şikayet
-
- Acemi Savaşçı
şikayet
Merhabalar;Öncelikle mecburen 3.5 Yıl ara verdiğim ikv oyununa geri dönmenin mutuluğunu yaşadığımı belirtmek isterim.Mynet zamanında oyunun son leveli olan 39 levele kadar oyundaydım ve karakterim full şekildeydi.Evlilik ve iş sebebyle oyundan ayrıldım.yani bir süredir oyuna giremedim.Eski charımın adı IV murat emaili .....'dur.Oyuna verdiğim ara sonrasında eski charımı kurtaramayacağımı düşünüp yeni bir SOBEE üyeliği aldım ve plus paket satın aldım.49 levele getirdim.Oyunun müdavimi olduğumu belirtmek isterim.Eskiden oyun oynadığım zamanlarda yakaladığım dostluklar halen devam etmekte ve reel yaşamda da bu arkadaşlarımızla görüşmekteyim.Oyundan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim ve en kısa zamanda 1-2 gün içinde çemberlitaş paketi alıp eski dostlarla Loncaya katılmayı düşünüyorum.Fakat dün gece yaşadığım bir olay beni inanılmaz şekilde rahatsız etti bunu sizinle paylaşmak ister ve mağduriyetimi gidereceğinizi umut ederim.09.01.2013 Tarihinde saat:02:00 sularında bir kardeşimiz bölgeden zar atan varmı yazdı.Bende charımı kısa sürede yükseltirim ümidi ile ben atarım yazdım ve eminönü komutanda buluşmak üzere anlaştık.Şartları konuşmamızın ardından 1m ve üzeri ğparalarda zar attık ve 15 m kaybettim.Ödememide kardeşimize anında yaptım.Daha sonra 5 dakikalık bir süreç içerisinde kardeşimize 2 ader gadolinyumumun olduğunu bir adette saf altınımın olduğunu bunlar karşılığında 15 m ye zar atabilir dedim ve anlaştık. 3 ela tılan zar zonunda kazandım ama kardeşimiz paramı vermedi ve oyundan ayrılıp beni yasaklılar lisetesine ekledi.Kardeşimizin yaşının ufaklılığı sebebi ile bir kaç kelime oyunu ile paramı geri alabileceğimi düşündüm fakat sonuç alamadım.(verdiğim saat ve tarih bilgilerinde kayıtlarınıza bakarsanız eğer yalan söylemediğim açıkça görülecektir)Akabinde arkdaşımız diğer charları ile oyuna girdi ve yazılarıma cevap vermeyip anında beni engelledi.Bİrde utanmadan Zarcı adı altında bir charla gelip ban zar atarmısın dedi.31 yaşındayım Tr kin lider konumdaki dondurma fabrikası ALGİDA da çalışıyorum ve Tr ortalaması üzerinde bir gelire sahibim.Böyle ufak hesapların peşinde koşacak birisi olmadığım buradan belirtmek isterim.Fakat 17 yaşında bir kardeşimiz tarafından dolandırılmaktan ve bu kardeşimizin tavır ve hareketlerinden inanılmaz şekilde rahatsız olduğumu belirtmek isterim.Ares adında gizli admin olduğunu söyleyen bir arkadaşımıza konuyu aktardım ve gerekenin yapılacağı hakkında telikler sayesinde ümitilendim.Param geri gelmese dahi Bu kardeşimizin charı hakkında gerekli cezai işlemin yaplımasını talep ediyorum.Olaya karşı duyduğum hassasiyetin aynı şekilde yönetim tarafından da aynı hassayitle ele alınacağına olan güvenim eksiksiz ve tamdır.İyi çalışmalar diler saygı ve sevgilerimi sunarım.Engin ÇELEBİ NOT: paramı çalan arkadaşın karakter adı WeFoundLoveII - WeFoundLovebankacı 'dır sonradan oyuna girdiği karakter adı ise WeFoundLoveIII tür.Olayla ilgilli fotolar digital kamera ile çekilmiştir ve elimdedir.Fotoları nasıl yükelyebilirm bilgilendirirseniz sevinirim.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: şikayet
