Selam arkadaşlar.
Benim bir arkadaşımın şifası var Kitabe görevine kadar ben yaptım gerisini ona bıraktım.
Büyük ihtimal ile elinde İnat Kıran olcak ve onun soruları şunlar ?
Bu arkadaşım nasıl kolay bir şekilde ( amatör olduğunu ama oyunu öğrenmeye açık olduğunu düşünürsek :lol: )
kasılabilir ?
Ayrıca kendi başına nasıl para kazanır ?
Seviyesi geldiğinde hangi itemleri yapmalı ? ( ASİT-İYİLEŞTİRME ve ZEHİR )
BUNLAR ONUN SORULARI BEN ANLATTIM AMA ŞİFA OYNAYANLARDAN BİLMEK İSTEDİ SÖZ SİZDE ! :roll:
Re: Bir arkadaşa bir kaç bilgi lazım!
İmzanı gördüm hemşehrime cevap vereyim dedim.
Benim arkadaşına tavsiyem maksimum hasar eşya bulmasıdır.Zehir ve asiti de olacak tabi ki fakat eşyaya gerek yok çünkü ben gazap kullanmasını öneriyorum.30 seviye olduğunu varsayıyorum.
Yetenekler,
15 Gazap
15 Ruh Kalkanı
15 Zehir
Gerisi kullanana kalmıştır.İster asit yapar ister meditasyonu 15 yapıp
etrafı zehirler.Ama arkadaşın ben gazap kullanamam derse bir diğer kombinasyon,
15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
15 Zehir
Bu kombinasyonlada maksimum hasar eşya kullanmasını tavsiye ederim.Şimdiden başarılar.Kolay gelsin.
Benim arkadaşına tavsiyem maksimum hasar eşya bulmasıdır.Zehir ve asiti de olacak tabi ki fakat eşyaya gerek yok çünkü ben gazap kullanmasını öneriyorum.30 seviye olduğunu varsayıyorum.
Yetenekler,
15 Gazap
15 Ruh Kalkanı
15 Zehir
15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
15 Zehir
Bu kombinasyonlada maksimum hasar eşya kullanmasını tavsiye ederim.Şimdiden başarılar.Kolay gelsin.
Cevap verdiğin için sağol HEMŞERİM 
''Ama arkadaşın ben gazap kullanamam derse'' demişsin..
Daha gazabın nerelerde kullanılacağını bilmediği için seçme şansı yok ! Labirent görevlerini yaptık eline İnat Kıran'ı verdik. 25 Level oldu yetenekler sıfırlandı senin vereceğin taktiklere bağlı olarak yeteneklere puan vermedik .
BEKLİYORUZ ! :lol:
''Ama arkadaşın ben gazap kullanamam derse'' demişsin..
Daha gazabın nerelerde kullanılacağını bilmediği için seçme şansı yok ! Labirent görevlerini yaptık eline İnat Kıran'ı verdik. 25 Level oldu yetenekler sıfırlandı senin vereceğin taktiklere bağlı olarak yeteneklere puan vermedik .
BEKLİYORUZ ! :lol:
- Aliefendi
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Şu anlık Yok .
oguzhan55'in arkadaşı benim kardeş.YineLokal yazdı:İmzanı gördüm hemşehrime cevap vereyim dedim.
Yetenekler,
15 Gazap
15 Ruh Kalkanı
15 Zehir
15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
15 Zehir
LÜTFEN BİLGİLERİ BENİM ANLAYABİLECEĞİM ŞEKİLDE TEKRAR ANLATIRMISIN ? :roll:
Büyücüoğuzhan 49 Büyücü
Meteorbüyüsü 49 Büyücü
Hunharca 30 Şifacı
AMATÖR EKİP !
KARAR ALDIK. LONCA KURUCAZ
Hunharca # Ali Yücel
Meteorbüyüsü 49 Büyücü
Hunharca 30 Şifacı
AMATÖR EKİP !
Hunharca # Ali Yücel
Hemen anlatayım.25 olunca 50 yetenek puanımız var.Gazap açılmadığı için henüz iyileştirme kullanabiliriz.Yetenekler,
15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
Hemen şunu da belirteyeyim.Eğer Gazap kullanmayacaksanız bu üç yeteneği kesinlikle kullanmalısınız.
Geriye 5 puan kalır. Yine size kalmış.Asit,zehir veya meditasyona verebilirsiniz.Bu seviyenin eşyaları zor bulunur,pekte gerekmez aslında rakiplerin enerjileri düşüktür çünkü.Tabi İnat Kıran'dan gelen zehir efsunundan dolayı zehire yönelebilirsiniz.
30 olunca önceki iletide yazdığım dizilimi kullanabilirsiniz.Gazap dizilimi maksimum hasar eşyalarla başıboş cinlerde , yılanlarda işe yarar.Bana kalırsa ilk şifacınızsa 40'ten sonra iyileştirmeye dönün.Yavaş yavaş iyileştirme yeteneklerinizin gelişmesi lazım.En iyi büyücüyü hayatta tutmaktır malum enerjileri düşük ister istemez hızlı hareket edeceksiniz.
40 seviyede yetenekler(Destek üzerine):
15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Cankurtaran
15 Can Verme
5 Meditasyon
1 İyileştirme Çemberi
1 Büyü Bozma
13 Fiziksel Direnç Alanı
41 olunca direnci 15 yapıp Çağrı'ya verin.1 yeter.Sonrakileri de Element Direnç Alanı'na verin 15 yapın.
Yetenekler(Atak üzerine):
Dediğim gibi pek önermiyorum ama vereyim yinede.
15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
15 Zehirleme
15 Cankurtaran
5 Meditasyon
Sonraki seviyelerde Çağrı,asit ve asit bilgisine verin.Peki neden zehir ?Kısaca şunu söyleyeyim.Zehir sadece saldırı değil savunma yeteneğidir.
Yolunuz açık olsun,kolay gelsin.
15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
Hemen şunu da belirteyeyim.Eğer Gazap kullanmayacaksanız bu üç yeteneği kesinlikle kullanmalısınız.
Geriye 5 puan kalır. Yine size kalmış.Asit,zehir veya meditasyona verebilirsiniz.Bu seviyenin eşyaları zor bulunur,pekte gerekmez aslında rakiplerin enerjileri düşüktür çünkü.Tabi İnat Kıran'dan gelen zehir efsunundan dolayı zehire yönelebilirsiniz.
30 olunca önceki iletide yazdığım dizilimi kullanabilirsiniz.Gazap dizilimi maksimum hasar eşyalarla başıboş cinlerde , yılanlarda işe yarar.Bana kalırsa ilk şifacınızsa 40'ten sonra iyileştirmeye dönün.Yavaş yavaş iyileştirme yeteneklerinizin gelişmesi lazım.En iyi büyücüyü hayatta tutmaktır malum enerjileri düşük ister istemez hızlı hareket edeceksiniz.
40 seviyede yetenekler(Destek üzerine):
15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Cankurtaran
15 Can Verme
5 Meditasyon
1 İyileştirme Çemberi
1 Büyü Bozma
13 Fiziksel Direnç Alanı
41 olunca direnci 15 yapıp Çağrı'ya verin.1 yeter.Sonrakileri de Element Direnç Alanı'na verin 15 yapın.
Yetenekler(Atak üzerine):
Dediğim gibi pek önermiyorum ama vereyim yinede.
15 İyileştirme
15 İyileştirme Bilgisi
15 Ruh Kalkanı
15 Zehirleme
15 Cankurtaran
5 Meditasyon
Sonraki seviyelerde Çağrı,asit ve asit bilgisine verin.Peki neden zehir ?Kısaca şunu söyleyeyim.Zehir sadece saldırı değil savunma yeteneğidir.
Yolunuz açık olsun,kolay gelsin.
Verdiğin bilgiler için sağol kardeş.
Şifa olan arkadaşımı zaten çift büyücü ile kasıcaz ve bizim işimize yarayacağı için 40 Seviye yeteneklerini bize yarayacağı şekilde dizeceğiz.
BEN ÇOK GÜZEL ANLADIM UMARIM ARKADAŞIM DA ANLAMIŞDIR !
İLGİN VE ALAKAN İÇİN BEN KENDİ ADIMA TEŞEKKÜR EDERİM
Şifa olan arkadaşımı zaten çift büyücü ile kasıcaz ve bizim işimize yarayacağı için 40 Seviye yeteneklerini bize yarayacağı şekilde dizeceğiz.
Önemli değil kafanızda hala soru işareti varsa buradayım. 
- Aliefendi
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Şu anlık Yok .
Oğuzhan sende bizi iyice ezik belledinoguzhan55 yazdı:Verdiğin bilgiler için sağol kardeş.
Büyücüoğuzhan 49 Büyücü
Meteorbüyüsü 49 Büyücü
Hunharca 30 Şifacı
AMATÖR EKİP !
Hunharca # Ali Yücel
Meteorbüyüsü 49 Büyücü
Hunharca 30 Şifacı
AMATÖR EKİP !
Hunharca # Ali Yücel