Birden fazla sunucuda oynayanlar içeri
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Birden fazla sunucuda oynayanlar içeri
Merhaba arkadaşlar dün akşam itibari ile sancaktaki çarım çalınmıştır zaten sancak sunucusundaki saygısızlıktan bıkmıştım yeni bir sunucuda sıfıdran başlamayı düşünüyorum sorum ise ikv nin birbirine en çok saygı gösterdiği münakaşanın fazla olmadığı bir sunucu arıyorum sizce hangi sunucu böyledir ? fikirleriniz için teşekkürler 
Re: Birden fazla sunucuda oynayanlar içeri
Geçmiş olsun çarınız çalınmış , yerinizde olsam oyuna devam etmem.Piyasada İKV'den çok daha güzel oyunlar mevcut oyun oynamak istiyorsan o oyunlara yönelmeni öneririm. Yok ben İKV'ye devam edicem diyorsan ;
4 sunucuda çarlarımı dolaştırdım hoşuma giden en iyi sunuculardan birisi "Tılsım" sunucusudur. Neden peki diye sorucak olursanda oyuna başladığımda "Tılsım" sunucusunda başlamıştım insanları olsun , ortamları olsun diğer sunuculardan bence daha samimi geliyor bana.
En çok saygı gösterilen , münakşanın fazla olmadığı sunucu aramana gerek yok çünkü bir çok sunucu aynı dertten müzdaripler.. Şuanda böyle bir sunucu mevcut değil .
Ek olarak başlamak istiyorsan Eminönü sunucusunda başla bölge konusunda orada sıkıntı yaşamazsın diğer sunuculara hitaben bu sunucuda devamlı bölge atan gruplar bulabilirsin
Saygılarımla..
4 sunucuda çarlarımı dolaştırdım hoşuma giden en iyi sunuculardan birisi "Tılsım" sunucusudur. Neden peki diye sorucak olursanda oyuna başladığımda "Tılsım" sunucusunda başlamıştım insanları olsun , ortamları olsun diğer sunuculardan bence daha samimi geliyor bana.
En çok saygı gösterilen , münakşanın fazla olmadığı sunucu aramana gerek yok çünkü bir çok sunucu aynı dertten müzdaripler.. Şuanda böyle bir sunucu mevcut değil .
Ek olarak başlamak istiyorsan Eminönü sunucusunda başla bölge konusunda orada sıkıntı yaşamazsın diğer sunuculara hitaben bu sunucuda devamlı bölge atan gruplar bulabilirsin
Saygılarımla..
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Grup bölgelerine beklemeden girmek ve görevlerini kolayca yapmak istiyorsan Eminönü sunucusuna gelebilirsin.Abercrombie yazdı:Merhaba arkadaşlar dün akşam itibari ile sancaktaki çarım çalınmıştır zaten sancak sunucusundaki saygısızlıktan bıkmıştım yeni bir sunucuda sıfıdran başlamayı düşünüyorum sorum ise ikv nin birbirine en çok saygı gösterdiği münakaşanın fazla olmadığı bir sunucu arıyorum sizce hangi sunucu böyledir ? fikirleriniz için teşekkürler
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Arkadaş tılsımın kufurbazıdırKEMALIZMX yazdı: Geçmiş olsun çarınız çalınmış , yerinizde olsam oyuna devam etmem.Piyasada İKV'den çok daha güzel oyunlar mevcut oyun oynamak istiyorsan o oyunlara yönelmeni öneririm. Yok ben İKV'ye devam edicem diyorsan ;
Saygılarımla..![]()
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
O dediğin sunucu daha açılmadı
Ancak Eminönü nü tavsiye ederim. Grup bulmakta da sorun yaşamassın. Klanlarda aktif genelde.
Ancak Eminönü nü tavsiye ederim. Grup bulmakta da sorun yaşamassın. Klanlarda aktif genelde.

- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Çok Yorgunum
e.ö teşkilat tılsım ve ankada oynamış biri olarak söyleyebilirim ki
e.ö veya teşkilata gitme :lol:
e.ö veya teşkilata gitme :lol:
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
GB için her zaman grubum olsun diyorsan Eminönü tabii ki..
Benim işim sohbet muhabbet ara sıra GB atıyım yeter diyorsan Tılsım diyebilirim. Oynamadım hiç ama Tılsım oyuncuları her zaman daha olumlu yaklaşımlar barındırır bana göre. Forum moderatörlüğü yaptıgım dönemde de Tılsım genel Sohbet kanalının temizliğine hayran kalmışımdır.
Benim işim sohbet muhabbet ara sıra GB atıyım yeter diyorsan Tılsım diyebilirim. Oynamadım hiç ama Tılsım oyuncuları her zaman daha olumlu yaklaşımlar barındırır bana göre. Forum moderatörlüğü yaptıgım dönemde de Tılsım genel Sohbet kanalının temizliğine hayran kalmışımdır.

- aSkimXmRvXmRt
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Time Of Death
5 farklı sunucuda (Eminönü,Meran,Sancak,Tılsım,Anka) oynuyorum ve şöyle diyebilirim,
Grup Bölgelerine beklemeden girmek istiyorsan Eminönü sunucusu tercih edebilirsin (Bazı saatler oyunun boş olduğu saatlerde bulamayabilirsin) ,
Sohbet ve Saygı istiyorsan Anka sunucusunu tavsiye ederim.
(Anka - aSkimXmRvXmRt )
Grup Bölgelerine beklemeden girmek istiyorsan Eminönü sunucusu tercih edebilirsin (Bazı saatler oyunun boş olduğu saatlerde bulamayabilirsin) ,
Sohbet ve Saygı istiyorsan Anka sunucusunu tavsiye ederim.
(Anka - aSkimXmRvXmRt )
TILSIM mı dedi birileri saygı sevgi arkadaşıkmı dedi !!! varda bizmi göremiyoruz kardeşim bol keseden atmayın tılsımda velet çoluk çocuk dolu kendini bilen adam sayısı sv nin yüzde 10 u.Bunu en iyi HUZUR bilir.SV de çok paran olsada farketmez herkez insanlıktan uzaklamşmış , yobazlaşmış...Para var HUZUR yok burda arkadaş sen en iyi oyuna başlama , dönme,oynama !!1
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....