resmen ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Selennnn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

resmen ...

Mesaj gönderen Selennnn »

hesabımda kutu + kişisel mügrat artırıcı 60 + lonca migrat artırıcı 60 mevcut

2 senede toplam 600 küsür junon kestim nucleus yüzük yok bu durumu desteğe yazıyorum bir sorunmu var diyorum şu duruma bir bakın artırıcılar çalışmıyor diyorum

adamların bana attığı mesaja bakın ya

'''Grup Bölgelerinde yer alan şef düşmanlarda(Boss) diğer yaratıklarda olduğu gibi bir eşya havuzundan rastgele seçilme prensibi ile eşya düşürme prensibi vardır. Sadece verdiği eşyalar diğerlerine göre daha kıymetlidir.

Bu yaratıklarda mutlaka oyuncunun işine yarayacak yada her seferinde farklı eşya düşürme prensibi yoktur.Bu prensipte Plus Paketler daha avantajlıdır.

Bilginize.'''

ben ne yazıyorum onlar bana ne yazıyor resmen dalga geçiyorlar ya zaten hesabımda kutuda var atırıcıda var sen hala neyi anlatıyorsun bana

yılbaşı çekişinde tüm yakınlarınızın eksiğini tamamladınız biz kendi emeğimizi alamıyoruz adamlar sırf arkadaşınız diye üstünü tamamlıyor gm nin loncasındaki adam takı kazanıyor ve ben desteğe mesaj attığımda bir sorun mu var dediğimde şu artırıcılara bakın dediğim aldığım mesaja bakın yeter artık ya bu oyunu sadece çocuklar oynamıyor..

benim artırıcılı kutulu hesabımda düşüremediğim itemleri kendi tanıdıklarınıza yağdırıp biz bu oyuna emek verip düşüremiyoruz bu ne saçmalık ya adamların bana attığı mesaja bakın ya resmen artırıcı alın kutu alın diyor 3 kere migrat artırıcı aldım sırf nuc yüzük yüzünden 600 küsür junon kestim girin mesana sorun yeter ya şu oyuna stress atmaya geliyoruz daha çok stresss olup çıkyıoruz

atın 15 nde kutum bitiyor ALLAHın üstüne büyük yemin ettim bu yüzük ayın 15 ne kadar düşmezse bu oyunu geri dönmeksizin bırakıyorum biz emek verdiğimiz halde nasıl düşmüyor bu yüzük

11 alternatör zırh 12 cevri cevriye yüzük 5 nuc zırh 8 azat cevriye yüzük 7 kıyamet yüzük

sabır sabır bir yere kadar sabır peygamber değilizki biz sonsuz sabrımız olsun 600 junon yeter ya desteğe mesaj atıyorum bu ne diyorum bakın şu artırıcılara diyorum adamlar hiç mesajımı okumadan bana cevap yazıyor bu ne sorumsuzluk

bizim sayemizde bugünlere geldiniz ahmet mehmet ayşe fatma oynamasaydı kim oynucaktı bu oyunu kim size para kazandırıcaktı gına geldi artık migrata girmekten çemberliye giremedim ulan kutu almasam artırıcı almasam neyse dicem desteğe mesaj atıyorum dalga geçer gibi cevaplar geliyor bıktırttınız artık

son 3 gün düştü düştü ALLAH ın üstüne yemin ediyourm bir daha asla geri dönmüyorum bu oyuna verdiğim emeğe acıyorum sadece ne yatırdığım parada gözüm var nede geçen zamanda sadece şu oyuna verdiğim emeklere acıyorum 15 20 migratta bu yüzüğü düşürüyor bize gelince artırıcılı kutulu hesapta 600 küsür junonda 1 nuc yüzük yok
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: resmen ...

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Gerçekten üstü full kıyamet dizilmiş büyücülerin %70 inde felan yoktur bu nucleus yüzük.Ejderi olupta zırhı olmayan büyücülere yüzük ne diye sorsam sorduğum herkes nuc yüzük diyor üstüne dizmiş büyücülere gelince nuc yüzükleri yok gerçekten enteresan bi durum.Kısacası yine şans işi
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Çok da kafaya takılacak bir durum değil bence. Full gördüğün büyücülerin %70inde bu eksik. Benim de aynı şekilde nucleus yüzüğüm yok.
Hatta şöyle söyleyeyim 3 karakter sınıfında toplam 9 takı setinden sadece nucleus yüzük eksik.

