Arkadaşlar ben Ooimpactoo loncasından Kimyagerozan...
Kadime gideceğim sırada tanırsınız DARBEXLİDERBÜYÜ yani ibo abi onun ağzından birisi bana pm attı vede ibo abinin şifacısının ismine çok yakın bir isimle anlayamadım bir şekilde konuşup sizi ikna edip şifre istiyor dikkat edin başınıza gelmesin arkadaşlar emeğiniz benim gibi boşa gitmesin....
Çarım soyuldu dikkat edin
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- FurkanMert
- Sahaf Yardımcısı
Re: Çarım soyuldu dikkat edin
Merhabalar. Öncelikle Geçmiş Olsun.
"İKV Destek İletişim" Sayfasındaki Formu, Bildirim Tipi "Üyelik Sorunları" olacak şekilde doldurup, Hesabınızın ve karakterlerinizin geri talebini isteyebilirsiniz.
Açıklama kısmına yazacaklarınız için de, "Buraya" Tıklayarak, bilgi edinebilirsiniz.
İyi forumlar.
"İKV Destek İletişim" Sayfasındaki Formu, Bildirim Tipi "Üyelik Sorunları" olacak şekilde doldurup, Hesabınızın ve karakterlerinizin geri talebini isteyebilirsiniz.
Açıklama kısmına yazacaklarınız için de, "Buraya" Tıklayarak, bilgi edinebilirsiniz.
İyi forumlar.
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Yeni rehberler görev başındaFurkanMert yazdı:Merhabalar. Öncelikle Geçmiş Olsun.
İyi forumlar.
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
- sevdalim47
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Die Another Day Loncası
Gecmiş Olsun Şifrenizi Kimse İle Paylaşmayiniz.
- ATOMKARINCA
- İri Fare Avcısı
- Lonca: NONSTOP
oyunda herkeze guvenıp sıfrenızı vermeyı boyle kotu sonuclar ortaya cıka bılıyor .ınsallah gerı ala bılırsın

MORİYAL
-
- Acemi Savaşçı
Teşekkürler sağolun...
-
- Acemi Savaşçı
oyunda herkeze guvenıp sıfrenızı vermeyı boyle kotu sonuclar ortaya cıka bılıyor .ınsallah gerı ala bılırsın.

oyunda herkeze guvenıp sıfrenızı vermeyı boyle kotu sonuclar ortaya cıka bılıyor .ınsallah gerı ala bılırsın