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.celebikola yazdı:Merhabalar;Öncelikle mecburen 3.5 Yıl ara verdiğim ikv oyununa geri dönmenin mutuluğunu yaşadığımı belirtmek isterim.Mynet zamanında oyunun son leveli olan 39 levele kadar oyundaydım ve karakterim full şekildeydi.Evlilik ve iş sebebyle oyundan ayrıldım.yani bir süredir oyuna giremedim.Eski charımın adı IV murat emaili ....dur.Oyuna verdiğim ara sonrasında eski charımı kurtaramayacağımı düşünüp yeni bir SOBEE üyeliği aldım ve plus paket satın aldım.49 levele getirdim.Oyunun müdavimi olduğumu belirtmek isterim.Eskiden oyun oynadığım zamanlarda yakaladığım dostluklar halen devam etmekte ve reel yaşamda da bu arkadaşlarımızla görüşmekteyim.Oyundan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim ve en kısa zamanda 1-2 gün içinde çemberlitaş paketi alıp eski dostlarla Loncaya katılmayı düşünüyorum.Fakat dün gece yaşadığım bir olay beni inanılmaz şekilde rahatsız etti bunu sizinle paylaşmak ister ve mağduriyetimi gidereceğinizi umut ederim.09.01.2013 Tarihinde saat:02:00 sularında bir kardeşimiz bölgeden zar atan varmı yazdı.Bende charımı kısa sürede yükseltirim ümidi ile ben atarım yazdım ve eminönü komutanda buluşmak üzere anlaştık.Şartları konuşmamızın ardından 1m ve üzeri ğparalarda zar attık ve 15 m kaybettim.Ödememide kardeşimize anında yaptım.Daha sonra 5 dakikalık bir süreç içerisinde kardeşimize 2 ader gadolinyumumun olduğunu bir adette saf altınımın olduğunu bunlar karşılığında 15 m ye zar atabilir dedim ve anlaştık. 3 ela tılan zar zonunda kazandım ama kardeşimiz paramı vermedi ve oyundan ayrılıp beni yasaklılar lisetesine ekledi.Kardeşimizin yaşının ufaklılığı sebebi ile bir kaç kelime oyunu ile paramı geri alabileceğimi düşündüm fakat sonuç alamadım.(verdiğim saat ve tarih bilgilerinde kayıtlarınıza bakarsanız eğer yalan söylemediğim açıkça görülecektir)Akabinde arkdaşımız diğer charları ile oyuna girdi ve yazılarıma cevap vermeyip anında beni engelledi.Bİrde utanmadan Zarcı adı altında bir charla gelip ban zar atarmısın dedi.31 yaşındayım Tr kin lider konumdaki dondurma fabrikası ALGİDA da çalışıyorum ve Tr ortalaması üzerinde bir gelire sahibim.Böyle ufak hesapların peşinde koşacak birisi olmadığım buradan belirtmek isterim.Fakat 17 yaşında bir kardeşimiz tarafından dolandırılmaktan ve bu kardeşimizin tavır ve hareketlerinden inanılmaz şekilde rahatsız olduğumu belirtmek isterim.Ares adında gizli admin olduğunu söyleyen bir arkadaşımıza konuyu aktardım ve gerekenin yapılacağı hakkında telikler sayesinde ümitilendim.Param geri gelmese dahi Bu kardeşimizin charı hakkında gerekli cezai işlemin yaplımasını talep ediyorum.Olaya karşı duyduğum hassasiyetin aynı şekilde yönetim tarafından da aynı hassayitle ele alınacağına olan güvenim eksiksiz ve tamdır.İyi çalışmalar diler saygı ve sevgilerimi sunarım.Engin ÇELEBİ NOT: paramı çalan arkadaşın karakter adı WeFoundLoveII - WeFoundLovebankacı 'dır sonradan oyuna girdiği karakter adı ise WeFoundLoveIII tür.Olayla ilgilli fotolar digital kamera ile çekilmiştir ve elimdedir.Fotoları nasıl yükelyebilirm bilgilendirirseniz sevinirim.
Geçmiş olsundan başka diyecek bir şey yok.Yöneticilerin de yapacağı bir şey yok çünkü oyun içi alışverişten kişinin kendisi sorumlu.
Bahsettiğiniz kişi son zamanlarda zar atan var mı iddialı büyücü savaşçı vs si atan var mı diye klanda bas bas bağıran biri olarak hatırlıyorum.Demek ki sağlam pabuç değilmiş.
Güvenmediğiniz biriyle asla para ile ilişkili olan bir şey yapmayın.Oyunda artık çoluk çocuk çok.Karaktersiz adam da çok.Oyun için kişiliğini satan çok.Umarım bir daha ki sefere daha dikkatli olursunuz.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- Acemi Savaşçı
Ama böyle saçma sapan iş olur mu.elimde tam 14 tane foto var hepsi de olayla ilgili.Nasıl ilgisi olmaz nasıl yardım etmezler konuyla alakalı anlayamıyorum.Bizde mi böyle yapalım o zaman bundan sonra.Herkes oyunda kendi adaletini kendi mi sağlayacak.Ben de birisinin canını yakayım o zaman yada bir başkası başkasını dolandırsın bu işlerin sonu gelir mi?Oyuna olan müdavimliğimizden dolayı yeri geliyor eşimize zaman ayıramıyoruz.Bunun sonuçları bu mu olmalı.Peki yöneticilerin bununla alakalı yapabilecek bir şeyi yok ta neden o zaman oyunda zar oyunu diye bir şey var.Zar oyununu oraya ben mi koydum.Tekrar söylüyorum para mı da geri istemiyorum ama bunu yapan vatandaşın yanına kar kalacaksa bu olay yazıklar olsun.Plus paket aldım oyuna başlar başlamaz.Yarın çemberlitaş alacağım.Belki daha sonra başka bir şey.Oyuna yatırdığımız emeğin ve paramızın karşılığı mail yoluyla ''bir daha dikkatli mesajımı olmalıdır sadece.Tekrar geri döndüğüm oyundan 2 günde insanı soğutuyorlar.Yöneticilerin bence elinde delili ola insanlara alışveriş veya herhangi bir şey adı ne ise kesinlikle yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum.Oyunda ki bu disiplinsizliğin devamında bu işlerin önünün alınamayacağını düşünüyorum.Kaldı ki bu düzenbazlıkları yapanlar da oyunda ki bu disiplinsizliğin o kadar farkında olmalılar ki insanları bu kadar rahat bir şekilde kandırıp paralarını gasp edebiliyorlar.Uyulması gereken tüm kurallara uyan biziz.Ama uyulmaması gereken bütün kuralları bizden daha iyi biliyorlar.Ve cezayı da sonuçta yine Kurallara uyanlar alıyor.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Zar atma işiyle uğraşmayın sizde. Bu devirde babana bile güvenmiceksin demişler.
Bide alışveriş hırsızlıkları felan yönetim ilgilenmiyor. Daha dikkatli olun diyip geçiştiriyorlar.
Zar olayı oyuna farklı amaç için konulmuş fakat oyuncular bunu farklı olarak kullanmakta(Parasına zar atmak gibi).Zar olayı daha çok herhangi bir BOSS kesimi yaparken ilk hangi gruba kesileceğini belirlenirken hele ki Kadim hidra zamanında çok kullanılan bir olaydı,daha öncesinde Meteor,Sivri ada eklentilerinde de kullanılmıştır.Başka bir örnek vermem gerekirse de örneğin, biri öldüğünde şifacı ilk kimi kaldıracağına atılan zarlardan en yüksek atanı kaldırabilir.Kısacası oyunda zar denilen sistemin olması çok iyi,kötü olan oyuncuların yanlış kullanmasıdır.Oyuncular arası para-item alışverişine çoğu online oyunda yöneticiler karışmaz.celebikola yazdı:Ama böyle saçma sapan iş olur mu.elimde tam 14 tane foto var hepsi de olayla ilgili.Nasıl ilgisi olmaz nasıl yardım etmezler konuyla alakalı anlayamıyorum.Bizde mi böyle yapalım o zaman bundan sonra.Herkes oyunda kendi adaletini kendi mi sağlayacak.Ben de birisinin canını yakayım o zaman yada bir başkası başkasını dolandırsın bu işlerin sonu gelir mi?Oyuna olan müdavimliğimizden dolayı yeri geliyor eşimize zaman ayıramıyoruz.Bunun sonuçları bu mu olmalı.Peki yöneticilerin bununla alakalı yapabilecek bir şeyi yok ta neden o zaman oyunda zar oyunu diye bir şey var.Zar oyununu oraya ben mi koydum.Tekrar söylüyorum para mı da geri istemiyorum ama bunu yapan vatandaşın yanına kar kalacaksa bu olay yazıklar olsun.Plus paket aldım oyuna başlar başlamaz.Yarın çemberlitaş alacağım.Belki daha sonra başka bir şey.Oyuna yatırdığımız emeğin ve paramızın karşılığı mail yoluyla ''bir daha dikkatli mesajımı olmalıdır sadece.Tekrar geri döndüğüm oyundan 2 günde insanı soğutuyorlar.Yöneticilerin bence elinde delili ola insanlara alışveriş veya herhangi bir şey adı ne ise kesinlikle yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum.Oyunda ki bu disiplinsizliğin devamında bu işlerin önünün alınamayacağını düşünüyorum.Kaldı ki bu düzenbazlıkları yapanlar da oyunda ki bu disiplinsizliğin o kadar farkında olmalılar ki insanları bu kadar rahat bir şekilde kandırıp paralarını gasp edebiliyorlar.Uyulması gereken tüm kurallara uyan biziz.Ama uyulmaması gereken bütün kuralları bizden daha iyi biliyorlar.Ve cezayı da sonuçta yine Kurallara uyanlar alıyor.
Ares adında gizli admin olduğunu söyleyen bir arkadaşımıza konuyu aktardım ve gerekenin yapılacağı hakkında telikler sayesinde ümitilendim.Param geri gelmese dahi Bu kardeşimizin charı hakkında gerekli cezai işlemin yaplımasını talep ediyorum
Boyle bir yetkisi olamaz olmamalıdırda oyun içinde olanlara gmlerin yöneticilerin mudale etmesi akdar dandik bir oyun olamaz herkes kendi carından mesuldur dolandırıldısa dolandırıldı kandırıldısa kandırıldı çaldırdısa çaldırdı ama bazı koşullar farkı var.
Biri şifreni senden izinbir sekilde temin ettise bu genellikle internet cafelerdeki gizli programalr yardımı ile ele geçmesi.
Bir gmnin oyuna girip Bir bir grubun içinde çemberli atması ve migrat atması kadar saçma bir olaydır.
Sen zar atmsıın nere dayanarak attın parayı peşnmi aldın karşıdaki adamı tanıyonmu akrabanmı yoksa arkdaşınmı yada aynı internet kafadeki arkdaşınmı.
Kim duma dum duma resim cektim delilim var deliller ne için olur zar attım apramı vermedi ee 15 m paranı caldı ne yapsınlar carına 999 blokmu versinler.
Biraz dikkat biraz güven olmadıkca sen giriyorsan bu işllere sonuçlaraına katlanmalısın her oyun oynayanı helal süt içmiş gibi görmeniz zati sizin hatanız.
Bir arkdaşın olur loncada olur yada mahallende tanıdın biri olur gel zar atalım zevkine 10 m sine 15 m sine.
Bölgeden yazıyorlar 200 m sine zar atılır sen 200 m olduguna inanıyormusun
Klandan 200 m sine zar atılır 100 msine ws atılır diyenlerin örs parasını başka carlardan dilene dilene topladıklalrı gördün.
Bir hata yapmsıın bir hata daha yapmassın ümidi ile güvendiğin tanıdıgın kişilerle bu işlere gir sana zar ayasak diyen yok ama karşıyı tsnımadan hop dalmakta seni suçlu yapar seni forumda rezil ederim paramı vermesen ayakları yapanlarıda ben hiç sevmiyom yanlışa yanlışşa gidiyor.
Boyle bir yetkisi olamaz olmamalıdırda oyun içinde olanlara gmlerin yöneticilerin mudale etmesi akdar dandik bir oyun olamaz herkes kendi carından mesuldur dolandırıldısa dolandırıldı kandırıldısa kandırıldı çaldırdısa çaldırdı ama bazı koşullar farkı var.
Biri şifreni senden izinbir sekilde temin ettise bu genellikle internet cafelerdeki gizli programalr yardımı ile ele geçmesi.
Bir gmnin oyuna girip Bir bir grubun içinde çemberli atması ve migrat atması kadar saçma bir olaydır.
Sen zar atmsıın nere dayanarak attın parayı peşnmi aldın karşıdaki adamı tanıyonmu akrabanmı yoksa arkdaşınmı yada aynı internet kafadeki arkdaşınmı.
Kim duma dum duma resim cektim delilim var deliller ne için olur zar attım apramı vermedi ee 15 m paranı caldı ne yapsınlar carına 999 blokmu versinler.
Biraz dikkat biraz güven olmadıkca sen giriyorsan bu işllere sonuçlaraına katlanmalısın her oyun oynayanı helal süt içmiş gibi görmeniz zati sizin hatanız.
Bir arkdaşın olur loncada olur yada mahallende tanıdın biri olur gel zar atalım zevkine 10 m sine 15 m sine.
Klandan 200 m sine zar atılır 100 msine ws atılır diyenlerin örs parasını başka carlardan dilene dilene topladıklalrı gördün.
Bir hata yapmsıın bir hata daha yapmassın ümidi ile güvendiğin tanıdıgın kişilerle bu işlere gir sana zar ayasak diyen yok ama karşıyı tsnımadan hop dalmakta seni suçlu yapar seni forumda rezil ederim paramı vermesen ayakları yapanlarıda ben hiç sevmiyom yanlışa yanlışşa gidiyor.
A R Z L O D O S
İyi haber!

-
- Acemi Savaşçı
ARZLODOS yazdı:Ares adında gizli admin olduğunu söyleyen bir arkadaşımıza konuyu aktardım ve gerekenin yapılacağı hakkında telikler sayesinde ümitilendim.Param geri gelmese dahi Bu kardeşimizin charı hakkında gerekli cezai işlemin yaplımasını talep ediyorum
Ben seni rezil ederim ayaklarına girmedim arkadaşım,oyunu uzun süredir oyanamıyorum daha öncede böyle bir olay hiç başıma gelmediğinden bukadar güvensiz bir ortamda olduğumuzu düşünemedim yada ben çok iyi ni niyetliyim ned bileyim. ben kaybettiğim 15 m yunu anında ödemişim.ama arkadaşımız ödemedi.derdim paramı geri almak değil.en azından elde kanıt varken parayı veremeyene bir ceza verdirebilmek.bunun sebebide yanlızca benim mağduriyetim değil bir dahakai sefere başka birisine yine aynı şeyi yapacak bunu yapan kişi.Senin dediğin gibi gemisini yürüten kaptan misali olursa bu işler herkes kendi adeletini asğlamaya kalkarsa bugün 10 kişi olan zar atılır yazılırı veya herhangi birşey yarın 100 akabinde 1000 olur.Her canı yanan benim gibi davranmaz,Bir kere böle dolandırılır baktı bişi olmuyo oda bulur bir saf oda dolandırır.oyun içinde yüksek süreli zaman geöçiren herkeze illaki denk gelir birisi değil mi?demek istediğim ben hata yaptım evet kabul ediyorum.param gitti tamam ok.ama yapan cezalandırılsın başka bişi istediğim yok..Bunun ispatıda elimde varken neden karışmaz yöneticeler bunun neresi saçma ben anlayamıyorum.
-
- Acemi Savaşçı
ares adlı arkadaşımız yetkisi olmadığını ve mail-foto yoluyla yöneticelere göndermem gerektiğini söyledi.zaten paramı çalan kişi anında bu gizli admin arkadaşımızıda engellemişARZLODOS yazdı:Ares adında gizli admin olduğunu söyleyen bir arkadaşımıza konuyu aktardım ve gerekenin yapılacağı hakkında telikler sayesinde ümitilendim.Param geri gelmese dahi Bu kardeşimizin charı hakkında gerekli cezai işlemin yaplımasını talep ediyorum
Bunun ispatıda elimde varken neden karışmaz yöneticeler bunun neresi saçma ben anlayamıyorum.
Doğrusuda bu zati bu olaylara yöneticiler el atarsa oyun oynamaktan çıkar.
Gmlerin oyuna girip lodos kale arz kale basmaları bile hoş görülmüyor gezmelerine hiç tahammül edilmiyor bile.
Birde ares bu ismi 4-5 defa daha duyuyom sizi kekliyormu ne anlamadım gitti.
Ben gizli adminin diye gezenlerden kork da.
Doğrusuda bu zati bu olaylara yöneticiler el atarsa oyun oynamaktan çıkar.
Gmlerin oyuna girip lodos kale arz kale basmaları bile hoş görülmüyor gezmelerine hiç tahammül edilmiyor bile.
Birde ares bu ismi 4-5 defa daha duyuyom sizi kekliyormu ne anlamadım gitti.
Ben gizli adminin diye gezenlerden kork da.
A R Z L O D O S