Merhaba arkadaslar
Suanda bende 20 TL var ve malum tatil yaklasıyor, tatilde Ejder Asa'yı üreticem artk kafaya taktm. Oyun içinde tanıdgm bir abim bana 7 günlük sarraf artrcı al dedi benmde kafama yattı bu iş şimdi ben 15 tatilde 7 günlük artırıcyla madende otursam + plusda alıcam bu seklde ejder malzemelerine ulasablrmym ?
20 TL ve 15 TATIL
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: 20 TL ve 15 TATIL
Menekşeleri,alexleri,mavi topazları çekebilirsin.Bu yolla üretebilirsin tabi.Ama çar kasıp görev materyallerini alıp masrafı minimuma indirebilirsin.Yani sabahlarım diyorsan madene otur,gündüzde çar kas.Pençe,mücevheri falan bedavaya getirirsin.Ben böyle üretmiştim.
sarraf arttırıcı alma plus al 1 aylık büyücün ile karacinlerde takıl hem karacin kes hemde çantada düşen çöpleri topla işportaya sat eğer 15 tatil boyunca çokca oynarım diyorsan günde 3 saat takılsan 3m kazanırsın bide karizma sat 3.5m
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Ejder Asa üretmek için en ideal yol "Sarraf Arttırıcı" alıp.Elmas ve Topaz Madenlerine oturmaktır. Plus paket "Sarraf Arttırıcı" ürününü etkilemez.
Ottomanxölümsüz anısına
- FurkanMert
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Merhabalar.
Ejder asa üretmek için maden çekmek tabiki idealdir.
Fakat kış okul tatilinde madenlerin çok kalabalık olacağını ve rahatlıkla maden cekemeyeceğinizi düşünüyorum.
Önerim ise, maden arttırıcınızı şimdiden alıp, maden işine şimdiden başlamanızdır.
İyi forumlar.
Fakat kış okul tatilinde madenlerin çok kalabalık olacağını ve rahatlıkla maden cekemeyeceğinizi düşünüyorum.
Önerim ise, maden arttırıcınızı şimdiden alıp, maden işine şimdiden başlamanızdır.
İyi forumlar.
Katılıyorum.Bence sen madene şimdiden oturmaya başla veya üstteki arkadaşa uyup yeni karakter kasFurkanMert yazdı:Merhabalar.
İyi forumlar.
https://www.facebook.com/minecraft.asktir Minecraft severler için Facebook sayfamız.
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Konuyla pek alakası yok ama konu madenden açılmışken aklımdaki birkaç soruyu sorayım.Bu şans arttırıcıların etkisi gerçekten var mı ? Yağma arttırıcılar gibiyse almaya gerek yok.Lonca ve hesapta %60 şans arttırıcı varken 3 poşet mi çıkıyor ?
Tabiki erken davranmak gerekiyor ama karakter kasmaya gerek oldugunu düşünmüyorum görev materyalleri mevcut (Kadimler dışındaaaMinecraft yazdı:Katılıyorum.Bence sen madene şimdiden oturmaya başla veya üstteki arkadaşa uyup yeni karakter kasFurkanMert yazdı:Merhabalar.
İyi forumlar.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
betacan yazdı:Merhaba arkadaslar
Suanda bende 20 TL var ve malum tatil yaklasıyor, tatilde Ejder Asa'yı üreticem artk kafaya taktm. Oyun içinde tanıdgm bir abim bana 7 günlük sarraf artrcı al dedi benmde kafama yattı bu iş şimdi ben 15 tatilde 7 günlük artırıcyla madende otursam + plusda alıcam bu seklde ejder malzemelerine ulasablrmym ?
Ejder asa üretmek eskisi kadar zor değil.Ancak bu işe gerçekten kafayı taktıysan ve ürettikten sonra bütün bölgelere rahatça girmek istiyorsan Ejder Asa yerine Kıyamet Asa üretmeni öneririm.Tabi bu sıfırdan başlayarak belki 15 güne üretilecek bir şaheser değil ancak ürettikten sonra çok işene yarayacağı aşikâr.Diğer bir avantajı ise ileride Çemberlitaştan asa düşürdüğün de (hangisi olursa olsun) Ejder Asa kasanda boşuna yer kaplayan bir Asa olacak.
O yüzden Kıyametten şaşma derim.
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
20tl nin üzerine 10tl daha koy 3bin akçe al 3bin akçeye 1 aylık lokman ve sarraf al adada dolaş hergün bak 1 ay boyunca maden çek sakın satma 1 ay sonra yoncalar alexler hariç hepsini sat sonra çok rahat üretirsın kıyamet asa , üretemezsen gel yüzüme tükür