Gm Ler Acele İçeri Çok Önemli
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Merhabalar benim oturduğum ilçede gezmediğim internet kafe avea bayisi kalmadı ikv yonayan yok bu sebepten ikv çemberlitaş kutu alamıyorum dükkana koysanız akçe ile alsak ne kadar güzel olur Lütfen bir cevap
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Gm Ler Acele İçeri Çok Önemli
Konu kilit lütfen kimsenin umrunda değil
Selam Abercrombie,
İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Özel Sürüm kutularımız TTNET, Avea ve Türk Telekom satış noktalarında tükenmiştir.
İKV Çemberlitaş Kutu özelliklerinden yararlanmak için kutu içeriğini, dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı,havale,posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabilirsiniz.
ÜyelikAl'dan PTT Havalesi ile kutu alabilmek için PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma konusunu inceleyebilirsiniz.
Ayrıca kredi kartı ile İKV Çemberlitaş Kutu alımı resimli anlatım için ise buradan faydalanabilirsiniz.
İkinci husus olarak; Çemberlitaş Özel Sürüm kutusunun, Dükkan'da yer alması henüz planlanmamaktadır. Bu tavsiyenizin daha sağlıklı değerlendirilmesi için, önerinizi İletişim/Destek Formu ile "Öneri" bildirim tipi başlığı altından iletebilirsiniz.
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Özel Sürüm kutularımız TTNET, Avea ve Türk Telekom satış noktalarında tükenmiştir.
İKV Çemberlitaş Kutu özelliklerinden yararlanmak için kutu içeriğini, dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı,havale,posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabilirsiniz.
ÜyelikAl'dan PTT Havalesi ile kutu alabilmek için PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma konusunu inceleyebilirsiniz.
Ayrıca kredi kartı ile İKV Çemberlitaş Kutu alımı resimli anlatım için ise buradan faydalanabilirsiniz.
İkinci husus olarak; Çemberlitaş Özel Sürüm kutusunun, Dükkan'da yer alması henüz planlanmamaktadır. Bu tavsiyenizin daha sağlıklı değerlendirilmesi için, önerinizi İletişim/Destek Formu ile "Öneri" bildirim tipi başlığı altından iletebilirsiniz.
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
Uyelikal'ın desteklediği internet cafeler var.Buradan satın alabiliyorsun.Ama 30 TL olan kutu 35 TL oluyor.Yani adam senden 2 liralık havale ücretini alıyor.Kalan 3 TL kar için.
http://uyelikal.com/reseller/
Sitesinden girerek çevrendeki en yakın üyelikal'ın desteklediği internet cafe yi bulabilirsin
Sitesinden girerek çevrendeki en yakın üyelikal'ın desteklediği internet cafe yi bulabilirsin
Abercrombie yazdı:Konu kilit lütfen kimsenin umrunda değil
Başlığına baksana Gmler çok önemli sen önce konu bölümüne yazsan nerde ıkv yok çemberli kutu diye.
Yada öneriler bölümüne baksan yada u konu hakkında 516 konudan 517 konu başlığı olduğunu yada 350 öneride dükkanda satılsın diyenler.
Yada çemberli kutu dükkanda satılmayacak kesinlikle uyarısını yada Türkiyede 2500 satış noktasında çmeberli kutu artık satılamdııgnı yada sadece üyalik alda kutu buluyor oda elimizde kalmadıgını.
Yada yada yada O zaman ne kadar önemli bir konuyu ilk sen yazmadıgını bilsen.
Yada forumu gezssen nerelerde ıkv kutu bulunmadını yazanlarlar bolumune balsan buraya gmler çok öenmli bir bakın diye konu açmıyacagını adım gibi biliyorum.
neyse konu kilit demişin ama halen kilit yok oda ayrı bir konu bşri kilit dedinmi ena z 15 saniye sonra kilitlenirdin demkki önem vermişler.
A R Z L O D O S
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
İşte bu aradığım cevap çok teşekkürler çevremdeki en yakın bayinin adresini aldım ve gidicem çok teşekürlerD1SPLAY yazdı:Uyelikal'ın desteklediği internet cafeler var.Buradan satın alabiliyorsun.Ama 30 TL olan kutu 35 TL oluyor.Yani adam senden 2 liralık havale ücretini alıyor.Kalan 3 TL kar için.
Sitesinden girerek çevrendeki en yakın üyelikal'ın desteklediği internet cafe yi bulabilirsin![]()
@Abercrombie İlk önce ara alabiliyorlarsa öyle git.Bazı yerlerde sorunlar olabiliyor.''Evet alabiliyoruz'' cevabını aldığında git.Ayrıca yardımım dokunduysa ne mutlu bana