EmirSarp yazdı:[*][/color] Kızmeslek lisesini kazandım
7 Yılım Ve Vedam...
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: 7 Yılım Ve Vedam...
7 yıl 0 şahser he Oyun 6 yıllık Sen abım geldı ejder basmaya başladım dıyosun edjerler 2009 da geldı brader 2009 dan 2013 e 4 yıl D Şifrenı kıme vermişsin sen senı soyup sogana cevirmiş Gülmektne krıldım şuan.!
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Bu paraları 500 m nin üstünde 1.5 milyarı gecen arkdaşlar (Oyun parası ile) Hırsız derim başka bişe demem.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- hasanberk98
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Akifler
1MİLYARLIK AT İNANICAM KRDŞ BİDE 67 SAYFA İMİŞ YA ONUN FOOTOSUNU ÇEK YETER BANA
BABAN NE İŞ YAPIYOR SENİN YADA YAŞ KAÇ ?
[/color][/b][/quote]
Arkadaşım sizin gibi baba parası yemez ben kendisini yakından tanırım hem hepinizden adamdır hemde kendi çalışır kendi parasını yatırır oyuna ha inanmayanlar varsa kendi işinize bakın size inandırmak zorunda deil ) ben herşeye şahidim ha illa foto istiyosan mert ilgilen knk )[/quote]
Bırak Ya Adama Bak Baba Parası Yemez Çoluğnun Çocuğuunu rıskını yer basit bir bilgisayar oyununa yatırmışa bu kadar para o adam şereflinin dibi olsa namuslunun dibi olsa kendi çalışıp kendi kazansa yinede olmaz o adamdan asosyelleşmiş bir robottur artık o insandan ziyade inandırmasına gerek yok baktım adam benziyor yatırmıştır devam etsin benim bir oyuna o kadar vericek param olsa ben bir yere bağış yaparım o parayı sobee sevinceğine milletimin evlatları annesiz babasız cocukları sevinsin güzel krdşm SAYGILAR...
Arkadaşım sizin gibi baba parası yemez ben kendisini yakından tanırım hem hepinizden adamdır hemde kendi çalışır kendi parasını yatırır oyuna ha inanmayanlar varsa kendi işinize bakın size inandırmak zorunda deil ) ben herşeye şahidim ha illa foto istiyosan mert ilgilen knk )[/quote]
Bırak Ya Adama Bak Baba Parası Yemez Çoluğnun Çocuğuunu rıskını yer basit bir bilgisayar oyununa yatırmışa bu kadar para o adam şereflinin dibi olsa namuslunun dibi olsa kendi çalışıp kendi kazansa yinede olmaz o adamdan asosyelleşmiş bir robottur artık o insandan ziyade inandırmasına gerek yok baktım adam benziyor yatırmıştır devam etsin benim bir oyuna o kadar vericek param olsa ben bir yere bağış yaparım o parayı sobee sevinceğine milletimin evlatları annesiz babasız cocukları sevinsin güzel krdşm SAYGILAR...
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bazı insanlarda oluyor.Mesela ben oyuna beta zamanında başladım oynadım sbs sınavlarından üstün başarı sergileyip okul sınavında 1.oldum. En iyi okullardan birinde okuyorum şuan.He noldu ikv bana arkadaş kazandırdı
Mutluyum.
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Megaloman
Arkadaşım sizin gibi baba parası yemez ben kendisini yakından tanırım hem hepinizden adamdır hemde kendi çalışır kendi parasını yatırır oyuna ha inanmayanlar varsa kendi işinize bakın size inandırmak zorunda deil ) ben herşeye şahidim ha illa foto istiyosan mert ilgilen knk )[/quote]hasanberk98 yazdı:1MİLYARLIK AT İNANICAM KRDŞ BİDE 67 SAYFA İMİŞ YA ONUN FOOTOSUNU ÇEK YETER BANABABAN NE İŞ YAPIYOR SENİN YADA YAŞ KAÇ ?
[/color][/b]
Bırak Ya Adama Bak Baba Parası Yemez Çoluğnun Çocuğuunu rıskını yer basit bir bilgisayar oyununa yatırmışa bu kadar para o adam şereflinin dibi olsa namuslunun dibi olsa kendi çalışıp kendi kazansa yinede o adamdan asosyelleşmiş bir robottur artık o insandan ziyade inandırmasına gerek yok baktım adam benziyor yatırmıştır devam etsin benim bir oyuna o kadar vericek param olsa ben bir yere bağış yaparım o parayı sobee sevinceğine milletimin evlatları annesiz babasız cocukları sevinsin güzel krdşm SAYGILAR...[/quote]
6 yıldır toplam verdiği fiyat o sen 6 yılda istesen ço krahat 2 3 bin lira toplarsın ama topluyomusun hayır midene harcıyosun 6 yıl boyunca yemeğinden kes mertin yaptığı gibi at kenara 6 yıl sonra git bağış yap kardeşim lafla olmaz bu işler kardeşim .
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle İyi Forumlar..
Konuyu Açan Arkadaşımız Biraz Bol Keseden Söylemiş Sanırsam Acısına Verelim Bu Konuyu Ancak Materyel Çaldırmayı Nasıl Beceriyorsunuz Bir Türlü Anlamadım.. Geçmiş Olsun Diyorum Arkadaşa.
Bir Başka Husus İse Para Meselesi Vatandaş Anlının Hakkı İle Çalışıp Para Kazanıyordur Bunu Nere Harcadığı Ailesi Ve Kendisi Dışında Hiç Kimseyi İlgilendirmez İster Oyuna Yatırır İSter Har Vurup Harman Savurur Bu Kimseyi İlgilendirmez.
1 Günde 1 Adaçayı Ve Turkuaz Çeksen Yine Üretirdin.. Buna Da Çok Güldüm
Gerçekten Haklı 
İyi Forumlar..
Konuyu Açan Arkadaşımız Biraz Bol Keseden Söylemiş Sanırsam Acısına Verelim Bu Konuyu Ancak Materyel Çaldırmayı Nasıl Beceriyorsunuz Bir Türlü Anlamadım.. Geçmiş Olsun Diyorum Arkadaşa.
Bir Başka Husus İse Para Meselesi Vatandaş Anlının Hakkı İle Çalışıp Para Kazanıyordur Bunu Nere Harcadığı Ailesi Ve Kendisi Dışında Hiç Kimseyi İlgilendirmez İster Oyuna Yatırır İSter Har Vurup Harman Savurur Bu Kimseyi İlgilendirmez.
1 Günde 1 Adaçayı Ve Turkuaz Çeksen Yine Üretirdin.. Buna Da Çok Güldüm
İyi Forumlar..
- hasanberk98
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Akifler
xtengiz yazdı:Merhaba Arkadaşlar Öncelikle İyi Forumlar..
1 Günde 1 Adaçayı Ve Turkuaz Çeksen Yine Üretirdin.. Buna Da Çok GüldümGerçekten Haklı
İyi Forumlar..
HERKES ATIYOR BU FIRLATIYOR BANANE İSTERSE 1OO MİLYAR VERSİN
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
hasanberk98 yazdı:1MİLYARLIK AT İNANICAM KRDŞ BİDE 67 SAYFA İMİŞ YA ONUN FOOTOSUNU ÇEK YETER BANABABAN NE İŞ YAPIYOR SENİN YADA YAŞ KAÇ ?
[/color][/b]
mutevazi23 yazdı:Arkadaşım sizin gibi baba parası yemez ben kendisini yakından tanırım hem hepinizden adamdır hemde kendi çalışır kendi parasını yatırır oyuna ha inanmayanlar varsa kendi işinize bakın size inandırmak zorunda deil ) ben herşeye şahidim ha illa foto istiyosan mert ilgilen knk )
hasanberk98 yazdı:Bırak Ya Adama Bak Baba Parası Yemez Çoluğnun Çocuğuunu rıskını yer basit bir bilgisayar oyununa yatırmışa bu kadar para o adam şereflinin dibi olsa namuslunun dibi olsa kendi çalışıp kendi kazansa yinede olmaz o adamdan asosyelleşmiş bir robottur artık o insandan ziyade inandırmasına gerek yok baktım adam benziyor yatırmıştır devam etsin benim bir oyuna o kadar vericek param olsa ben bir yere bağış yaparım o parayı sobee sevinceğine milletimin evlatları annesiz babasız cocukları sevinsin güzel krdşm SAYGILAR...
Öncelikle şunu belirtmek isterim ,
Herhangi bir oyuna 6 Sene'de toplam yaklaşık olarak 10.000TL yatırmış olduğumu belirtmem fakirlere yardıma muhtaçlara filtre zekat vermediğim anlamına gelmez. Yıllık gelirim ne kadar ise %10'unu fakir ve yardıma muhtaç kişilere bağışlıyorum.
Kişileri iyi tanımadan hakkında ileri geri yazılar yazmayı çok seven bir milletiz Kahretsin.
Ayrıca Furkan teşekkürler beni arkadaşlara az çok tanıttığın için kardesim