gbm 0-b hatası

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Imezarci
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

gbm 0-b hatası

Mesaj gönderen Imezarci »

sıfır kelvın recetesındekı butun madenlerı buldum aldım zırhcı olamaya gıttım zırhcı olamıyorum butun hersey elımde patlamasın dıye 5000 akcelık kutu aldım gene makıneye gıremıyorum ne yapmam gerek :S
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: gbm 0-b hatası

Mesaj gönderen Lahkesis »

Merhaba,

GBM-0 makinesinden faydalanabilmeniz için hesabınızda İKV Çemberlitaş Kutu ürününün yüklenmiş olması gerekmektedir. 6. yıla özel, içerisinde 5bin akçe ve 3 aylık plus ürünü bulunan ditijal Arz ve Lodos paketinde, GBM-0 makinesinden faydalanabileceğiniz etki bulunmamaktadır. Bu makineden faydalanabilmek için hesabınıza İKV Çemberlitaş Kutu e-pini yüklemelisiniz.

Dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı,havale,posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere veya sadece kodları edinmek üzere İKV Çemberlitaş Kutu satın alabilirsiniz.

ÜyelikAl'dan PTT Havalesi ile kutu alabilmek için PTT Havalesi İle Üyelikal' dan Kutu/Akçe Satın Alma konusunu inceleyebilirsiniz.Ayrıca kredi kartı ile İKV Çemberlitaş Kutu alımı resimli anlatım için ise buradan faydalanabilirsiniz.

Daha dikkatli olmanız dileğiyle, iyi eğlenceler.
Imezarci
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Imezarci »

bu yanlıs paketı almısım ne yapmam gerekıyor dukkanda gbm ıcın bı paket yokmus :S
Kullanıcı avatarı
selahattinnn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Brothersip Of Nobility

Mesaj gönderen selahattinnn »

arkadaş o kadar para vermiş bence bir kıyak yapıp sıfırlanmasına yardımcı olursunuz.
SAPPHİRE
Brothersip Of Nobility
dS7lShtT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen dS7lShtT »

Korku veren!

Resim
Kullanıcı avatarı
olcionat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Ben Böyle Hayatın

Mesaj gönderen olcionat »

Bence adminlerin veya GM lerin bu arkadaşımıza yardım etmesi gerek.Zira adamın parası gitmiş.Doğru söylendiği açığa çıkarsa mutlaka yardım edilmeli diye düşünüyorum :)
İstanbul Kıyamet Vakti kürkçü dükkanı gibidir.Dönüp dolaşıp döneceğimiz yer yine burası.
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen brkcm »

Yahu yönetici arkadaşım oyunu bu kadar paraya çevirmeniz şartmı ? Adam çemberlitaşdan sonra gelen eklentinin kutusunu almış. Dolayısıyla çemberlitaşın bir adım ilerisindeyiz. Bu özelliği çemberlitaşda bırakmanız ne kadar mantıklı peki ? 10 yıl sonrada bu özellik çemberlitaş kutuda var git ondan almı diyeceksiniz ? Tabi sizin bu para açlığı tavrınızdan geriye oyuncu kalırsa. Yakında oynanan saat başına para istersiniz. Oyundaki ulaşım içeriği reklam yapmak istemem ama WoW a döner. Oyuncuya sunulansa bolca lag, oyun hatası ve bug olur.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat

“Genel Sohbet” sayfasına dön