Ataxenes Çalınmıştır
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Ataxenes Çalınmıştır
Ataxenes çalınmıştır arkadaşlar yapıcaklarından ben sorumlu deyilim yakında büyük olasılık geri alıcam bilgilendirmeyi form üzerinden yaparım

Re: Ataxenes Çalınmıştır
Enes kardeşim geçmiş olsun geçen gün oyunda gördüm savaşçı çarını bir tuhaflık olduğunu anladım adımı sordu bana sonrasında çarımın şifresini istedi , bu arada çardaki hırsız şahıs kendini senin yakının olarak tanıtıyor ama acemi bir hırsız sanırımTacsiz yazdı:Ataxenes çalınmıştır arkadaşlar yapıcaklarından ben sorumlu deyilim yakında büyük olasılık geri alıcam bilgilendirmeyi form üzerinden yaparım
ATAXÇELİKBEY
Ataxçelik
Seth
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Saol abi yeniden geliyorum atanıza merak etme savaşcımın gitmesi beni durduramaz biliyorsun ama yarım et ne açayım savaşcı büyücü şifacıCelikbey yazdı:Enes kardeşim geçmiş olsun geçen gün oyunda gördüm savaşçı çarını bir tuhaflık olduğunu anladım adımı sordu bana sonrasında çarımın şifresini istedi , bu arada çardaki hırsız şahıs kendini senin yakının olarak tanıtıyor ama acemi bir hırsız sanırımTacsiz yazdı:Ataxenes çalınmıştır arkadaşlar yapıcaklarından ben sorumlu deyilim yakında büyük olasılık geri alıcam bilgilendirmeyi form üzerinden yaparımumarım çarını geri alırsın alamazsanda sağlık olsun yeni çar kasarız sana oyunda her türlü yardım için ulaşabilirsin bana....
ATAXÇELİKBEY
Ataxçelik
Seth

Ulan enes gitti güzelim ecel
beraber ne zorluklarla üretmiştik onu ama salla sen gene bir şeyler yaparsın 
EYÜP
EYÜP
Geçmiş olsun Enes,inşallah en kısa sürede alırsın karakterini.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
-
- Demirci Çırağı
Geçmiş olsun.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Oooimpaktooo
kardeşm bn beyaz köşkten Xxgiresunxx Leoricgiresun kardeşm bn senn çarını(Ataxenes) i alperen die birinden 30 m ye satn aldm sonra bu çarla maden çkp ejder ürettm ve oyunda ezk olan 2 arkdşıma verdm bu çarı eğer istersen çarını geri vereblrm o kdr uraşmışsn boşuna gtmesin bana ulaş bu aralar Xxgiresunxx deyim bana ulaşmalısın
- sevdalim47
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Die Another Day Loncası
gecmiş olsun kardeşim.