Yeniden Merhaba

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Yeniden Merhaba

Mesaj gönderen DarkShare »

Herkese merhaba arkadaşlar size küçük bir sorum olucak. Ben oyunu çemberli geldikten bir hafta sonra bıraktım. O zamandan bu zamana neler değişti, neler düzetildi, hala maden sistemi berbat haldemi gibi gibi şeyleri bana kısaca anlatırsanız çok memlun olurum.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Re: Yeniden Merhaba

Mesaj gönderen Forumikv1 »

DarkShare yazdı:Herkese merhaba arkadaşlar size küçük bir sorum olucak. Ben oyunu çemberli geldikten bir hafta sonra bıraktım. O zamandan bu zamana neler deği oşti, neler düzetildi, hala maden sistemi berbat haldemi gibi gibi şeyleri bana kısaca anlatırsanız çok memlun olurum.
Hoş geldin kardeşim oyun o zamandan bu zamana çok değişti. Özellikle yeni gelen arz lodos bölgesiyle ikv nin düz olan ws sistemi çok değişti değişecek. Tılsımlar gayet iyi oldu artık daha farklı ws ler bekliyor oyuncuları. Maden sistemi değişti artık madenler çoğaltıldı yenilenme süreleri 10 dkya çıkarıldı. Maden üstüne yatıp madenleri parsellemek zor zaten maden fiyatları çok düştü çokta problem olmaz(Büyük holdeki madenler dışında).Ama başlamadan önce çemberli kutu almanı öneririm onu kullanarak loncaya girip daha iyi bir oyun deneyimi sağlar.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Yeniden hoşgeldin :)

01 Haziran 2011 Çarşamba Çemberlitaş Çıktı! duyurusundan sonra gerçekleşen sadece önemli gelişmeleri tarihe göre sıralıyorum. İstersen http://www.istanbuloyun.com/news.aspx adresinden geçmiş havadislere göz atabilirsin.

İksir Güncellemesi | 23 Haziran 2011 Perşembe
  • Mısır Çarşısı esnaflarından Aktar Şevket, Dinozor İyileştiren ve Ejderha Kudretlendiren iksirlerin Akçe ile satışına başlamıştır.

İKV İndirme Asistanı | 10 Ağustos 2011 Çarşamba
  • İstanbul Kıyamet Vakti kurulum dosyasını indirirken internet bağlantısından yada tarayıcılardan kaynaklanan sorunlar sebebiyle indirme işlemini gerçekleştiremeyen oyuncularımız için indirmeyi kolaylaştıracak IKV indirme asistanı (IKV Downloader) hizmete girdi.

Mynet üyelikleri taşınıyor! | 17 Ağustos 2011 Çarşamba
  • Mynet üyelikleri tamamen ücretsiz bir şekilde Sobee üyeliklerine aktarılacaktır. Artık sadece Sobee üyeliği geçerli olacak.

Yeni İKV Bilgilendirme Sistemi | 06 Ekim 2011 Perşembe
  • Destek ekibinin sizinle daha etkili, daha hızlı ve daha sorunsuz iletişim kurabilmesi için yeni İKV Bilgilendirme sistemi eklenmiştir. Bu sayede Destek ve yönetim ekibinden gelebilecek her türlü bilgilendirme oyuna giriş yaptığınız an size en hızlı şekilde ulaşacaktır.

Resim Resim

Lonca Sistemi Yayında! | 01 Aralık 2011 Perşembe
[/color]
Topkapı Sarayı Açıldı! | 25 Haziran 2012 Pazartesi
  • Teşkilat'ın yalnızca loncalar için planladığı özel bir dinlenme bölgesi olan lonca merkezi, yoğun çabalar sonucunda Topkapı sarayı avlusunda bugün itibariyle loncaların hizmetine açıldı. Ayrıntı bilgilere http://www.istanbuloyun.com/TopkapiPage.aspx adresinden ulaşabilirsin.

İKV 6. Yaşını Kutluyor! Arz ve Lodos Genişleme Paketi Çıktı! | 25 Aralık 2012 Salı
  • İstanbul Kıyamet Vakti Arz ve Lodos Genişleme Paketi ile oynanışı zenginleştirecek yeni Tılsım Sistemi ve devasa bir bölge olan Büyük Hol beraberinde getiriyor.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DarkShare »

Oyuna geri dönmeye karar veridim Çemberli kutusunu aldıktan sonra yediden başlayacağım. Umarım eskisi gibi bol sorun yaşanan bir oyun olmaz.. Şifacım ve büyücüm var savaşçı grup bölgelerinde pek işe yaramıyor diye açmamıştım, ama şimdi oko daha ön planda olduğuna göre savaşçı iyi bir seçim olabilir mi ?
Hadi bakalım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön