Çalışmayan artırıcılar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Selennnn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Çalışmayan artırıcılar

Mesaj gönderen Selennnn »

sığınak migrat çemberli artırıcıları kimler memnun oldu bu artırıcılardan ?

maden artırıcılara diyecek sözüm yok onlar gerçekten tıkır tıkır çalışıyor günde 1 gano 1 menekşe çekerken maden artırıcıları ile gün 5 6 saf maden çekyoruz ( buna kesinlikle diyeceğim bişi yok )

ama gel görki migrat artırıcı çemberli artırıcı alıyoruz kutu ve lonca artırıcı ve kişisel artırıcı olmasına rağmen üst üste defalarca hergün 5 kere 10 kere kesmemize rağmen aylar geçti hala beklediğimiz itemler var bu işin sonu ne olacak ?

600 junon kesimi hesabımda kutu + lonca migrat artırıcı 60 + kişisel migrat artırıcı 60 gece gündüz demeden 2 sene boyunca 600 migrat 600 junon kesimi ve nucleus yüzük yok eminimki benim gibi bu artırıcılardan şikayet eden bir çok kişi vardır..

kısa bir not ; eğer yöneticiler gerçekten yapmış olduğu bu artırıcı sistemini gerçekten çalıştığını iddaa ediyorsa bu konuyu kapatmasın bakalım kaç kişi şikayetçi herkes açıkça görsün ..

tüm ikv oynayanların gb artırıcı alanların yorumlarını bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Çalışmayan artırıcılar

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Mesela artırıcı varken takı düşmemesi ve artırıcının bittiği ilk gün takıyı almam.
Kullanıcı avatarı
delele
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Casper

Mesaj gönderen delele »

yılbaşı hediyesi paketindeki migrat artırıcı sayesinde nucleus yüzük düşürdüm.nucleus yüzüğün ne demek olduğunu biliosanız yorum yapmaya gerek yok bence.
Kımbo akar çakallar bakar° bende ® yoktur!
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ne yapsam ne etsem yılbaşı artırıcılarınıda kullandım kişisel çt artırıcıda kullandım ama ne gaffarda ne studa bi tıkırtı yok.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön