Oyun Müzikleri YouTube'da

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Oyun Müzikleri YouTube'da

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Naçizane oyun müziklerinin oyun dışında tanıtılması hem de oyuncuların kolayca dinleyebilme imkanına sahip olması adına aylar önce müzikleri YouTube sitesine yüklemeye başlamıştım.Müziklerin yarısından fazlası yüklendi ve ara verdiğim işe tekrar başlıyorum.Önceliği Arz ve Lodos eklentisi ile gelen parçalara verdim.

Playlist'e aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Kod: Tümünü seç

http://www.youtube.com/playlist?list=PLztsvOzDaHlPhglBJ9evY0X8sAnbZdeG5
[youtube]http://youtu.be/pKlEEirMaCQ[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/q07RvperA3o[/youtube]
2006-2013
Kullanıcı avatarı
osmanali
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Shadow ofthe Sun

Re: Oyun Müzikleri YouTube'da

Mesaj gönderen osmanali »

Umut o arkadaki karakter resmi benim büyücü karaktere benziyor sanki hacı :)
BORMOS / SsToPKINg / SsToPKINq/BBORMOS
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Telifsiz yayinladigin icin Emre yücelen, eğer Sobee telifini aldiysada Sobee seni Mü-yap'in ilgili telif maddesine gore mahkemeye verme hakkina sahip.
Bkz;

Meslek birlikleri, mekanik teliflerin (kaset, CD vb gibi fiziki formatlarda kullanımlar için), temsili alan teliflerinin (umumi mahaller), radyo TV yayınlarına ilişkin teliflerin ve teknolojik gelişmelerle ortaya çıkan dijital alan kullanımlarına ilişkin tarifelerin belirlenmesi-toplanması-dağıtılması yönünde etkinlik gösterirler. Uluslar arası sözleşmelerin ülkelerinde uygulanması ve müziğin izinsiz kullanımının önlenmesi yönünde hükümetlerle işbirliği içinde çalışırlar.
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Sagopakajmeran yazdı:Telifsiz yayinladigin icin Emre yücelen, eğer Sobee telifini aldiysada Sobee seni Mü-yap'in ilgili telif maddesine gore mahkemeye verme hakkina sahip.
Bkz;

Meslek birlikleri, mekanik teliflerin (kaset, CD vb gibi fiziki formatlarda kullanımlar için), temsili alan teliflerinin (umumi mahaller), radyo TV yayınlarına ilişkin teliflerin ve teknolojik gelişmelerle ortaya çıkan dijital alan kullanımlarına ilişkin tarifelerin belirlenmesi-toplanması-dağıtılması yönünde etkinlik gösterirler. Uluslar arası sözleşmelerin ülkelerinde uygulanması ve müziğin izinsiz kullanımının önlenmesi yönünde hükümetlerle işbirliği içinde çalışırlar.
Bugün YouTube' de bir çok Mü-yap dan alınıp kendi YouTube kanallarını video ekleyen kişiler var.Onlar sadece "Eşlenen üçüncü taraf içeriği" olarak geçilir.Ayrıca arkadaş üzerinden ticaret yapmıyor veya sahiplenmiyor.
Ayrıca böyle bir ağır durumda videolar kaldırılır, uyarılır.Daha öteye gideceğini zannetmiyorum.

Hepsini geçtik Emre Yücelen' in böyle birşey yapacağını zannetmiyorum yada Sobee' nin.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Hiç ihtimal vermediğim biri dahi böyle bir hataya düşebilmiş, yazık. Bunca kişi yıllardır bunu düşünememişti, evet. İyi niyetinizi mantık çerçevelerine sığdırabilmeniz dileğiyle ;)

Ek olarak, Emre Yücelen'in ne yapıp yapmayacağı bizim düşüncelerimizle hayat bulmuyor, kimi vakit çeşitli upload sitelerinde bu müziklerin paylaşılmasına göz yumduğu olmuştur, ancak konu youtube gibi, eserlerin devasa boyutta kopyalanmaya vs. maruz kalabileceği platformlara gelince zararlı çıkacağına kanaat getirdiği an ilgili videoları uçurma hakkına sahip.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

HaNdSoMe yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:Telifsiz yayinladigin icin Emre yücelen, eğer Sobee telifini aldiysada Sobee seni Mü-yap'in ilgili telif maddesine gore mahkemeye verme hakkina sahip.
Bkz;

Bugün YouTube' de bir çok Mü-yap dan alınıp kendi YouTube kanallarını video ekleyen kişiler var.Onlar sadece "Eşlenen üçüncü taraf içeriği" olarak geçilir.Ayrıca arkadaş üzerinden ticaret yapmıyor veya sahiplenmiyor.
Ayrıca böyle bir ağır durumda videolar kaldırılır, uyarılır.Daha öteye gideceğini zannetmiyorum.

