evet teoride böyle ama pratikte böyle olmadığını topkapıdaki hedeflerde test edebilirsinizdirapgrafik yazdı:Hasar artışını nasıl farkedemediniz ben de onu çözemedim.Eksiksiz çemberlitaş üstü nadide gözlükle birlikte 2331 hasar verir,bunun yüzde 10'u da 230 hasar demektir.Bir Kıyamet veya Kelvin eşya fazladan giydiğinizi düşünün.Hasarları test ettik çalışıyor.Karakter penceresinde hasar artışı görememenizin nedeni ise birtakım kişilerin üşengeçliğinden kaynaklanıyor.Full büyücünün tılsımla hasarı 2560 oluyor.
% 10 büyü tılsım etkisi gerçekten çalışıyor mu ?
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: % 10 büyü tılsım etkisi gerçekten çalışıyor mu ?
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Ben zaten oyuna dün başlamıştım.abdullatif82 yazdı:evet teoride böyle ama pratikte böyle olmadığını topkapıdaki hedeflerde test edebilirsinizdirapgrafik yazdı:Hasar artışını nasıl farkedemediniz ben de onu çözemedim.Eksiksiz çemberlitaş üstü nadide gözlükle birlikte 2331 hasar verir,bunun yüzde 10'u da 230 hasar demektir.Bir Kıyamet veya Kelvin eşya fazladan giydiğinizi düşünün.Hasarları test ettik çalışıyor.Karakter penceresinde hasar artışı görememenizin nedeni ise birtakım kişilerin üşengeçliğinden kaynaklanıyor.Full büyücünün tılsımla hasarı 2560 oluyor.
2006-2013
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: [Ata]
Renkli olan kısmına katılıyorum kardeş ayrıca tılsım etkilerinin karakter penceresinde neden gösterilmiyor bunada şaşıyorum eğerki etkisi varsa görmek isteriz benim hasarıma % bilmem ne kadar etki ediyorsa neden göremeyim. Etkisini görmek için oyuncuların düştüğü duruma bak tılsımlı tılsımsız vuruşlar yapıp ortalama ile orantı çıkkarmaya çalışıyorlar. Bu iş biraz sorumluluk emek gerektirir diyorsanız haklısınız sizden bunları beklemek yanlış olur.CARMENTA yazdı:Sanıyorum ki bu tılsımlar üzerimizdeki efsunların verdiği hasar bonuslarını etkilemiyor.Örneğin 2000 büyü hasarın var yüzde 15 hasar artırıcı tılsım kullandığında 2300 hasarın olmuyor.Sadece ham hasara etkisi var.Bana göre tılsım açıklamaları oldukça yetersiz ve yanlış anlaşılmalara müsaittir.Ben de aldım ve pişmanım yazık oldu 10 m paraya
Herkese İyi Oyunlar Keyifli Forumlar...
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]