazdı:Helal olsun . Nucleus Yüzük yüzük gene mi düşmedi
İşin doğrusu nucleus yüzük düşürme düşüncesi ile girmedim.Ben Nucleus yüzükden vazgeçeli ümidi keseli uzun zaman oldu. Bana 5 büyü 1 Şifa girdiğim grupda 2 tane yüzük atıp 2 yüzükden bi tanesi Nucleus olmuyorsa benim o yüzükden artık bi bekletim kalmamıştır zaten.
Hikayene gerçekten üzüldüm dene belki düşer bu yollar . ATX'den ister belki verir bana Nucleus Kıyamet yüzük verdi :? :shock: ops: :roll: :twisted: :evil: :| :geek: :ugeek:
Tebrikler
Inanılmaz zor bir işi başarmışsın. Oraya kadar gidip kesemeden dönen grublar varken 2 çarı tek başına kontrol edip Junon kesmek öyle her babayiğidin harcı değil.
nightfox yazdı:Tebrikler
Inanılmaz zor bir işi başarmışsın. Oraya kadar gidip kesemeden dönen grublar varken 2 çarı tek başına kontrol edip Junon kesmek öyle her babayiğidin harcı değil.
iki çarı bırakın, tek çarı kontrol etmek bile kolay degil..