Kimine kolyesi düşmüyor kimine yüzüğü. Bunu takıntı haline getirmeye gerek yok. Varsın 130 fizik eksik olsun.
Zaten yakınlarda bir güncelleme gelir takılara ve tek tip yüksek hasar takılar gelir. 2,5 sene oldu bu takılar geleli. Çemberlitaş eşyaları gibi tek hasar takılar geleceğini tahmin ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Selennnn yazdı:
şu oyuna stress atmaya geliyoruz daha çok stresss olup çıkyıoruz
Sen oyundan pek çıkamamışsın gibi :cry:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Beyefendi »

Benim güzel kardeşim malesef oyunun kurgusu bu, rastgele bir olasılık üzerine herkes istediğini alma mücadelesinde. 3 gün içerisinde bırak nuc yüzüğü sana inşallah Hobbit in yüzüğü düşer.Bu bölge süreci başladığında migrat ve sığınak,bu sıkıntılar sık sık dile getirildi.Olana aynı şey atılmasın,olmayana atılsın item atarken oyun bunu ayırt etsin böylecede sıkıntılı bir durum bertaraf edilmiş olsun.Bu istenilen şey programcılar tarafından olası birşey ve uygulanmıyor ise sende görüldüğü gibi şiddetli şekilde ortaya çıkan bıkkınlık sürecini başlatırki bir online oyun için bu intihar demektir.Benim yönetime tavsiyem oyunun buşekil bıkınlığa ve isyana sevkeden zorluklardan ikv yi arındırma ve iyileştirme çalışmalarına derhal başlamalarıdır.Eksik olan takıların satılmasıyla ilgili bir proje olduğunu duymuştum en azından bunun devreye girmesi herkesi rahatlatacaktır.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Düşürmek için en çok uğraştığım ama hala düşüremediğim tek item Nuc yüzük. Allah sabır versin herkese.
Resim
Kullanıcı avatarı
Selennnn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Selennnn »

Beyefendi yazdı:Benim güzel kardeşim malesef oyunun kurgusu bu, rastgele bir olasılık üzerine herkes istediğini alma mücadelesinde. 3 gün içerisinde bırak nuc yüzüğü sana inşallah Hobbit in yüzüğü düşer.Bu bölge süreci başladığında migrat ve sığınak,bu sıkıntılar sık sık dile getirildi.Olana aynı şey atılmasın,olmayana atılsın item atarken oyun bunu ayırt etsin böylecede sıkıntılı bir durum bertaraf edilmiş olsun.Bu istenilen şey programcılar tarafından olası birşey ve uygulanmıyor ise sende görüldüğü gibi şiddetli şekilde ortaya çıkan bıkkınlık sürecini başlatırki bir online oyun için bu intihar demektir.Benim yönetime tavsiyem oyunun buşekil bıkınlığa ve isyana sevkeden zorluklardan ikv yi arındırma ve iyileştirme çalışmalarına derhal başlamalarıdır.Eksik olan takıların satılmasıyla ilgili bir proje olduğunu duymuştum en azından bunun devreye girmesi herkesi rahatlatacaktır.

şimdi ortada şöle bir sorun varki hesabımda kutu + lonca migrat artırıcı 60 + kişisel migrat artırıcı 60 var 600 küsür junon kesildi her itemden 10 ar tane var nuc yüzük yok bu saçmalık resmen artıcılar çalışmıyorrrrrrrrrrrrrrr

ben bunu desteğe mesaj attığımda dalga geçer gibi mesaj alıyorum neymiş kutulu artırıcılı hesaplar daha avantajlıymış

resmen dalga geçiyorlkar resmen başka bir açıklaması yok ,

ben ALLAHımın üstüne yemin ettim kutsal değerler önce gelir benim için şu oyunu 6 senedir oynuyorum gm ve dev tanıdıklarına bakın hepsinde bu yüzük var zorlanmadan aldılar bir kolaylık sağlıyorlar buna eminim ...

ama bizde peygamber değilizki sonsuz sabrımız olsun yeter artık bunu bilerek yapıyorlar ve herkes uyuyor neymiş nuc yüzük zor düşermiş

ya anlatamıyorum herhalde hesabımda

kutu 50 + lonca migat artırıcı 60 + kişisel migrat artırıcı 60 daha ne olsun ya daha ne olsun ne alalım daha 600 junon azmı be azmı gm tanıdıkları bu itemi plussuz 3 5 junonda düşürüyor bunun adına şans diyorlar ama bu oyunda kayırma olduğu çok açık yılbaşında takı kazanan gm nin loncasında saçmalığa bakarmısın bu oyunu oynayan binlerce kişi var takı kazanan gm nin loncasında bu durum aynı şuna benziyor milli piyango çekilyior piyangoyu kazanan bakanın yeğeni aynı bunun gibi bir olayla karşı karşıyayız..

3 gün kaldı ben bişi kaybetmem kendileri kaybedecek tek tek herkes uyanacak ve bu oyunda gm ler ve tanıdıkları başbaşa kalacak artık beraber oynarlar
Kullanıcı avatarı
HardTeam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen HardTeam »

sayısız motorin kestim ayakkabı düşüremedim hatta sırf düşürmek için 3 büyü motorin kestik yine düşmedi.. Oyundan soğuttunuz YÖNETİM !
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FurkanMert
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen FurkanMert »

IIIxYeNiCeRixIII arkadaşımıza katılıyorum.

Genelde Daha yeni itemlerini düşürmemiş kişilere yüzük sorduğumuzda "Nucleus Yüzük" yansıtıyorlar.
Yeni itemlerini dizmiş oyunculara sorduğumuzda ise "Fevzi Cevriye" :)

Bir enteresanlık var sanırım benim de nucleus yüzüğüm yok düşüremiyorum ama uğraşıyorum bakalım düşecek mi :)
En son Alaimisema tarafından 12 Oca 2013 17:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Düzenleme.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Selennnn yazdı:
Beyefendi yazdı:Benim güzel kardeşim malesef oyunun kurgusu bu, rastgele bir olasılık üzerine herkes istediğini alma mücadelesinde. 3 gün içerisinde bırak nuc yüzüğü sana inşallah Hobbit in yüzüğü düşer.Bu bölge süreci başladığında migrat ve sığınak,bu sıkıntılar sık sık dile getirildi.Olana aynı şey atılmasın,olmayana atılsın item atarken oyun bunu ayırt etsin böylecede sıkıntılı bir durum bertaraf edilmiş olsun.Bu istenilen şey programcılar tarafından olası birşey ve uygulanmıyor ise sende görüldüğü gibi şiddetli şekilde ortaya çıkan bıkkınlık sürecini başlatırki bir online oyun için bu intihar demektir.Benim yönetime tavsiyem oyunun buşekil bıkınlığa ve isyana sevkeden zorluklardan ikv yi arındırma ve iyileştirme çalışmalarına derhal başlamalarıdır.Eksik olan takıların satılmasıyla ilgili bir proje olduğunu duymuştum en azından bunun devreye girmesi herkesi rahatlatacaktır.

şimdi ortada şöle bir sorun varki hesabımda kutu + lonca migrat artırıcı 60 + kişisel migrat artırıcı 60 var 600 küsür junon kesildi her itemden 10 ar tane var nuc yüzük yok bu saçmalık resmen artıcılar çalışmıyorrrrrrrrrrrrrrr

ben bunu desteğe mesaj attığımda dalga geçer gibi mesaj alıyorum neymiş kutulu artırıcılı hesaplar daha avantajlıymış

resmen dalga geçiyorlkar resmen başka bir açıklaması yok ,

ben ALLAHımın üstüne yemin ettim kutsal değerler önce gelir benim için şu oyunu 6 senedir oynuyorum gm ve dev tanıdıklarına bakın hepsinde bu yüzük var zorlanmadan aldılar bir kolaylık sağlıyorlar buna eminim ...

ama bizde peygamber değilizki sonsuz sabrımız olsun yeter artık bunu bilerek yapıyorlar ve herkes uyuyor neymiş nuc yüzük zor düşermiş

ya anlatamıyorum herhalde hesabımda

kutu 50 + lonca migat artırıcı 60 + kişisel migrat artırıcı 60 daha ne olsun ya daha ne olsun ne alalım daha 600 junon azmı be azmı gm tanıdıkları bu itemi plussuz 3 5 junonda düşürüyor bunun adına şans diyorlar ama bu oyunda kayırma olduğu çok açık yılbaşında takı kazanan gm nin loncasında saçmalığa bakarmısın bu oyunu oynayan binlerce kişi var takı kazanan gm nin loncasında bu durum aynı şuna benziyor milli piyango çekilyior piyangoyu kazanan bakanın yeğeni aynı bunun gibi bir olayla karşı karşıyayız..

3 gün kaldı ben bişi kaybetmem kendileri kaybedecek tek tek herkes uyanacak ve bu oyunda gm ler ve tanıdıkları başbaşa kalacak artık beraber oynarlar
Çelişkili konuşuyorsun arttırıcı çalışmıyor diyorsun her itemden 10 ar tane var diyorsun. :?:
Bence stress sinir yapma.Sen oyunla zıtlaşmışsın inatlaşmışsın hırs yapmışsın illa düşürecem diye.Ara ara gir bana şahsen öyle düştü nuc yüzük peşinde koşmadım.Ara ara girdim sonunda düştü.
Bir item için bu kadar stress yapmaya gerek yok.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön