MUSTAFA ARTIK DEŞİFRE OLDUN SIKMANA GEREK YOK KENDINI
Cyberrr yazdı:benım adım yılmaz hepinizi kekledım.adım gökçe deyıl ıstanbuldada yaşamıyorum aslen bitlisliyım arada ıstanbula gıdıp gelıyorum sızın gibi enayıler varken oyunun tadına varılmıyor zaaaaaa :lol: :lol: :lol:
BU SAHIS KESINLIKLE GÖKCE DEILDIR BU KISI BANA ISPATLASIN KENDINI :lol: :lol:
Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
Kimseyi üstün görmeyeceksin,
Hiç kimseyi aldatmayacaksın,
Ülke için gerçek idealini görecek, o hedefe doğru yürüyeceksin
choosensxduygu yazdı:
Gökçe (zafer_bitlis)
Oyunda Adın Gökçe Adresınde Yılmaz Dıye 1 Isım gecıyor.
Her neyse Isım Mevzu Bahıs deyıldır.
Oyunda 1 Elemanını Yolla Paranı Vereyım.
Sen o itemleri alırken araya aracı koydunmu ki verirken aracı istiyorsun. Git kimden aldıysan paşa paşa ver. Bizim konudan da uzak dur.
Yılmaz (Gökçe) Nerdeysen Pm At
Karalamadım Kendı Açıklar Yıllarca Size Ben Gökçeyım Dıyıp Aranızda Dolaşan Yılmaz adında Bitlıslı
NEDEN ANLAMIORSUN MUSTICIM UZAK DURMAN GEREKEN YERLERE BURNUNU SOKUOSUN ORTAMI GERIOSUN COK ACIZSIN BE OLUMM :mrgreen: :mrgreen:
Cyber dan ne gördün ki sana bu kadar dert oldu.
nerde canını yaktımda beni düşünmeden uyuyamıyorsun:?
fıruma açtığım konuyla senin hırsız ılduğun ortaya çokınca bu çirkefliği yaptın yetmedi gidip forum hesabı açmışsn utanmadan. senin için kötü söz iltifat olduğu için sana kötü söz de etmeyeceğim. beni bilen biliyo tanıyan tanıyo sen kim oluyorsunda ben sana cinsiyetim hakkında acıklama yapıcam. senin baban belli mi _? merak ediyorum_? yoksa seni cami avlısındamı buldular_? neyse uzatmayacağım. mustafa yada guygu yada cinsiyeti hala kendi bile çözememiş ikv oyuncusu sana oyunda cvp veriyorum ama bnm le konuşmuyorsun plus ınlamı eziyorsun dicem ama sen kim beni ezmek kim. Sayın lonca arkadaşlarım kendi forumumuza gerekli açıklamaya yaptım. size duyguğum saygı içerisinde bana yakışanı yaptığımı düşünüyorum. beni sadece reflexlordsouza tanıyor. bu bana haksoz hakaret eden kişiyede hak veriyorum çünkü ben 25 yaşında biriyim bunun seviyesine ben indim ki ı da bana bunları yapıyor. saygılarımla Cyberr
(Loncanın bende kalan neyi versa kardeşim ertan size verecek) 22 şubatta ingiltereye gidiyorum. oyuna girip girmeyeceğim orada belli olacak şimdilik hoşçakalın abilerim kardeşlerim.
Cyberr yazdı:Cyber dan ne gördün ki sana bu kadar dert oldu.
nerde canını yaktımda beni düşünmeden uyuyamıyorsun:?
fıruma açtığım konuyla senin hırsız ılduğun ortaya çokınca bu çirkefliği yaptın yetmedi gidip forum hesabı açmışsn utanmadan. senin için kötü söz iltifat olduğu için sana kötü söz de etmeyeceğim. beni bilen biliyo tanıyan tanıyo sen kim oluyorsunda ben sana cinsiyetim hakkında acıklama yapıcam. senin baban belli mi _? merak ediyorum_? yoksa seni cami avlısındamı buldular_? neyse uzatmayacağım. mustafa yada guygu yada cinsiyeti hala kendi bile çözememiş ikv oyuncusu sana oyunda cvp veriyorum ama bnm le konuşmuyorsun plus ınlamı eziyorsun dicem ama sen kim beni ezmek kim. Sayın lonca arkadaşlarım kendi forumumuza gerekli açıklamaya yaptım. size duyguğum saygı içerisinde bana yakışanı yaptığımı düşünüyorum. beni sadece reflexlordsouza tanıyor. bu bana haksoz hakaret eden kişiyede hak veriyorum çünkü ben 25 yaşında biriyim bunun seviyesine ben indim ki ı da bana bunları yapıyor. saygılarımla Cyberr
(Loncanın bende kalan neyi versa kardeşim ertan size verecek) 22 şubatta ingiltereye gidiyorum. oyuna girip girmeyeceğim orada belli olacak şimdilik hoşçakalın abilerim kardeşlerim.
İŞTE bak bu gercek cyber gör duy ve HİSSETT!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
öncelikle bütün loncanıza iyi günler. dilerim sizi bir kaç kez sordum. aldığım cvp lar çok hoştu.
şimdi asıl konuya gelmek istiyorum.
Teşkilat sunucusunun eski bir oyuncusuyum. bir yıl kadar önce oyunu bıraktım.
adım cihan ve 25 yaşındayım. Loncanıza katılma şartları nelerdir bilemiyorum.
ancak eğer mümkün ise liderinizle konuşmak istiyorum. kısacası ben loncanıza katılarak bu oyuna yeni den meran sunucusunda başlamak istiyorum saygılarımla. en kısa zamanda cvp vermeniz dileğiyle.