Hepsini geçtik Emre Yücelen' in böyle birşey yapacağını zannetmiyorum yada Sobee' nin.
Başıma böyle bir olay geldiği için söylüyorum, bende mü-yap üyesiyim ve müzik eseri yapımcı belgesine sahibim, gecen sene facebook da izinsiz bir parçam yayınlandığı için manevi tazminat davası açtım ve 20 binli. Mahkeme 8 bini uygun görüpsonuçlandırdı. Ve asıl sunucusu olan youtube dan da telif hakkı nedeniyle kaldırıldı. Mü-yap a yayınlama izni verirseniz yayınlanır, isterseniz bandrollü yada bandrolsüz verin piyasaya yada hiç vermeyin benim gibi, dijital ortamda dahil olmak üzere tüm platformlarda telif hakkı yüzünden dava açılabilir, bu şahısın yada yapımcı şirketin kendisine kalmış.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

Şaka gibisiniz,hiç film,oyun vs sountrack videoları izlemediniz mi Yotube veya başka bir yerden? Ben ilk oyun müzik videosunu 2010 yılında yükledim ve videoların altına düştüğüm notları da okursanız sizler için daha iyi olur.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

izdirapgrafik yazdı:Şaka gibisiniz,hiç film,oyun vs sountrack videoları izlemediniz mi Yotube veya başka bir yerden? Ben ilk oyun müzik videosunu 2010 yılında yükledim ve videoların altına düştüğüm notları da okursanız sizler için daha iyi olur.
Sen sıkma canını ağzı olan herşeyi der :) Ayrıca youtube üyelik şartlarında bütün bilgiler mevcut merak eden arkadaşlar da okuyabilirler.
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ysrough »

izdirapgrafik yazdı:Şaka gibisiniz,hiç film,oyun vs sountrack videoları izlemediniz mi Yotube veya başka bir yerden? Ben ilk oyun müzik videosunu 2010 yılında yükledim ve videoların altına düştüğüm notları da okursanız sizler için daha iyi olur.
Eh, izledik elbet. Ancak ben kendi adıma senin yaptığınla oyun içerisinden alınıp ufak kesitler halinde yayınlanmış parça dinletiler arasında fark olduğunu varsayarak hareket ettim diyelim. Bizler için ne nasıl olur bilmem (bir önemi de yok); ama buraya atılan iletilerin çeşitli düşüncelerle -haklı ya da haksız- senin iyiliğin için atıldığını söyleyebilirim. Elbette bir sorun çıkmaz, başın ağrımaz ise ne mutlu.. ;)
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

ysrough yazdı:
Eh, izledik elbet. Ancak ben kendi adıma senin yaptığınla oyun içerisinden alınıp ufak kesitler halinde yayınlanmış parça dinletiler arasında fark olduğunu varsayarak hareket ettim diyelim. Bizler için ne nasıl olur bilmem (bir önemi de yok); ama buraya atılan iletilerin çeşitli düşüncelerle -haklı ya da haksız- senin iyiliğin için atıldığını söyleyebilirim. Elbette bir sorun çıkmaz, başın ağrımaz ise ne mutlu.. ;)
Soundtrack sözcüğünü kullanma sebebim tüm dillerde kalıplaşmış olmasıdır.Yapımda kullanılan arkaplan müziği anlamına gelir dilimizde.Şu an YouTube'da en çok izlenen video kategorisi müzik kliplerden sonra soundtracklerdir.Arama kısmına örneğin "The Godfather Soundtracks","Hans Zimmer Soundtracks" yazdığınızda karşınıza milyonlarca kez izlenmiş videolar çıkıyor.Sadece film müziği ekleyen üyeler mevcut.BestSoundTracker buna örnek verilebilir http://www.youtube.com/user/BestSoundTracker kanalının 36 milyon izlenme sayısı var ve yıllar önce yüklenen videolar mevcut.Bu tür paylaşımlar telif ihlaline girmez.Tanıtım amaçlıdır,ve sizin düşündüğünüzün aksine olumlu sonuçlar doğurur.Benim sitem ettiğim nokta şudur ki gecenin bir saatinde açtığım konuda ilk yorumların,hatta tüm yorumların heves kırıcı nitelikte olmasıdır.İyiliğimi düşünüyormuşsunuz,teşekkür ederim.
2006-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön