Ogizist in yaptıgı tek eylem Lostx loncasına girmektir bu da sucmu bu konuya yazanlara soruyorum sucmu Lostx loncasına girmek sucsa hepinize helal olsun arkadaslar ne diyim .... Ogizist Lostx loncasına girdi diye kuzeniyim diyen 2 kendini bilmezin Ogizist in carını boşaltmaları suc deilse helal olsun ....
Lostxdewrimci
Kendi Hakımmı Çalmısım !!!
- mehmetx42
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kendi Hakımmı Çalmısım !!!
Lostxblackdragon
LOST LONCASI
LOST LONCASI
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yaw arkadaşlar birşey yazmim dedim ama dayanılcak gibi değil yaw simdi öncelikle lostx loncasına girmek suç değil cunku oda nihayetinde kendi bünyesinde yapılanan bir lonca item çalma konusuna gelince ortada çalma çırpma yok ethemist kendi çapında haklı oguzist kendi çapında haklı ethemist kendi emeği ile almıs hediye etmis ama ben olsam bir loncaya girdi diye itemleri geri almazdım cunku nihayetinde benim kuzenim diyorsun yani ortada akrabalık var ve akrabalıgın oldugu yerde oyun sadece bir eglence olarak kalır bu konuda ethemist belki benden farklı dusunuyorki itemleri geri almıs neyse olan olmus biten bitmiş artık size tavsiyem benim halamın bıyıgı olsaydı amcam olurdu davasını bırakında bu olay burda kapansın gitsin... Taraflar helalleşir olay biter....
YakamozxPaix
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------mehmetx42 yazdı:Ogizist in yaptıgı tek eylem Lostx loncasına girmektir bu da sucmu bu konuya yazanlara soruyorum sucmu Lostx loncasına girmek sucsa hepinize helal olsun arkadaslar ne diyim .... Ogizist Lostx loncasına girdi diye kuzeniyim diyen 2 kendini bilmezin Ogizist in carını boşaltmaları suc deilse helal olsun ....
Lostxdewrimci
Diye bana diyorsan o benim kuzenim değil.alıntı yaptığımı anlamadıysan ben sana ne diyim...
Bu Aralar 3 Kisi Takılıyoruz!Ben Keyfim Ve Kahyası!
Oğuz Loncaya Girdi Die Almadım İtemleri. İtemleri Boşverin O Onemli Değil İtem Gittikden Sonra Oyunda Yardım Etmemesi Benim Ağırıma Gitti. İtem Yok Bişi Yok . Neyse Artık Bu Konu Hakkında Konusmıyacağım.Açtıgıım Konuda Lonca İsmi Vermedım Ancak Hale Bakın Lost loncası Aşşağıya Lost Loncası yukarı Neyse Lostxserseriden ÖZÜR DİLERİM (LOSTX LONCASINDAN DEĞİL) Konu Bana Bazı Şerefsizler Yüzünden Yanlış Çarpıtılmıs. Haksız Yere Suçlama Yaptım Kusura Bakmasın Tekrar Tekrar Özür Dilerim.. Şu Lostxdewrimcinin Konuşmalarından Sonra Lostx Dakı Bazı Adamların Ne Olduğu Anlaşıldı.. Sanırım.. Böyle Konular Açıp Forumu Kirlettiğim İçin Ayrıca Özür Ve İyi Günler Dilerim.
*Yiğitlik intikam almada değil, tahammüldedir.