Oyunda yakın arkadaşlarım var ama onlarda sen gaffara gelemezsin gelsen fulleriz diyorlar. Elinde Ejder asa bulundur mutlaka dediler.
Bende ejdere vereceğim malzemeyi üzerine 150 m daha koyarak Kıyamet asa'ya veririm dedim.
Yeşil elmas Sinek mantarı Niobyum Örümcek Gözü Dev Komodo dişi ve Klorotoksin tamam.
Dİğerlerini görev yaparak alıyorum. Saf altın yonca ve alex'i arttırıcı ile kendim çekcem ve önümde tek engel HİDROJEN kalıyor bu yüzden bu konuyu açtım
Sana söyliyim mantık hatası var kıyamet için hidrojen lazım hidrojen gaffardan düşüyor ama kıyametsiz gaffara almıyorlar ??? Fatal Error 404 beyin bulunamadı !!!! Ondan dolayı 100m bulmalısın fullenince kıyamet üretenlere hidrojen sat şansında varsa en az 1 ayda 40 gaffarda 200m yaparsın en az bide pc imnternet yok telden giriyorum ful kıyamet set reçetesini ve full mevlana set reçetelirini foto atabilirmisin
Haluk yazdı:Sana söyliyim mantık hatası var kıyamet için hidrojen lazım hidrojen gaffardan düşüyor ama kıyametsiz gaffara almıyorlar ??? Fatal Error 404 beyin bulunamadı !!!! Ondan dolayı 100m bulmalısın fullenince kıyamet üretenlere hidrojen sat şansında varsa en az 1 ayda 40 gaffarda 200m yaparsın en az bide pc imnternet yok telden giriyorum ful kıyamet set reçetesini ve full mevlana set reçetelirini foto atabilirmisin
Adama beyin yok demişsin asıl beyin sende yok. Gaffardan düşüyor ama gaffara almıyorlar diyor. Ne var yani belki ilk girecekte bilmiyordur hemen sivri zekalılık yapıp atlıyorsunuz yok beyin free yok şu yok bu. Neyse konuya gelirsek Büyük Holde para kas. Büyük Holde çok drop var o yüzden kolayca para yapabilirsin.
Haluk yazdı:Sana söyliyim mantık hatası var kıyamet için hidrojen lazım hidrojen gaffardan düşüyor ama kıyametsiz gaffara almıyorlar ??? Fatal Error 404 beyin bulunamadı !!!! Ondan dolayı 100m bulmalısın fullenince kıyamet üretenlere hidrojen sat şansında varsa en az 1 ayda 40 gaffarda 200m yaparsın en az bide pc imnternet yok telden giriyorum ful kıyamet set reçetesini ve full mevlana set reçetelirini foto atabilirmisin
Adama beyin yok demişsin asıl beyin sende yok. Gaffardan düşüyor ama gaffara almıyorlar diyor. Ne var yani belki ilk girecekte bilmiyordur hemen sivri zekalılık yapıp atlıyorsunuz yok beyin free yok şu yok bu. Neyse konuya gelirsek Büyük Holde para kas. Büyük Holde çok drop var o yüzden kolayca para yapabilirsin.
O zaman büyük hole girelim bakalım. İlk defa girmiş de olcam bu arada. Peki klandayken girmemin bir faydası olurmu ?
( LODOS ARZ GİRİŞLERİ OLDUĞU İÇİN )
O zaman büyük hole girelim bakalım. İlk defa girmiş de olcam bu arada. Peki klandayken girmemin bir faydası olurmu ?
( LODOS ARZ GİRİŞLERİ OLDUĞU İÇİN )
Aslında arkadaş çevresi ile gaffara gidebilirsin. Güneş asa ile çemberli atan kaç kişi gördüm sancakta. Bb yada kırma olarak gidersin tabi arkadaşların yada loncan götürürse. Keşke arkadaşların götürse belkide üretmene gerek kalmadan düşürürsün belli mi olur Yok ben para kascam dersen meran şehrinde de iyi para kasabilirsin. Ama en hızlı ve en çok parayı büyük holde kasarsın yaratıklardan düşen değerli materyalleri de satarsın.