Büyük Hol bölgesinde ki hatalar!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Büyük Hol bölgesinde ki hatalar!

Mesaj gönderen HeilHitler »

Merhaba

Büyük Hol bölgesinde bazı hatalar mevcut öncelikle slotların daha bizi görmeden üstümüze doğru gelmesi. Slotlar uzaktayken daha beni görmeden üstüme doğru gelmeye başlıyorlar, çok sorun çıkarıyor bu durum. Diğer bir hata saklı ırkları çektiğimiz de geliyor gibi oluyor hemen geri kaçıyor, çekiyoruz ama işe yaramıyor yanına yaklaşınca geliyor bu kez. Bir diğer hata ise -özellikle bu hata benim canımı çok sıkıyor - trenin sonuna geldikten sonra yukarı doğru çıkıyoruz sağa veya sola dönüyoruz ve odaya giriyoruz o odalara girdiğimiz de az ilerledikten sonra oyun kritik hata veriyor bu her girişimde başıma geliyor sadece 1-2 kere olmadı bu, sürekli oluyor. Er meydanından çıktıktan sonrada büyük holdeysek yine kritik hata veriyor bu ara sıra oluyor ama eminönüne atıyor tekrardan gitmek zorunda kalıyoruz.

Birde hata mıdır, değil midir bilmiyorum ama bu trenin oradaki slotladan erkek olanlar çok seri vuruyorlar 3 saniye içinde öldürüyor daha vurma bitmeden tekrardan hasar alıyorum çok seri vuruyorlar.

Bunlar düzeltilecek mi bilgi verebilir misiniz?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Büyük Hol bölgesinde ki hatalar!

Mesaj gönderen Refresh »

HeilHitler yazdı:Merhaba

Büyük Hol bölgesinde bazı hatalar mevcut öncelikle slotların daha bizi görmeden üstümüze doğru gelmesi. Slotlar uzaktayken daha beni görmeden üstüme doğru gelmeye başlıyorlar, çok sorun çıkarıyor bu durum. Diğer bir hata saklı ırkları çektiğimiz de geliyor gibi oluyor hemen geri kaçıyor, çekiyoruz ama işe yaramıyor yanına yaklaşınca geliyor bu kez. Bir diğer hata ise -özellikle bu hata benim canımı çok sıkıyor - trenin sonuna geldikten sonra yukarı doğru çıkıyoruz sağa veya sola dönüyoruz ve odaya giriyoruz o odalara girdiğimiz de az ilerledikten sonra oyun kritik hata veriyor bu her girişimde başıma geliyor sadece 1-2 kere olmadı bu, sürekli oluyor. Er meydanından çıktıktan sonrada büyük holdeysek yine kritik hata veriyor bu ara sıra oluyor ama eminönüne atıyor tekrardan gitmek zorunda kalıyoruz.

Birde hata mıdır, değil midir bilmiyorum ama bu trenin oradaki slotladan erkek olanlar çok seri vuruyorlar 3 saniye içinde öldürüyor daha vurma bitmeden tekrardan hasar alıyorum çok seri vuruyorlar.

Bunlar düzeltilecek mi bilgi verebilir misiniz?
Sonuncusu hata değil.Erkek olan deliler 20 candan sonra sarsılmaz durumuna geçip dirençleri 1000 oluyor ve maximum hasardan etkilenmiyorlar ve seri ve daha fazla hasar veriyorlar.Bence bu gayet güzel olmuş tüm yaratıklarda bu olmalı.Tabi dirençleri ve zırhları bu kadar abartı olmamalı.Ama hasarı ve hızı artmalı ölmek üzereyken.Çünkü can havli diye bir tabir vardır .O an insan gücünün doruğundadır.Gerçekçi olmuş bence.
Slotlar sen görmeden üzerine gelmez.Senin bahsettiğin şey malum kıvrımlı yer çok olduğundan aslında onlar senin yanında fakat kıvrımlı olduğundan sen göremiyorsun.Belli bir menzilleri tabi ki var.
Saklı ırklardan özel bir yeteneği olmayan ırk bu bahsettiğin ırk.Yani bir sert vuruş yapan var bir kanatma artı kuru kafa işareti gönderen var bir de sadece kanatan var.Diğer ırkın özel bir saldırı gücü yok sadece vuruyor.Bu ırk seni görmeden çekemiyorsun o senin üzerine gelmeli.Hata muhtemelen.
Sağa sola dönüp düşmeler ve ermeydanından çıktıktan sonra kritik hata alman bunların ikiside başıma hiç gelmedi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Büyük Hol bölgesinde ki hatalar!

Mesaj gönderen yunus1907 »

bir npc olmaması bir çıkış tabelası olmaması,şef boss olmaması,yaratıkların menzil dışından bile gelip dalmaları bunlar ana nedenler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön