YENİ BÖLGEDE FİZİKSEL - ATEŞ HASAR

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Arzın Direnişi

YENİ BÖLGEDE FİZİKSEL - ATEŞ HASAR

Mesaj gönderen EmirSarp »

Beyler bır konuda gordum tartışıyorlardı bırı ateş asarı daha iyi diyordu dıyerı fızıksel daha iyi dıyordu burda benım ıcın gereklı olan hangısı ıyı cunku ben yakında kıyamet asa uretıcem onun ıcın.
●●●● Since 2006 ●●●●

●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: YENİ BÖLGEDE FİZİKSEL - ATEŞ HASAR

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

EmirSarp yazdı:Beyler bır konuda gordum tartışıyorlardı bırı ateş asarı daha iyi diyordu dıyerı fızıksel daha iyi dıyordu burda benım ıcın gereklı olan hangısı ıyı cunku ben yakında kıyamet asa uretıcem onun ıcın.
kardeşim grup bölgeleri için (çemberlitaş) fiziksel diorum saten ateşle seni almazlar gruba .... yeni bölge olan büyük hol de ise ateş çemberinin çok işe yaradığını gördüm adamlar dk yapıp ateş çemberi vuruolar hepsi ölüo bi düşün derim grupsa fizik holse çember...:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
eResBosS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen eResBosS »

Kardeş Bende Yeni Bölqede Pek İyi Değilim Ancak Gördüğüm Kadar Çember (Üstün saqlam ateş olcak) Oldukça İyi Slotu Toplarsın Drenc Kırıp Cember Atarsın Hepsi YAtar Ancak Fizik Ç.Taş İçin Sart Tawsiyem Arkadasında Dediqi Gibi Çt'de fizik Büyük Hol'de Çember Ancak Yıldırım'ıda Düşün Derim, Tılsım Yıldırım (II) Üretirsen Oldukca İyi Ancak Pahalı 250-300 m Para lazım :) Yıldırım (II) Üretirsen Vurduğun Yaratığın Yanındaki Yaratıklarada Aynı Hasarı verirsin Mesela 10 bin Vurdun birine Yanındakilerinede 10 bn Vurursun aynı anda :)
Betadan Beri Beyazköşk

Crash Loncası

Xhayta
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Merhaba,

Ben her zaman için ateş hasarını sevmiyorum,çok yanıltıcı bir büyücü yeteneğidir.Bazen 15bin vururken bazen 3bin vurabilir bu yüzden büyük holde de fiziksel seni idare eder.Fakat Elektrik 2 tılsımı olan bir büyücüyü izleme fırsatım oldu,10 tane Lodos delisi çekip 2 vuruşta hepsini yatırabiliyor.Bu yüzden ilk öncelikle fiziksel asanı üretip,Çemberlitaş atarsın ordan Transformatör asa çıkınca üretebilirsen yıldırım 2'i üretirsen büyük holde tek bile takılabilirsin.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Kıyamet asadan şaşma derim. Hol için çember üreteceksin alacağın tılsım olacak. Tamam işe yarar ama değmez. Kıyamet asa ile çember atman daha iyi olur. Bellimi olur ateş itemler düşer )
Resim

“Büyücü” sayfasına dön