saa gitsin
resmen ...
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: resmen ...
migrata girmeden once karakterini sil sonra kurtar kesin düser
şans isi bu ve sans benimde yuzume gulmuyor.Dun bugun toplam 2 gaffar attim ve sifaci arkadasim tam 6 item aldi bana ise sadece receteler .Bana ciksada hep var olan item
saa gitsin
ilk yazdigimida bir dene istersen 
saa gitsin

- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
N e şans nucules yüzük çok var da, bana da kıyamet yüzük düşmüyor.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
İyi Forumlar.xXYsNÖzKXx yazdı:Nucleus yüzüğü Çocuklarıma vasiyet edeceğim ben öldükten sonra düşürmeleri için.
benim kimseyle zıtlaştığım yok bak artırıcılı kutulu hesaba 600 junonda bir nuc yüzük düşmüyorsa bunu bilerek yapıyorlar sürekli migrat artırıcı almamız için örneğin maden artırıcı alırsın gün 2 saf yerine 7 8 saf çekersin dimiRefresh yazdı:Çelişkili konuşuyorsun arttırıcı çalışmıyor diyorsun her itemden 10 ar tane var diyorsun. :?:Selennnn yazdı:Beyefendi yazdı:Benim güzel kardeşim malesef oyunun kurgusu bu, rastgele bir olasılık üzerine herkes istediğini alma mücadelesinde. 3 gün içerisinde bırak nuc yüzüğü sana inşallah Hobbit in yüzüğü düşer.Bu bölge süreci başladığında migrat ve sığınak,bu sıkıntılar sık sık dile getirildi.Olana aynı şey atılmasın,olmayana atılsın item atarken oyun bunu ayırt etsin böylecede sıkıntılı bir durum bertaraf edilmiş olsun.Bu istenilen şey programcılar tarafından olası birşey ve uygulanmıyor ise sende görüldüğü gibi şiddetli şekilde ortaya çıkan bıkkınlık sürecini başlatırki bir online oyun için bu intihar demektir.Benim yönetime tavsiyem oyunun buşekil bıkınlığa ve isyana sevkeden zorluklardan ikv yi arındırma ve iyileştirme çalışmalarına derhal başlamalarıdır.Eksik olan takıların satılmasıyla ilgili bir proje olduğunu duymuştum en azından bunun devreye girmesi herkesi rahatlatacaktır.
şimdi ortada şöle bir sorun varki hesabımda kutu + lonca migrat artırıcı 60 + kişisel migrat artırıcı 60 var 600 küsür junon kesildi her itemden 10 ar tane var nuc yüzük yok bu saçmalık resmen artıcılar çalışmıyorrrrrrrrrrrrrrr
ben bunu desteğe mesaj attığımda dalga geçer gibi mesaj alıyorum neymiş kutulu artırıcılı hesaplar daha avantajlıymış
resmen dalga geçiyorlkar resmen başka bir açıklaması yok ,
ben ALLAHımın üstüne yemin ettim kutsal değerler önce gelir benim için şu oyunu 6 senedir oynuyorum gm ve dev tanıdıklarına bakın hepsinde bu yüzük var zorlanmadan aldılar bir kolaylık sağlıyorlar buna eminim ...
ama bizde peygamber değilizki sonsuz sabrımız olsun yeter artık bunu bilerek yapıyorlar ve herkes uyuyor neymiş nuc yüzük zor düşermiş
ya anlatamıyorum herhalde hesabımda
kutu 50 + lonca migat artırıcı 60 + kişisel migrat artırıcı 60 daha ne olsun ya daha ne olsun ne alalım daha 600 junon azmı be azmı gm tanıdıkları bu itemi plussuz 3 5 junonda düşürüyor bunun adına şans diyorlar ama bu oyunda kayırma olduğu çok açık yılbaşında takı kazanan gm nin loncasında saçmalığa bakarmısın bu oyunu oynayan binlerce kişi var takı kazanan gm nin loncasında bu durum aynı şuna benziyor milli piyango çekilyior piyangoyu kazanan bakanın yeğeni aynı bunun gibi bir olayla karşı karşıyayız..
3 gün kaldı ben bişi kaybetmem kendileri kaybedecek tek tek herkes uyanacak ve bu oyunda gm ler ve tanıdıkları başbaşa kalacak artık beraber oynarlar
Bence stress sinir yapma.Sen oyunla zıtlaşmışsın inatlaşmışsın hırs yapmışsın illa düşürecem diye.Ara ara gir bana şahsen öyle düştü nuc yüzük peşinde koşmadım.Ara ara girdim sonunda düştü.
Bir item için bu kadar stress yapmaya gerek yok.
1 günde 13 junon kestiğim oldu inanabiliyormusun 13 junon 15 saat boyunca hiç oyundan çıkmadım ha şimdi düşecek ha şimdi düşecek diye diye şu anda günde en az 3 junon kesiyorum hala madalya
biz peygamber değiliz sonsuz sabrımız olsun benim için kutsal olan değerler vardır ALLAHımın üstüne yemin ettiysem bu yüzük 3 güne kadar düşmezse ben oyuna geri dönmeksizin bırakıcam.
600 junon ( ALTI YÜZ ) 6 TANE YÜZ DÜŞÜNE BİLİYORMUSUN HER BİRİ 1 SAAT SÜRÜYOR 600 SAAT
BİR İNSAN GECE GÜNDÜZ HİÇ DURMADAN 600 JUNON KESSE 25 GÜN YAPIYOR
YANİ OYUN BİLMEYEN JUNON KESMEKTEN ACİZ ADAM GELECEK SIRF GM TANIDIĞI OLDUĞU İÇİN ÇEKİLİŞTE ŞAHESER TAKI KAZANACAK BEN KUTULU ARTIRICLI HESABIMLA 600 JUNONDA NUC YÜZÜK ALAMICAM
O GMNİN LONCASINDAKİ ADAM ŞAHESER TAKI KAZANAN ADAM GELSİN MERANA BERABER MİGRATA GİRELİM EMİNİM EN AZ 10 TANE HATASINI BULURUM GİRİN MERANA SORUN BU SELENNNN KİMDİR DİYE MİGRATTA NASILDIR DİYE AMA YETTİ ARTIK YA CİDDEN YETTİ YANİ SABIR SABIR SABIR PEYGAMBERMİYİZ BİZ YA
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehlim Mürre
Refresh yazdı:Çelişkili konuşuyorsun arttırıcı çalışmıyor diyorsun her itemden 10 ar tane var diyorsun. :?:Selennnn yazdı:Beyefendi yazdı:
Bence stress sinir yapma.Sen oyunla zıtlaşmışsın inatlaşmışsın hırs yapmışsın illa düşürecem diye.Ara ara gir bana şahsen öyle düştü nuc yüzük peşinde koşmadım.Ara ara girdim sonunda düştü.
Arkadaş haklı. Bu kadar stres yapma. Ne kadar emek vermiş olsanda, oyunun gerçek hayatının üzerine geçmesini sağlama. Bakıyorum ben sabah namaza kalktığımdan sonra oyuna giriyorum Selennn oyunda, öğlen giriyorum oyunda, akşam giriyorum oyunda. Sadece o değil. Onların loncanın hepsi böyle.
Biz oyuna girmeden önce vallahi böyleyiz::::
--Alooo. Osman abi bugün girecekmsin oyuna, ben Mehmet?
---Bilmem, başka kim var gelecek? Hani, sen girersen girerim.
---Gökhanın işi varmışta abi, girmeyecekmiş..
---İyi o zaman boşver, sonra oynarız
Şuan inanın böyleyiz

benim sürekli oyunda olmam tüm hayatımın ikv olduğu anlamına gelmez benim için hiçbirşey vazgeçilmez değildirSmokyPAUK yazdı:Refresh yazdı:Çelişkili konuşuyorsun arttırıcı çalışmıyor diyorsun her itemden 10 ar tane var diyorsun. :?:Selennnn yazdı:Beyefendi yazdı:
Arkadaş haklı. Bu kadar stres yapma. Ne kadar emek vermiş olsanda, oyunun gerçek hayatının üzerine geçmesini sağlama. Bakıyorum ben sabah namaza kalktığımdan sonra oyuna giriyorum Selennn oyunda, öğlen giriyorum oyunda, akşam giriyorum oyunda. Sadece o değil. Onların loncanın hepsi böyle.
Biz oyuna girmeden önce vallahi böyleyiz::::
--Alooo. Osman abi bugün girecekmsin oyuna, ben Mehmet?
---Bilmem, başka kim var gelecek? Hani, sen girersen girerim.
---Gökhanın işi varmışta abi, girmeyecekmiş..
---İyi o zaman boşver, sonra oynarız
Şuan inanın böyleyiz
üstelik fark ettinizmi bilmiyorum ama benim hiçkimseyle işim olmaz sadece merhaba merhaba kimseyle sıkı dostluk kurmadım kimsedende bişi beklemedim
bu sorumsuz yönetim ve bu oyun vazgeçilmez değildir kimseyle inatlaştığım felanda yok
beni umursamayan kim olursa olsun o kişi benim için bitmiştir ne olduğunun hiçbir önemi yok bu sorumsuz yöneticiler bana dalga geçer gibi mesaj atıyor
ben migrata girmekten çemberliye giremedim
[İçerik silinmiştir]
Önceki mesajlarınıza da binayen, devamlı olarak argo içerikli iletilerinizden dolayı forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
CHARDONNAY
benim ne reklam nede hır gür çıkarmaya niyetim yok
gm tanıdığı çekilişte şaheser takı kazanıyor bu nasıl bir şanstır milli piyangonun bakanın yeğenine çıkması gibi anormal bir durum var
ejder asa ile gaffarı 3 kez kestim üçündede boş döndüm kıyamet asayı ürettim sonra 3 kez üst üste gaffarı kestim
kıyamet asayı ürettikten sonra 3 kere gaffarı üst üste kestiğimde 3 tane kıyamet asa aldım
bu şansmı nedir bu ya resmen dalga geçiyorlar hadi kıyamet asayı geçtim konusunu bile etmiyorum
şu nuc yüzük yüzünden hiçbir çarımı dizemedim anca yönetime yalakalık yapanlar çarlarını fulluyor
benim kadar meranda büyücüyle junon kesenmi var benden başka herkeste bu yüzük var
3 gün sonra bu oyunu bırakıyorum gmlerle beraber oynarsınız artık
bu yüzük ya düşecek yada selennnn bu oyundan gidecek geri dönüşü yok artık bu sorumsuz yönetimin aklına başına alması lazım
En son Lahkesis tarafından 12 Oca 2013 22:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerik kaldırıldı.
Sebep: Argo içerik kaldırıldı.
:arrow:IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Gerçekten üstü full kıyamet dizilmiş büyücülerin %70 inde felan yoktur bu nucleus yüzük.Ejderi olupta zırhı olmayan büyücülere yüzük ne diye sorsam sorduğum herkes nuc yüzük diyor üstüne dizmiş büyücülere gelince nuc yüzükleri yok gerçekten enteresan bi durum.Kısacası yine şans işi
Ben EmPeRoRxKapLan,selen tanir.arttirici konusunda selene katiliyorum.kendimden ornek vereyim.bende meranda oynuyorum,hatta selenle 2-3kere junona girdim.zaten junona toplam 5kez girdim ve son kestigim junondan hem cent hem fundi zirh dustu.sanirim yine selenle kesmistik.ustelik bende ne plus var,ne arttirici,nede lonca arttirici.buna ragmen 5junonda tek torbada arttiricisiz 2zirh birden aliyorsam ama benden oldukca fazla ve arttiriciyla kesen biri bir yuzuk alamiyorsa,bu iste bir sorun vardir.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
İlk kesişte Junondan alter zırh nuc zırh ve nucleus yüzüğü aldım.
Ama Lanet olası gaffar ve stu bi item vermiyor . Artırıcısız dene ben artırıcısız 2 zırh 1 yüzük düşürüyorsam artırıcız boşa para harcıyorsunuz.