BlackBerry Playbook
BlackBerry Playbook
BlackBerry Playbook alan var mı TTNET'ten ? Aldıysanız önerir misiniz ? Yöneticiler biraz bekleyin sonra taşıyın Diğerde kimse görmüyor.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Re: BlackBerry Playbook
şuan sinirliyim ama cevap vermeye çalışacağım yaklaşık 6-7 ay önce bb playbook almıstım tablette herhangi bi sorun yaşamadım zaten hat felan yok bunlarda wifi ile çalısıyor bence cok kullanıslı almanızı tavsiye ediyorumosman5050 yazdı:BlackBerry Playbook alan var mı TTNET'ten ? Aldıysanız önerir misiniz ? Yöneticiler biraz bekleyin sonra taşıyın Diğerde kimse görmüyor.
Bu Wi-Fi Normal Leptop'taki gibi dimi kardeşim.Bir de TTNET'ten mi almıştın ?HOBBIT yazdı:şuan sinirliyim ama cevap vermeye çalışacağım yaklaşık 6-7 ay önce bb playbook almıstım tablette herhangi bi sorun yaşamadım zaten hat felan yok bunlarda wifi ile çalısıyor bence cok kullanıslı almanızı tavsiye ediyorumosman5050 yazdı:BlackBerry Playbook alan var mı TTNET'ten ? Aldıysanız önerir misiniz ? Yöneticiler biraz bekleyin sonra taşıyın Diğerde kimse görmüyor.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Eger oyun filan oynicaksa app worldeki cogu oyun parali
evet bu wifi laptop'lardaki gibi modeme bağlanıyorsun, TTNET'ten aldım.osman5050 yazdı:Bu Wi-Fi Normal Leptop'taki gibi dimi kardeşim.Bir de TTNET'ten mi almıştın ?HOBBIT yazdı:şuan sinirliyim ama cevap vermeye çalışacağım yaklaşık 6-7 ay önce bb playbook almıstım tablette herhangi bi sorun yaşamadım zaten hat felan yok bunlarda wifi ile çalısıyor bence cok kullanıslı almanızı tavsiye ediyorumosman5050 yazdı:BlackBerry Playbook alan var mı TTNET'ten ? Aldıysanız önerir misiniz ? Yöneticiler biraz bekleyin sonra taşıyın Diğerde kimse görmüyor.
Hatta şuan playbook'tan yazıyorum
Sağolun,konuyu kilitleyebilirsiniz.
Konunuz kilitlenmiştir.osman5050 yazdı:Sağolun,konuyu kilitleyebilirsiniz.
İyi eğlenceler.