pusula yazdı:Geçtiğimiz yıl Oyunda Bölgeden Türk kızı ve Analarına Küfür eden , Irk en Ayrım gözetmediğimiz Halde Ülkemizi bölmeye yönelik düşünce ve davranışlarda bulunan ByxKlpsiz , Kuzeyxbilgin adı ile bu loncada devam ediyormuş .. Kuzeyx in son yaptığı yanlışı hiçe sayıyorum fakat o adamı loncanızda barındırdığınıza inanamıyorum .. İyi oyunLar ..
Kendine Devrimci diye kendi ırkından Kundakdaki bebeklere kurşun Sıkan PKK yı Kınıyorum .. Devrimci sizin gibiler değil bizim gibiLerdir ..
pusula yazdı:Geçtiğimiz yıl Oyunda Bölgeden Türk kızı ve Analarına Küfür eden , Irk en Ayrım gözetmediğimiz Halde Ülkemizi bölmeye yönelik düşünce ve davranışlarda bulunan ByxKlpsiz , Kuzeyxbilgin adı ile bu loncada devam ediyormuş .. Kuzeyx in son yaptığı yanlışı hiçe sayıyorum fakat o adamı loncanızda barındırdığınıza inanamıyorum .. İyi oyunLar ..
Kendine Devrimci diye kendi ırkından Kundakdaki bebeklere kurşun Sıkan PKK yı Kınıyorum .. Devrimci sizin gibiler değil bizim gibiLerdir ..
TEK YOL DEVRİM !!
PusuLa Loncamızdan Çıktından Beri Camur atıyosusn ama Bos Senin Gibi Karektersiz Lerle Uraşmayız Biz Türk Oglu Türküz senin gibi hainler bizi birbirmizi Bırakıolar işte Alah Seni Bildigi Gibi Yapsın Bizi Bilen Bilir Bilmeyen Yol Alır. O ardaş Ben Kardşeim Gibi sen Kimsin Be telfonda Msn cam da Konuşuyoruz sen Kimsinki herşeyi bana anlatı ama siz napsanızda Biliyorum onun adını Kirletmeye calıoosunuz Ama Bos Onun Carı Byxkapsiz deil Byatak Hadi İyi ForumLar
KuZeYxSaNaLcı SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
KuzeyxTeaM
Slm.a ArkdaşLar. Kısa Bi Süreden Sonra Gene Aranızdayım Loncamıza Katılan Yeeni ArdaşLarım DostLarım. Onlar da Artık KuzeyxTeaM' ın Üyeleridir. aşagıdaki Yazdıgım. Üyler Harici Loncamızla Alaksı Yoktur.
aRkdaşLar. Meranda Kısa Sürede Büyük Kendisini Toparlayan KuzeyxTeaM' Yenilmez Gücüyle Merana Damgasını Vuracak. Meranda Bize Ne kadar Çamur AtanLarda Olsa Bunu Böyle Bilin Böyle Başladık Böyle Gideriz Önümüze Gecen Kralı Deil Alayına Kadar Gider.Arzın Dehset Grubu KuzeyxTeam' La Birlik Beraberlİk Dostluk Kardeşlik İçerisinde Devam edicek..!
Lonca AlımLarımız Devam etmektedir. Lonca Başvuru Yapmak İçin Kuzeyxsanalcı KuzeyxPoyraza Pm atın.!!
Kuzeyx yazdı:KuzeyxTeaM
Slm.a ArkdaşLar. Kısa Bi Süreden Sonra Gene Aranızdayım Loncamıza Katılan Yeeni ArdaşLarım DostLarım. Onlar da Artık KuzeyxTeaM' ın Üyeleridir. aşagıdaki Yazdıgım. Üyler Harici Loncamızla Alaksı Yoktur.
aRkdaşLar. Meranda Kısa Sürede Büyük Kendisini Toparlayan KuzeyxTeaM' Yenilmez Gücüyle Merana Damgasını Vuracak. Meranda Bize Ne kadar Çamur AtanLarda Olsa Bunu Böyle Bilin Böyle Başladık Böyle Gideriz Önümüze Gecen Kralı Deil Alayına Kadar Gider.Arzın Dehset Grubu KuzeyxTeam' La Birlik Beraberlİk Dostluk Kardeşlik İçerisinde Devam edicek..!
Lonca AlımLarımız Devam etmektedir. Lonca Başvuru Yapmak İçin Kuzeyxsanalcı KuzeyxPoyraza Pm atın.!!
Bırak bu muhabbeti .. 3 örnek çıkar Karakterimi Silicem kanıtlarıyla beraber ..
Kimin ne olduğunu evet sahiden dediğin gibi herkes biliyor .. Bilmeyede devam edecek ..
Başta düşüncem o adamın sizin loncanıza yakışmadığıydı fakat fikrim olduğundan çok değişti .. Siz o adama yakışmıyorsunuz!
BAK YHA ADAM OL YHA SUS KENDİNİ NE SANIYORSUN SEN.BİRDE YAZMIŞ GM ADAYI DİYE SEN GM DEİL KARAKTER SAHİBİ BİLE OLAMASSIN MİLLETE ÇAMUR ATĞAĞINA OYUNUNU OYNA.
BU MERANDA NE ARTİST VAR YHA İŞİNİZE BAKIN BİZİM LONCA HİÇBİRŞEY YAPMIYOR KENDİ HALİMİZDE UĞRAŞIYORUZ.
HE AMA ARTİSTİZ DERSENİZDE GÖRÜŞEBİLİRZ.
BİZ KİMSEDEN KORKMAYIZ SADECE ALLAH (c.c)tan
HERKEZ İŞİNE BAKSIN
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN.. Kuz€yXTeam
Selamun aleykum pusula kendi loncana sahip çık sen ilk önce biz sana sormadık ki şu kimdir bu nedir diye ve sormayızda sen ne kadar uğraşsanda bizi birbirimize düşüremessin yol al birdahada konumuzu kirletiyim deme ayağını denk al