emir sarp ve kız ? buraya takıldımEmirSarp yazdı: [*][/color] Kızmeslek lisesini kazandım
7 Yılım Ve Vedam...
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: 7 Yılım Ve Vedam...
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Sobee'deki çalışanlara senin parandan maaş veriyorlar kardeşimBunudaBanlayin yazdı:Ben karakter satın almamhasanberk98 yazdı:BunudaBanlayin yazdı:Aynen katılıyorumJouRney yazdı:Bilgisayar ve internet hayatımızı zapt etmiş, aşırı bir bağımlılığa sebebiyet vermiştir. İnsan kendini çok fazla kaptırınca da madde madde sıraladığın durumların görülmesi gayet normaldir. Siz de fena halde kendinizi bağımlı yapmış, sonucunda mantıksızca faturayı İKV'ye kesiyorsunuz.![]()
Hayatta başarılar dilerim, sevgiler..
Ayrıca İKV , Online oyun dünyasına gireli daha 6 yıl oldu![]()
![]()
Ben senden çok para yatırdım (Yaklaşık 10.000TL) , 9 adet karakter fulledim (Çemberlitaş) fakat hayatımı sadece maddi yönden etkiliyorAsosyal olman senin yapında varmış ki bunun faturasınıda İKV'ye yüklemişsin.
DE BAĞALIM BANA 10.BİN TL İLE NE ALDIN ? 10BİN TL İLE 30 ADET FULL ÇAR ALIRIM FULL+FULL+FULL SAVAŞCI BÜYÜCÜ ŞİFACI 500 LİARAYA SATAN VAR
BİRAZ UFAK ATIN YAAAZaten karakter devretmek oyunda yasak olan birşey
Akçe sayfalarımı sana göstersem yeter umarım ? 67 sayfa ? Fotoğraf istersende atabilirim
Oyun için 5 adet telefon hattım var
Karakterlerimin hepsini kendim 1 levelden kastım
Maddi sıkıntım yok Allah'a bin şükür.. Oyunlara para verebilcek durumum varosman5050 yazdı:Yememiş,içmemiş İkv'ye yatırmış.İKV Sizinle gurur duyuyor :lol:Oyundaki arkadaşlarım benimle şu şekilde dalga geçerler "Sobee'ye sponsor olcaksın yakında"
Son olarakta belirteyim 9 karakterimde toplam yaklaşık olarak 45-50 tane yükseltilmiş silah mevcut
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
nerde boş gereksiz adam varsa bu konuya yüklenmiş kız burda derdini anlatıyor ilkdefa bir şaheser basıcaktım madenlerimi çaldılar diyor ama burdaki hırsızlık olayını kimse görmüyor herkes makaraya sarmış kafasına göre aptal saptal yorumlar yazıyorlar.
yemin ediyorumki o kadar boş insanlarsınızki gülecek bişi arıyorsanız toplanın bir yerde bir arkadaş grubu kurun birbirinizin mallıklarına gülün
böle insanlar varken bu oyun çekilmiyor işte ortada hırsızlık olayı var ortada bir mağdur var millet hırsızlığı bırakmış mağduru bırakmış hakara kikiri peşinde ALLAH sizi bildiği gibi yapsın
yemin ediyorumki o kadar boş insanlarsınızki gülecek bişi arıyorsanız toplanın bir yerde bir arkadaş grubu kurun birbirinizin mallıklarına gülün
böle insanlar varken bu oyun çekilmiyor işte ortada hırsızlık olayı var ortada bir mağdur var millet hırsızlığı bırakmış mağduru bırakmış hakara kikiri peşinde ALLAH sizi bildiği gibi yapsın
Hitaplarına dikkat et.Bizim ne yorum yaptığımız seni hiç ilgilendirmezSelennnn yazdı:nerde boş gereksiz adam varsa bu konuya yüklenmiş kız burda derdini anlatıyor ilkdefa bir şaheser basıcaktım madenlerimi çaldılar diyor ama burdaki hırsızlık olayını kimse görmüyor herkes makaraya sarmış kafasına göre aptal saptal yorumlar yazıyorlar.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Benim oturduğum şehirde Kızmeslek lisesine erkeklerde gidebiliyor hatta erkeklerin sayısı daha fazlaLatifGetiren yazdı:emir sarp ve kız ? buraya takıldımEmirSarp yazdı: [*][/color] Kızmeslek lisesini kazandım
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Musti senin varda noluyo ezikveym2 yazdı:7 yılda 1 şaheserin bile olmadıysa birak zaten bencede
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Arzın Direnişi
İKV'de para olmadan ne yapılıyor onu söyle !JouRney yazdı:Bilgisayar ve internet hayatımızı zapt etmiş, aşırı bir bağımlılığa sebebiyet vermiştir. İnsan kendini çok fazla kaptırınca da madde madde sıraladığın durumların görülmesi gayet normaldir. Siz de fena halde kendinizi bağımlı yapmış, sonucunda mantıksızca faturayı İKV'ye kesiyorsunuz.![]()
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
- EmirSarp
- Cin Avcısı
Ejder 29 Lvl'lerdemi Geldi ?xFahrenheitx yazdı:YineLokal yazdı:İnsan günde 1 adaçayı 1 turkuaz toplasa 7 yılda 5 ejder üretir.
