Akçe ile Ne Alıyım
-
SanaLBeLa
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Akçe ile Ne Alıyım
Arkadaşlar şifacı karakterim var ve ben oyuna 40 lira yatıracağım sizce ne almalıyım.
- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Akçe ile Ne Alıyım
1 aylık plus al 1180 akçe
Silah yükseltme 1995
Geriye kalan 825 akçeyede grup bölgesine girebiliyorsan gb arttırıcı giremiyorsan maden arttırıcı al
Lonca neden yazmadın diyorsan 1500 akçe ona gerek yok.Ama ilerde paran olursa alabilirsin
Silah yükseltme 1995
Geriye kalan 825 akçeyede grup bölgesine girebiliyorsan gb arttırıcı giremiyorsan maden arttırıcı al
Lonca neden yazmadın diyorsan 1500 akçe ona gerek yok.Ama ilerde paran olursa alabilirsin
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
Lonca Lisans ve 1 aylık plus almanı öneririm.
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
1 aylık plus ve lonca lisansı olabilir.
üstüne 10 tl daha koyup , şu play storedeki 3 aylık plus + 5000 akçe olabilir.
1 aylık plus ve silah yükseltme olabilir.
Ben olsam , loncasız plussız sıfır bi şifacım olsaydı , 50tl lik pakedi alırdım.Hem akçe var hem plus var üstelik 3 aylık plus.Şifacı karakter her daim grup bulabilir ki kendi karakterini kişiliğini tanıtmak sana kalmıştır.Yoksa kendisini iyi tanıtamayan biri isterse 5 tane lonca yuklesin
50 tl lik paket ile , 3 aylık plusu almış olursun zaten. e yanında 5000 akçe veriyor.Bu 5000 akçe ile , lonca pasaportunu da alırsın dükkandan , silah yükseltmeyi de.
üstüne 10 tl daha koyup , şu play storedeki 3 aylık plus + 5000 akçe olabilir.
1 aylık plus ve silah yükseltme olabilir.
Ben olsam , loncasız plussız sıfır bi şifacım olsaydı , 50tl lik pakedi alırdım.Hem akçe var hem plus var üstelik 3 aylık plus.Şifacı karakter her daim grup bulabilir ki kendi karakterini kişiliğini tanıtmak sana kalmıştır.Yoksa kendisini iyi tanıtamayan biri isterse 5 tane lonca yuklesin
50 tl lik paket ile , 3 aylık plusu almış olursun zaten. e yanında 5000 akçe veriyor.Bu 5000 akçe ile , lonca pasaportunu da alırsın dükkandan , silah yükseltmeyi de.
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
http://www.playstore.com/#!/oyun/ikv-6-yil-paketi
ödeme seceneklerinde , kredi kartı , ttnet faturasına taksit ile yansıtma ve mobil ödeme de varmış.
iyi oyunlar.
ödeme seceneklerinde , kredi kartı , ttnet faturasına taksit ile yansıtma ve mobil ödeme de varmış.
iyi oyunlar.