GÖNÜLDEKİ TILSIMLAR
- ApoLLo
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
GÖNÜLDEKİ TILSIMLAR
Bu Gönül hanımdaki tılsımlar düşüyor mu acaba ? İlla para verip satın mı alıcaz bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
İNSANSEVMEZMİ 49 TILSIM
MrCESUR 49 TILSIM
İNSANSEVMEZMİ 49 TILSIM
MrCESUR 49 TILSIM
- Matrock
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Siege>
Re: GÖNÜLDEKİ TILSIMLAR
Büyük Hol'deki Gönül Hanımda ki tılsımlar sadece 10.000.000 para ile satın alabiliyorsun.Ayrıca materyaller de sadece onda bulunmakta , ayrı bir yaratıktan düşmemektedir.

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Materyal derken Kondrit Meteorit madeninden çıkmaktadır.Bizzat 2 tane çektim ondan biliyorumMatrock yazdı:Büyük Hol'deki Gönül Hanımda ki tılsımlar sadece 10.000.000 para ile satın alabiliyorsun.Ayrıca materyaller de sadece onda bulunmakta , ayrı bir yaratıktan düşmemektedir.
- Matrock
- Cin Avcısı
- Lonca: <The Siege>
Hayır , sizin çektiğiniz Kondrit materyalı normal olarak Meteorit madeninden çıkan materyaldir ,ORHANBEY yazdı:Materyal derken Kondrit Meteorit madeninden çıkmaktadır.Bizzat 2 tane çektim ondan biliyorumMatrock yazdı:Büyük Hol'deki Gönül Hanımda ki tılsımlar sadece 10.000.000 para ile satın alabiliyorsun.Ayrıca materyaller de sadece onda bulunmakta , ayrı bir yaratıktan düşmemektedir.![]()
Ayrıetten olarak Kondrit Madeni bulunmakta 295 akçe değerindedir.Dilerseniz Gönül Hanımı kontrol edebilirsiniz.
Tıpkı Meteorit ve Meteorit Madeni gibi. Biri görev materyalı biri ise Büyük Hol'den Meteorit Madeninden alacağınız materyal gibi.

- ApoLLo
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Deva
Şimdi tamamda 10 m para vermek zorunda mıyız ? birde bu tılsımların II leri yok mu ? (satılanların)
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
İNSANSEVMEZMİ 49 TILSIM
MrCESUR 49 TILSIM
İNSANSEVMEZMİ 49 TILSIM
MrCESUR 49 TILSIM
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
benim bildiğim kadarıyla orda satılan tılsımlar düşürülebiliyorApoLLo yazdı:Şimdi tamamda 10 m para vermek zorunda mıyız ? birde bu tılsımların II leri yok mu ? (satılanların)
Tılsımların ilk geldiği zamanlar gönüldeki tılsımları düşürememem,sonucunda hızlı desteğe sormuştum aldığım cevap şu şekilde oldu.bloodthirsty yazdı:benim bildiğim kadarıyla orda satılan tılsımlar düşürülebiliyorApoLLo yazdı:Şimdi tamamda 10 m para vermek zorunda mıyız ? birde bu tılsımların II leri yok mu ? (satılanların)
İlgili konu : :arrow: viewtopic.php?f=100&t=105652
Merhaba,
Satış fiyatı 10M olan tılsımlar, haksız kazancı engellemek amacıyla yapılan son classes güncellemesinde bunların düşürülebilmesi özelliği kaldırılmıştır.
İyi forumlar
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
Düşürülmesin zaten boşuna mı 10 m verdik biz
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Direk II veya III versiyonlarini alamiyorsun. Ama reçeteleri yine Gönül de mevcut. Oradan temin edebilirsin.ApoLLo yazdı:Şimdi tamamda 10 m para vermek zorunda mıyız ? birde bu tılsımların II leri yok mu ? (satılanların)
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Bizzat akçe ile çektiğim için söylüyorum.Matrock yazdı:Hayır , sizin çektiğiniz Kondrit materyalı normal olarak Meteorit madeninden çıkan materyaldir ,ORHANBEY yazdı:Materyal derken Kondrit Meteorit madeninden çıkmaktadır.Bizzat 2 tane çektim ondan biliyorumMatrock yazdı:Büyük Hol'deki Gönül Hanımda ki tılsımlar sadece 10.000.000 para ile satın alabiliyorsun.Ayrıca materyaller de sadece onda bulunmakta , ayrı bir yaratıktan düşmemektedir.![]()
Ayrıetten olarak Kondrit Madeni bulunmakta 295 akçe değerindedir.Dilerseniz Gönül Hanımı kontrol edebilirsiniz.
Tıpkı Meteorit ve Meteorit Madeni gibi. Biri görev materyalı biri ise Büyük Hol'den Meteorit Madeninden alacağınız materyal gibi.
Gönülden kondrit madeni alınca çantaya normal kondrit olarak geliyor.Yani aralarında hiçbir fark yok.