İLK OLARAK ?
- hasanberk98
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Akifler
İLK OLARAK ?
Ya Arkadaşlar İlk Olarak Hangi Karakterle Başlamalıyım Bölgelere Tankla Başlak Zor Diyorlar Ben Tank Oynamak İstiyorum Yada Kullanmayı Nasıl Öğrenebilirim Bİlgi Acil?
Re: İLK OLARAK ?
Tank olma şifacı aç veya büyücü
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Sığınak ve Miğratta hatta çemberlitaşta rahat grup bulabilmek için :arrow: ŞİFACI.
- nightfox
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Respect
Adam tank olmak istiyorum bundan zevk alıyorum bilgi nereden bulabilirim tank kullanımıyla ilgili diyor, siz "tank olma şifa aç" diyorsunuz hayret birşey ya 
http://www.elitplayer.com/istanbul-kiya ... hberi.html
şu linkten tank kullanımıyla ilgili ve tüm gb lerde tankın neler yapması gerektiği ile ilgili bilgi var kardeşim bir göz at istersen.
şu linkten tank kullanımıyla ilgili ve tüm gb lerde tankın neler yapması gerektiği ile ilgili bilgi var kardeşim bir göz at istersen.
Tank kullanmak zordur,grubun yükü üzerindedir.
Büyücü ve şifacı pek öyle değil diğerleri ne yapıyorsa onu yaparsın da,şifacıda bi direnç at ck bas can bas bundan ibarettir.
Tank işi zordur,bazı internet sitelerinde paylaşılmış Google'dan yardım alabilirsin.
Büyücü ve şifacı pek öyle değil diğerleri ne yapıyorsa onu yaparsın da,şifacıda bi direnç at ck bas can bas bundan ibarettir.
Tank işi zordur,bazı internet sitelerinde paylaşılmış Google'dan yardım alabilirsin.
- AloneWarrioR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
Merhaba ,
Konunuz daha rahat cevap bulabileceğiniz Karakter Okulları ‹ Savaşçı kısmına taşınmıştır.
Bilginize.
Konunuz daha rahat cevap bulabileceğiniz Karakter Okulları ‹ Savaşçı kısmına taşınmıştır.
Bilginize.
YaLNıZSavaŞÇI
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Sıfırdan başlamak istiyorum diyorsan şifacı olarak başla.Hiç masraf yapmadan çembere kadar gidebilirsin.Büyücü ve tank biraz daha zordur.
- hasanberk98
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Akifler
nightfox yazdı:Adam tank olmak istiyorum bundan zevk alıyorum bilgi nereden bulabilirim tank kullanımıyla ilgili diyor, siz "tank olma şifa aç" diyorsunuz hayret birşey ya
Saol Ya Bi SEn Anladın Link De Yaralı Oldu Ama Diğer Arkadaşlarada Teşkkur Ederim