harita penceresi
harita penceresi
neden harita penceresinde harita yazmıyor???
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: harita penceresi
Bütün sorunlar bitti bu mu kaldı şimdi deomeqla yazdı:neden harita penceresinde harita yazmıyor???
Paylaşım için teşekkürler!

- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Çözülmeyi bekleyen belli başlı sorunlar varken böyle bir şeyi aklına getirebildiğin için alkışlıyorum seni :arrow:

Az mantıklı ol daha çözülmeye beklenen belli başlı sorun diyorsunda yönetim hiç takmıyor bizi bari bu küçük sorunu yapsınlarda bizde bunlara yönetim diyelimXxPEERLESSxX yazdı:Çözülmeyi bekleyen belli başlı sorunlar varken böyle bir şeyi aklına getirebildiğin için alkışlıyorum seni :arrow:
omeqla yazdı:neden harita penceresinde harita yazmıyor???
Al işte birtane daha :lol: Bunları önce soyacan,sonra çeşmeye hortumu bağlayıp ıslatacan.Sonra da alacan kızılcığı yer misin yemez misin?Saçmalamanında bir sınırı olsun yetkililere sesleniyorum. :lol: :lol:
Tebrikler mesajin 19 olmustur fakat gidebilirsin simdi.ARCHER yazdı:omeqla yazdı:neden harita penceresinde harita yazmıyor???
Al işte birtane daha :lol: Bunları önce soyacan,sonra çeşmeye hortumu bağlayıp ıslatacan.Sonra da alacan kızılcığı yer misin yemez misin?Saçmalamanında bir sınırı olsun yetkililere sesleniyorum. :lol: :lol:
omeqla yazdı:Tebrikler mesajin 19 olmustur fakat gidebilirsin simdi.ARCHER yazdı:omeqla yazdı:neden harita penceresinde harita yazmıyor???
:lol: :lol: Bu çocuk vallahi saf.Post kasmak istesem senin gibi ota *ka konu açar soru sorardım.Sence benim amacım post kasmak mı?
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
ARCHER yazdı:omeqla yazdı:Tebrikler mesajin 19 olmustur fakat gidebilirsin simdi.ARCHER yazdı:omeqla yazdı:neden harita penceresinde harita yazmıyor???
:lol: :lol: Bu çocuk vallahi saf.Post kasmak istesem senin gibi ota *ka konu açar soru sorardım.Sence benim amacım post kasmak mı?
:idea: :!: [Bak post böyle kasılır
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Turn The Page
bakınca şaheser silaha benzemiyor ya bildiğin harita zaten oomeqla yazdı:neden harita penceresinde harita yazmıyor???
lütfen forumu kalabalık etmeyin