:lol: :lol: :lol: Çok güldüm buna .
●●●● Since 2006 ●●●●
- EmirSarp
- Cin Avcısı
Katılıyorum.Selennnn yazdı:nerde boş gereksiz adam varsa bu konuya yüklenmiş kız burda derdini anlatıyor ilkdefa bir şaheser basıcaktım madenlerimi çaldılar diyor ama burdaki hırsızlık olayını kimse görmüyor herkes makaraya sarmış kafasına göre aptal saptal yorumlar yazıyorlar.
●●●● Since 2006 ●●●●
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Megaloman
Arkadaşım sizin gibi baba parası yemez ben kendisini yakından tanırım hem hepinizden adamdır hemde kendi çalışır kendi parasını yatırır oyuna ha inanmayanlar varsa kendi işinize bakın size inandırmak zorunda deil ) ben herşeye şahidim ha illa foto istiyosan mert ilgilen knk )hasanberk98 yazdı:BunudaBanlayin yazdı:Ben karakter satın almamhasanberk98 yazdı:BunudaBanlayin yazdı:Aynen katılıyorumJouRney yazdı:Bilgisayar ve internet hayatımızı zapt etmiş, aşırı bir bağımlılığa sebebiyet vermiştir. İnsan kendini çok fazla kaptırınca da madde madde sıraladığın durumların görülmesi gayet normaldir. Siz de fena halde kendinizi bağımlı yapmış, sonucunda mantıksızca faturayı İKV'ye kesiyorsunuz.![]()
Ayrıca İKV , Online oyun dünyasına gireli daha 6 yıl oldu![]()
![]()
Ben senden çok para yatırdım (Yaklaşık 10.000TL) , 9 adet karakter fulledim (Çemberlitaş) fakat hayatımı sadece maddi yönden etkiliyorAsosyal olman senin yapında varmış ki bunun faturasınıda İKV'ye yüklemişsin.
DE BAĞALIM BANA 10.BİN TL İLE NE ALDIN ? 10BİN TL İLE 30 ADET FULL ÇAR ALIRIM FULL+FULL+FULL SAVAŞCI BÜYÜCÜ ŞİFACI 500 LİARAYA SATAN VAR
BİRAZ UFAK ATIN YAAAZaten karakter devretmek oyunda yasak olan birşey
Akçe sayfalarımı sana göstersem yeter umarım ? 67 sayfa ? Fotoğraf istersende atabilirim
Oyun için 5 adet telefon hattım var
Karakterlerimin hepsini kendim 1 levelden kastım
Maddi sıkıntım yok Allah'a bin şükür.. Oyunlara para verebilcek durumum varosman5050 yazdı:Yememiş,içmemiş İkv'ye yatırmış.İKV Sizinle gurur duyuyor :lol:Oyundaki arkadaşlarım benimle şu şekilde dalga geçerler "Sobee'ye sponsor olcaksın yakında"
Son olarakta belirteyim 9 karakterimde toplam yaklaşık olarak 45-50 tane yükseltilmiş silah mevcut
1MİLYARLIK AT İNANICAM KRDŞ BİDE 67 SAYFA İMİŞ YA ONUN FOOTOSUNU ÇEK YETER BANABABAN NE İŞ YAPIYOR SENİN YADA YAŞ KAÇ ?
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü