Selamun aleykum arkadaslar
Bu aralar sarraf şans arttırıcyla menekşe, akik vs. çeken varmı ? bende 7 günlük almayı düşünüyorumda günde 5-6 saatte ful maden beklesem 7 günde kaç menekşe yaparm sizin oranlar nedir ?
Şans arttrıcı işe yarıyor mu ?
Re: Şans arttrıcı işe yarıyor mu ?
İlk defa 3 gün önce %60 lokman artırıcı aldım. 2 gün de 1 gano, 2 yonca çektim fazla dolaşmadan. Tamamen şans işi, hiç belli olmaz.
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
şans işi evet ama bence ise yarıyor 1 haftalık sarraf artırıcı aldım ve 4 günde 9 menekse 2 kızıl 3 alex 2 mavı 3 sibir 1 akik 31 yeşıl elmas 22 apa 18 krıp çektım 
Hades adlı çarım çalınmıstır.
Teşekkürler yorumlar icin bu hafta bitsede alsam mereti 
:arrow: :arrow:Bazinga yazdı:İlk defa 3 gün önce %60 lokman artırıcı aldım. 2 gün de 1 gano, 2 yonca çektim fazla dolaşmadan. Tamamen şans işi, hiç belli olmaz.
alma bence çok az etkisi var lonca 60 60 çara 60 60 yüklüyosun o kadar saat çekişyonki saf çıkcak diye çok zor çıkıo alırsanda tek çarına al yazık.
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
Şuan lonca ve kişisel lokman şans artırıcısı kullanıyorum. 3 torba düşüyor arada. Günde 6 saat hiç aralıksız kaçırmadan 2 çıban, 2 mantar çekiyorum. Hiç kaçırmadan ama. 6 saatte 2 kaynaktan en az 5 yonca çekiyorum. 10 çekişte falan yonca veriyor ortalama. birde 1 haftayı geçti sanırım çekmeye başlayalı. 800 falan çıbanım oldu. onları da satarım yada iksire kullanırım. her türlü paraya dönüşüyor yani. baya yararlı.