Masaüstümüzü İfşa Ediyoruz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Masaüstümüzü İfşa Ediyoruz.

Mesaj gönderen xPrince »

Resim
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
TigerOfAnatolia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TigerOfAnatolia »

Forever Windows 8 ;)

Resim
Resim

Konuş dediler önce susma hakkı vermeyip...
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Macrocular bir bir ifşa ediyorlar kendilerini :o :)
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Cloutier yazdı:Macrocular bir bir ifşa ediyorlar kendilerini :o :)
Bunu sizlerle paylaşmakta sıkıntı görmüyorum tüm oyun otoriteleri tarafından kabul ediliyor,uluslararası turnuvalarda kullanılıyor.Tam tersine ben oyunda oldukça faydasını görüyorum özellikle büyücü karakterde.Meteorit 1 tılsımını ürettikten sonra konsantrasyonda 3-4 arası el hızına bağlı şekilde fizik vurabiliyordum.Şimdi editörden yazdığım macro ile 5 tane yüzde yüz kendisi vuruyor.Şifacıda da oldukça faydalı.

Resim

Axife veya başka bir benzer program da zaten oyunun izni dışında bir şey yapabilecek güçte değiller :)
2006-2013
Kullanıcı avatarı
xCENTERx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xCENTERx »

Resim
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.
Resim
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

izdirapgrafik yazdı: Bunu sizlerle paylaşmakta sıkıntı görmüyorum tüm oyun otoriteleri tarafından kabul ediliyor,uluslararası turnuvalarda kullanılıyor.Tam tersine ben oyunda oldukça faydasını görüyorum özellikle büyücü karakterde.Meteorit 1 tılsımını ürettikten sonra konsantrasyonda 3-4 arası el hızına bağlı şekilde fizik vurabiliyordum.Şimdi editörden yazdığım macro ile 5 tane yüzde yüz kendisi vuruyor.Şifacıda da oldukça faydalı.

Axife veya başka bir benzer program da zaten oyunun izni dışında bir şey yapabilecek güçte değiller :)
Tüm oyun otoriterelerine İKV girmiyor malesef. Axifie ile maden çeken ve bu yüzden sınırsız bloke edilenler biliyorum.
Maden çekmek veya normalde vuramayacağın kadar fizik vurmak arasında pek fark yok. 2si de haksız kazanç / avantaj sağlıyor diye değerlendiriliyor İKV yönetimince. Maden sayısının arttırılması güncellemesiyle macro kullanımı yasaktır ibaresi de gelmiş oldu.

Bana göre de kullanılmasında sıkıntı yok. Sadece 3 4 dk dan fazla sabit duranların enerjisi 3er 5er sürekli düşse maden konusundaki sıkıntı ortadan kalkar.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Cloutier yazdı:
izdirapgrafik yazdı: Bunu sizlerle paylaşmakta sıkıntı görmüyorum tüm oyun otoriteleri tarafından kabul ediliyor,uluslararası turnuvalarda kullanılıyor.Tam tersine ben oyunda oldukça faydasını görüyorum özellikle büyücü karakterde.Meteorit 1 tılsımını ürettikten sonra konsantrasyonda 3-4 arası el hızına bağlı şekilde fizik vurabiliyordum.Şimdi editörden yazdığım macro ile 5 tane yüzde yüz kendisi vuruyor.Şifacıda da oldukça faydalı.

Tüm oyun otoriterelerine İKV girmiyor malesef. Axifie ile maden çeken ve bu yüzden sınırsız bloke edilenler biliyorum.
Maden çekmek veya normalde vuramayacağın kadar fizik vurmak arasında pek fark yok. 2si de haksız kazanç / avantaj sağlıyor diye değerlendiriliyor İKV yönetimince. Maden sayısının arttırılması güncellemesiyle macro kullanımı yasaktır ibaresi de gelmiş oldu.

Bana göre de kullanılmasında sıkıntı yok. Sadece 3 4 dk dan fazla sabit duranların enerjisi 3er 5er sürekli düşse maden konusundaki sıkıntı ortadan kalkar.

Axife ile ne kadar maden çekebilirsin ki 2 akrep vuruşu canını yarılıyor zaten.Ben sadece Çemberlitaş'ta kullanıyorum.Axife kullanmayalı aylar oldu şimdi sadece klavye üzerinden oynuyorum.Vuramayacağın kadar fizik vurabilmek gibi bir imkanı da yok sadece en yüksek miktarda vurmanı sağlıyor.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

CIZIK yazdı:Resim
8-)
Öncelikle sorayım tema nedir ve sağdaki rocket dock tarzı kısayol işlevi hangi programdır.Kişiselleştirmeden pek anlamadığım için yardım alayım dedim :)

Ayrıca her forumun vazgeçilmez konularındandır önceden açmıştım ama yeni bir konu gelmesi daha iyi olmuş :)

Resim

Eski konuyu incelemek isteyenler için;
viewtopic.php?f=58&p=379043
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
eceLinizqeLdi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eceLinizqeLdi »