500 GANODERMA SATILIR YAZDIM TELİF HAKLARI SUS YEDİM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
DiABoLiCeDeWiL
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

500 GANODERMA SATILIR YAZDIM TELİF HAKLARI SUS YEDİM

Mesaj gönderen DiABoLiCeDeWiL »

Merhaba,

İtirazınız değerlendirilmiştir. Yapılan inceleme sonrası, bölge ve klan kanalından "500 ganoderma satılır" şeklinde sarf ettiğiniz cümlelerden dolayı moderasyonun yerinde olduğuna karar verilmiştir.

Lütfen oyun dünyası içindeki yazışmalarınıza dikkat ediniz. Aksi takdirde, hakkınızdaki şikayetlerin artması durumunda oyun üyeliğiniz kapatılacaktır. Üyeliğiniz takibe alınmıştır.

Bilgi ve dikkatinize.

BEN BURADA ADALET GÖREMİYORUM BURADA ADELET YOK TERBİYESİZLİK,EDEBSİZLİK,EŞİTLİKSİZLİK VAR MADEN SATMAKTAMI YASAK ANLAYAMAIDM BİRŞEY ANLAM VEREMEDİM YANİ NASIL OLUYORDA SUSTURULMA YİYORUM BİRİSİ 1000 TURKUAZ SATSA ODAMI SUS YİYECEK BEN BURDAN CEVAP BEKLİYORUM BUNEDİR YAHU HER ÖNÜNE GELENİ SUSMU ATIYORLAR.?
Resim

Resim

DiABoLiCeDeWiL=Kuklacı[(^)Ejder Asa]

Diabolicdewil=Eminönü=49 Level
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: 500 GANODERMA SATILIR YAZDIM TELİF HAKLARI SUS YEDİM

Mesaj gönderen veym2 »

DiABoLiCeDeWiL yazdı:Merhaba,

İtirazınız değerlendirilmiştir. Yapılan inceleme sonrası, bölge ve klan kanalından "500 ganoderma satılır" şeklinde sarf ettiğiniz cümlelerden dolayı moderasyonun yerinde olduğuna karar verilmiştir.

Lütfen oyun dünyası içindeki yazışmalarınıza dikkat ediniz. Aksi takdirde, hakkınızdaki şikayetlerin artması durumunda oyun üyeliğiniz kapatılacaktır. Üyeliğiniz takibe alınmıştır.

Bilgi ve dikkatinize.

BEN BURADA ADALET GÖREMİYORUM BURADA ADELET YOK TERBİYESİZLİK,EDEBSİZLİK,EŞİTLİKSİZLİK VAR MADEN SATMAKTAMI YASAK ANLAYAMAIDM BİRŞEY ANLAM VEREMEDİM YANİ NASIL OLUYORDA SUSTURULMA YİYORUM BİRİSİ 1000 TURKUAZ SATSA ODAMI SUS YİYECEK BEN BURDAN CEVAP BEKLİYORUM BUNEDİR YAHU HER ÖNÜNE GELENİ SUSMU ATIYORLAR.?
çarını incelemişler 500 gano olmadığı için akçe sattığını düşünmüşler doğal olarakta zaten %90 da öyledir bence haksız olduğun konuda boşa kendini yorma
DiABoLiCeDeWiL
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DiABoLiCeDeWiL »

veym2 yazdı:
DiABoLiCeDeWiL yazdı:Merhaba,

Bilgi ve dikkatinize.

çarını incelemişler 500 gano olmadığı için akçe sattığını düşünmüşler doğal olarakta zaten %90 da öyledir bence haksız olduğun konuda boşa kendini yorma
İLLA BU CHARIMDAMI SATACAĞIM FARKINDAYSAN GANODERMA STAILRI YAZDIM GANODERMAM BU CHARIMDA OLSAYDI YAZCAĞIMA YANSITIRDIM DAHA İYİ DEĞİLMİ.
Resim

Resim

DiABoLiCeDeWiL=Kuklacı[(^)Ejder Asa]

Diabolicdewil=Eminönü=49 Level
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selamlar,

İletişim/Destek birimine gönderdiğiniz itiraz sonucu, moderasyonunuzun incelendiği belirtilmiş ve cezanızın devam edeceğine kanaat getirildiği iletilmiştir.

İKV resmi forumları üzerinden bu tür ceza itirazlarda bulunamazsınız. Zira bu hiç bir şekilde moderasyonun kaldırılmasını sağlamayacaktır. Lütfen oyun içi etkileşimlerinize dikkat ediniz.

Devamı halinde konu açmamanızı rica ederim.
Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Ek olarak, camiayı yanlış yönde etkilemeye çalıştığınız için forum hesabınızı 7 gün uzaklaştırıyorum. Satmaya çalıştığınız şeyi nasıl adlandırdığınız değil, satmaya çalıştığınız şeyin ne olduğu önemlidir.

Dikkatinize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön