Maynaqsifaci yazdı:.İyi herşey güzel de şu video ile foto arasındaki iletişimsizliği çözebilmiş değilim
Çünkü 2 kere üst üste gittik ilkinde sadece fotoğraf aldık video çekme görevi benimdi unuttum
Maynaqsifaci yazdı:.İyi herşey güzel de şu video ile foto arasındaki iletişimsizliği çözebilmiş değilim
Aynen 6 şifa gitmeyide düşünüyoruz ama daha ziyade planlarımız 6 büyücü gaffar üzerineMaynaqsifaci yazdı:Şimdi tam rayına oturduGargoyle35 yazdı:Maynaqsifaci yazdı:.İyi herşey güzel de şu video ile foto arasındaki iletişimsizliği çözebilmiş değilim
Çünkü 2 kere üst üste gittik ilkinde sadece fotoğraf aldık video çekme görevi benimdi unuttumve TUGİ arkadaşımız ilk gidişimizde yoktu resimlerdede bize çamur atışından anlamışınızdır.2.ci gidişimizde gelip videoyu çekende TUGİ'dir.
Şifacı bulabilirsem sunucuda şifa versiyonu da çıkabilir
wingrove yazdı:bana şu oyunda OHA dedirten ilk grupsunuz ayakta alkışlıyorum sizi :shock::shock:
Hangi açıdan baktığına bağlı sıradan bir er olarak ölmek mi yoksa kahraman olarak ölmek miKptm1234 yazdı:30 Sn de olsa 4 büyü 1 tank 1 şifa olsa daha iyi olmazmı :mrgreen:
Gargoyle35 yazdı:Hangi açıdan baktığına bağlı sıradan bir er olarak ölmek mi yoksa kahraman olarak ölmek miKptm1234 yazdı:30 Sn de olsa 4 büyü 1 tank 1 şifa olsa daha iyi olmazmı :mrgreen::!: Sence Hangisi ?
Kptm1234 yazdı:Demek istediğini anladım ama bence yolun kısa sürmesi daha iyi olur genede tekrar bravo :mrgreen:Gargoyle35 yazdı:Hangi açıdan baktığına bağlı sıradan bir er olarak ölmek mi yoksa kahraman olarak ölmek miKptm1234 yazdı:30 Sn de olsa 4 büyü 1 tank 1 şifa olsa daha iyi olmazmı :mrgreen::!: Sence Hangisi ?
Gargoyle35 yazdı:Kptm1234 yazdı:Demek istediğini anladım ama bence yolun kısa sürmesi daha iyi olur genede tekrar bravo :mrgreen:Gargoyle35 yazdı:Hangi açıdan baktığına bağlı sıradan bir er olarak ölmek mi yoksa kahraman olarak ölmek miKptm1234 yazdı:30 Sn de olsa 4 büyü 1 tank 1 şifa olsa daha iyi olmazmı :mrgreen::!: Sence Hangisi ?
Yüzlerce defa kısa yoldan kolay yoldan atıyoruz attık. Dahada atıcaz arada değişiklik farklılık iyidir. Her gün pilav yenmez ki:idea: