anlatamadım galiba. yeni bölgede direk kadim hidra gibi boss gelirse suyu çıkar diyorum. ulaşmak biraz daha zor olmalıXxxChesTeRxxX yazdı:Ne getirselerdi ? Bölge bosssuz olmayınca yeni bölge gelince büyük holün amacı ne olucak ozaman ?HuNKaR yazdı:direk boss gelirse işin suyu çıkar bence.
Büyük Hol bitmedi..
Re: Büyük Hol bitmedi..
- GoodByeKisS
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Veda
3.Sıfır , 4.trans değilmi , yoksa ben mi benzetiyorum ?Eqwador yazdı:Tesekkurler arastirmaci bir ruhum yok ancak ve dediginiz gibi isaretlendiklerini pek farketmemistim ilginiz icin tesekkürlerORHANBEY yazdı:Eqwador yazdı:http://www.istanbuloyun.com/ConceptArt.aspx
Konsept cizimlerde sifaci asa bölümlerine bakarsak 9 adet asa var,4 ü suan oyun icerinde ve dipnotta ise ''sadece 3 tanesi erg'ye hükmedicek''yazısi var...Bu asalarin gelis zamanini bilemeyiz ancak bir cagrisimda bulunalirim...''Cemberlitas bölgesi ve Büyuk Hol bölgesinin bitki ve cicekleri,agaclari bakimindan birbirine benzemesi ve konseptteki asalarin birbirine benzemesi acısindan bir benzerlik var ve bu da sahsen bu asalarin buyuk hol bolgesinin gelecek düsunulen tangriss bolgesiyle arasinda bir baglanti oldgunu düsunmeme yol acti..Asalarin bu bolgede dusecegini dusunuyorum...
O 3 asa işaretlenmiş.Hidroflorik,Ruh Döven,Mevlana Asa ..
Bu asalar ne zaman gelir bilinmez şu anda ama şans olursa yine hayırlı işler size![]()
:shock:
GoodByeKisS ( Ahixrocker )
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS
Melankolik Müzikler Youtube Kanalı
"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS
Melankolik Müzikler Youtube Kanalı
"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Siz benzetiyorsunuz..GoodByeKisS yazdı:3.Sıfır , 4.trans değilmi , yoksa ben mi benzetiyorum ?Eqwador yazdı:Tesekkurler arastirmaci bir ruhum yok ancak ve dediginiz gibi isaretlendiklerini pek farketmemistim ilginiz icin tesekkürlerORHANBEY yazdı:Eqwador yazdı:http://www.istanbuloyun.com/ConceptArt.aspx
Konsept cizimlerde sifaci asa bölümlerine bakarsak 9 adet asa var,4 ü suan oyun icerinde ve dipnotta ise ''sadece 3 tanesi erg'ye hükmedicek''yazısi var...Bu asalarin gelis zamanini bilemeyiz ancak bir cagrisimda bulunalirim...''Cemberlitas bölgesi ve Büyuk Hol bölgesinin bitki ve cicekleri,agaclari bakimindan birbirine benzemesi ve konseptteki asalarin birbirine benzemesi acısindan bir benzerlik var ve bu da sahsen bu asalarin buyuk hol bolgesinin gelecek düsunulen tangriss bolgesiyle arasinda bir baglanti oldgunu düsunmeme yol acti..Asalarin bu bolgede dusecegini dusunuyorum...
Bu asalar ne zaman gelir bilinmez şu anda ama şans olursa yine hayırlı işler size![]()
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
eğer sadece görünüm için koyulmuş bişey değilse silahların şekli ve yapısı gereği olabilcek efsunları 2. ve 8. şifa asaları 3. asa max hasar 4. büyü zehir 7. ise asit olur benim tahminim bu ama belli olmaz tabiGoodByeKisS yazdı:3.Sıfır , 4.trans değilmi , yoksa ben mi benzetiyorum ?Eqwador yazdı:Tesekkurler arastirmaci bir ruhum yok ancak ve dediginiz gibi isaretlendiklerini pek farketmemistim ilginiz icin tesekkürlerORHANBEY yazdı:Eqwador yazdı:http://www.istanbuloyun.com/ConceptArt.aspx
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Arkadaşlar bunlar konsept çizimleri yani bunları ciziyorlar en guzel olanları alıyorlar bu asalar oyuna konulmayacak merak etmeyin.
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
katılıyorum mesela pençelerde vardır bu çizimlerin arasında fakat hiçbiri seçilmemiştir.uLtrAsLaN95 yazdı:Arkadaşlar bunlar konsept çizimleri yani bunları ciziyorlar en guzel olanları alıyorlar bu asalar oyuna konulmayacak merak etmeyin.