JACKSWAGGER

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hayjrdjr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Herkez Haddini Bilecek

JACKSWAGGER

Mesaj gönderen Hayjrdjr »

Resim
İnanmayanlara İspat Olsun !
ĞROWPÜRYL
ĞROWLÜÇKY
Kullanıcı avatarı
JacKSwaqqeR
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: JACKSWAGGER

Mesaj gönderen JacKSwaqqeR »

Bak akli dengesi bozuk arkadaşım, tagımda da görüldüğü gibi Karaçam benim hesabım ve hiçbir zaman aksini iddaa etmedim. Serseri loncasında olmama rağmen hala serseri kesiyor olmam sana bir şeyi ifade etmiyor mu ? :roll: Hem anlamadığım taraf da şu arz olunca ne oluyor yani günah mı? Lodostan item dizip arz oluyorsun diye laflar çıkıyor, çoğu arz öyle de zaten hepsi öyle olmasaydı oyunda arz kalmazdı ve ne anlamı, manası kalırdı oyunun sadece gb atmak olursa. Herkes beni ne sanıyorsa sansın 2 3 dostum var yeter bana gerisi ne demiş ne düşünmüş hiç takmıyorum. :roll:
Bide bir şeyi merak ettim benim hırsız olduğumu ispatlıcaktın bekliyorum forumda Fosfor. Lafının erkeği ol az becerebilirsen tabi ;)
Renewal Asil Dostlar
Tattaglia Asil Dostlar
Alperenbey Asil Dostlar
Kullanıcı avatarı
Hayjrdjr
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Herkez Haddini Bilecek

Mesaj gönderen Hayjrdjr »

Sana Hırsız Oldugunu Kanıtlıcam Demedim Serserilerdensın Deme Dedim Hayır Dedin Bununda Fotosunu Attırma , 2 lafından biri yalan şimdi ispatlandı aksini idda eden yok dıorsun . Aklı Dengesi Bozuk Olanda Sensin Bu Arada Olmasan Korkutmudur Gece Kondumudur Nedir O Herifin Loncasına Girmezdin . :mrgreen: Özelimede Aldınmı Cevabını Yazmanın Sebebini Anlayamadım , Elindeki Aynayı Kaldır . . .
ĞROWPÜRYL
ĞROWLÜÇKY
Kullanıcı avatarı
JacKSwaqqeR
İskele Babası
İskele Babası

Fosfor bi yemin etmeni bekliyorum meteorda bölgede "senin hırsızlığını ispatlıcam foruma herkes" diyen sendin ve bekliyorum ispatlamanı :) yav senle polemiğe bile girilmez her gün zaten fosfor hırsızdır yazılıyor klanlarda daha zor etmene ve havlamana gerek yok adam akıllı uslu dur oynunu oyna bence . Benim yalan söylemeyeceğimi dediğim gibi beni tanıyanlar bilir hadi kolay gelsin Fos Fos :)
Renewal Asil Dostlar
Tattaglia Asil Dostlar
Alperenbey Asil Dostlar
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Resim
Fazla söze gerek var mı ?
Kullanıcı avatarı
JacKSwaqqeR
İskele Babası
İskele Babası

Cloutier her şeyi açıklamış Fazla söze gerek yok . Fos Fos
Lay lay lay lay lay Saldır Galatasaray !
Renewal Asil Dostlar
Tattaglia Asil Dostlar
Alperenbey Asil Dostlar
PARAZiT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen PARAZiT »

Farjklı klanda karakteri olan bir çok kişiyi gördüm şimdiye kadar lakin farklı klan birde farklı loncalarda bulunan kimseyi görmedim.
Herşeyi anladım ancak bir karakterinin farklı loncada bulunmasını nasıl kabul ediyor bu lonca başkanları. Size lonca denmez anca aynı ürünleri kullanan üstünde aynı isimler yazan kişiler denir bulundugunuz oluşumların bundan fazla vasfı yok malesef ki.
Konuyu Açana gelirsek oyunda yaptıkları bir takım hareketler belli zaten bu konuda son söz söyleyecek biri değil yaşıda belli zaten.

Elegnas
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Lan bu haydar elinde baltayla geziyodu buna bunları #@!? :shock: :D
Kullanıcı avatarı
JacKSwaqqeR
İskele Babası
İskele Babası

Parazit yorumun için teşekkürler :) Yeniden Doğuş loncası arkadaşlar tılsıma gittikleri için bana devredildi. Loncada emekler var diye kapatmıyorum bu yüzden 2 çarım bu loncada bilmem anlatabildim mi. Ser Se Ri loncası ise tamamen arkadaşların isteği üzerine geçtiğim bir lonca. Amacım ne kp kasmak ne gb girmek. Yeniden Doğuşta ki bir arkadaşın çağırmasıyla geçtim Ser Se Ri loncasına ve az oyunda denge olmasını istediğim için. Bir kaç haftadır oyundan en az benim kadar siz de zevk almaya başlamışsınızdır eminim :)
Renewal Asil Dostlar
Tattaglia Asil Dostlar
Alperenbey Asil Dostlar

“Genel Sohbet” sayfasına dön