SAVAŞÇILARA GÜN MÜ DOĞUYOR YOKSA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

SAVAŞÇILARA GÜN MÜ DOĞUYOR YOKSA

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Arkadaşlar bilindiği gibi tılsımlar geldi ve reçeteler ile üretilenler şuan çok el yakıyor. Ancak bilindiği gibi belirli bir zaman sonra bunlar düşecek ve zamanla herkes bu tılsımların 2 ve 3. seviyelerine ulaşacak. Ama dikkat ettinizmi bilmiyorum ama Şu "Yıldırım 2" tılsımı ile savaşçıların yüzünü güldürecek bir durum ortaya çıktı. Tabi şuan herkeste olmadığı için faydalanmaları mümkün değil. Ancak ilerde çoğu kişi bu tılsıma sahip olunca, kenan ve junona girememekten yakınan savaşçılar yıldırım 2 tılsımı olan büyücüler için kenan ve junonda vazgeçilmez olabilir. Bu şahsi fikrim yok olmaz böyle bir şey diyenlerede saygı duyuyorum. Ama ilerde yıldırım 2 üretilince şöyle bir şey olabilir:
Kenan ve junona 2 şifa 2 büyü 2 tank girecek. Büyülerde yıldırım 2 olacak. Bu tanklar baya baya bi ileri giderek bir sürü slotu çekecekler tabi bu arada şifalar idare edecek sapmalı bir şekilde. Sonra sapma süresi büyülere gelince sapıp sarsılacaklar ve büyülerde dk ile çok kısa bir sürede o slotları tuzla buz edecek. Bu şekilde kenan veya junon atsak çok çok ciddi bir derecede süre kısalması, 2+2+2 kombinasyonu uygulanması, savaşçıların yakınmalarının sona ermesi gibi çok ciddi sorunlar ortadan kalkmış olacak. Tabi bu tılsımların üretilebilmesi için biraz zaman gerekiyor.
Fikrini ortaya koyan herkese (saygılı bir biçimde) bende saygı duyuyorum arkadaşlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Re: SAVAŞÇILARA GÜN MÜ DOĞUYOR YOKSA

Mesaj gönderen HeilHitler »

XxPEERLESSxX yazdı:Arkadaşlar bilindiği gibi tılsımlar geldi ve reçeteler ile üretilenler şuan çok el yakıyor. Ancak bilindiği gibi belirli bir zaman sonra bunlar düşecek ve zamanla herkes bu tılsımların 2 ve 3. seviyelerine ulaşacak. Ama dikkat ettinizmi bilmiyorum ama Şu "Yıldırım 2" tılsımı ile savaşçıların yüzünü güldürecek bir durum ortaya çıktı. Tabi şuan herkeste olmadığı için faydalanmaları mümkün değil. Ancak ilerde çoğu kişi bu tılsıma sahip olunca, kenan ve junona girememekten yakınan savaşçılar yıldırım 2 tılsımı olan büyücüler için kenan ve junonda vazgeçilmez olabilir. Bu şahsi fikrim yok olmaz böyle bir şey diyenlerede saygı duyuyorum. Ama ilerde yıldırım 2 üretilince şöyle bir şey olabilir:
Kenan ve junona 2 şifa 2 büyü 2 tank girecek. Büyülerde yıldırım 2 olacak. Bu tanklar baya baya bi ileri giderek bir sürü slotu çekecekler tabi bu arada şifalar idare edecek sapmalı bir şekilde. Sonra sapma süresi büyülere gelince sapıp sarsılacaklar ve büyülerde dk ile çok kısa bir sürede o slotları tuzla buz edecek. Bu şekilde kenan veya junon atsak çok çok ciddi bir derecede süre kısalması, 2+2+2 kombinasyonu uygulanması, savaşçıların yakınmalarının sona ermesi gibi çok ciddi sorunlar ortadan kalkmış olacak. Tabi bu tılsımların üretilebilmesi için biraz zaman gerekiyor.
Fikrini ortaya koyan herkese (saygılı bir biçimde) bende saygı duyuyorum arkadaşlar.
"Arkadaşlar bilindiği gibi tılsımlar geldi ve reçeteler ile üretilenler şuan çok el yakıyor. Ancak bilindiği gibi belirli bir zaman sonra bunlar düşecek ve zamanla herkes bu tılsımların 2 ve 3. seviyelerine ulaşacak."

Bu kısım hariç diğer dediklerine katılıyorum.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kristal

Re: SAVAŞÇILARA GÜN MÜ DOĞUYOR YOKSA

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Fikrine saygı duyuyorum ama bu işin hidrojen durumu gibi olacağını düşünmüyorum ben, sonuçta maden yani. Hatırla bi ilk başlarda yeraltı madenleri ne idi sonradan ne oldu. Tamam şu sıralar pahalı olacak ama illaki bi zaman bu yeni gelen madenlerin hep aynı fiyatta kalacağın düşünmüyorum.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön